najgorsze forum -
Piorun - 09-24-2005
ogłaszam plebiscyt na najbardziej zrąbane forum w całej sieci ja głosuje na to
-
Scully - 09-24-2005
metalheart
-
Genocide - 09-24-2005
no również zagłosuje na to. zastanawiałem sie pomiedzy metalheart i badtaste. A jedyne porządne forum znikło z sieci przez jebanych administratorów zagranicznego serwera. już drugi raz pod rzad.
Re: najgorsze forum -
Wars - 09-24-2005
Piorun napisał(a):ogłaszam plebiscyt na najbardziej zrąbane forum w całej sieci ja głosuje na to
Jak dla mnie, to jesteś idiotą i trzeba cie zaorać

Poważnie: walnij sie w łeb, gamoniu.
goofi - 09-24-2005
warsadal napisał(a):Piorun napisał(a):ogłaszam plebiscyt na najbardziej zrąbane forum w całej sieci ja głosuje na to
Popieram warsadala, jesli ci sie cos nie podoba to spieprzaj i nie mac
-
Genocide - 09-24-2005
co wy? spoko rodzimej wiary ziom.
Nevermore - 09-24-2005
warsadal napisał(a):Piorun napisał(a):ogłaszam plebiscyt na najbardziej zrąbane forum w całej sieci ja głosuje na to
jak dla mnie to ty jestes debilem, ma prawo mowic,ze to jest najgorsze, jesli tak uwaza.A to, ze tu siedzi to jego prywatna sprawa, gamoniu.
-
gannon - 09-24-2005
Weź pod uwagę szanowny p. Nevermore, że Warsadal też może wyrazić swoją opinię na temat Pioruna
I nie koniecznie była to opinia na podstawie tego jednego posta... heh
-
hier_kommt_die_sonne - 09-24-2005
Powrzucajcie sobie na forum lkepiej sie poczucjecie...
-
Nevermore - 09-24-2005
gannon napisał(a):Weź pod uwagę szanowny p. Nevermore, że Warsadal też może wyrazić swoją opinię na temat Pioruna
I nie koniecznie była to opinia na podstawie tego jednego posta... heh
jaki debil.
1.Koles napisal calkowicie zgodnie z tematem
2.Chuj mu do tego, co sie podoba piorunowi, a co nie. Nie podoba mu sie to forum, to ok, moze to powiedziec, a nazywanie go za to idiota jest debilizmem.
Wars - 09-24-2005
Nevermore napisał(a):warsadal napisał(a):Piorun napisał(a):ogłaszam plebiscyt na najbardziej zrąbane forum w całej sieci ja głosuje na to
jak dla mnie to ty jestes debilem, ma prawo mowic,ze to jest najgorsze, jesli tak uwaza.A to, ze tu siedzi to jego prywatna sprawa, gamoniu.
Nie podskakuj knypie.
Wkurza mnie, jak ktoś narzeka na forum i pieprzy jakie jest denne itp., ale mimo wszystko siedzi i wypisuje bzdury, prosto z dupy. :/
Nevermore, ty zgrywasz idiote czy naprawdę nim jesteś ? :?
Nevermore - 09-24-2005
warsadal napisał(a):Nevermore napisał(a):warsadal napisał(a):[quote="Piorun"]ogłaszam plebiscyt na najbardziej zrąbane forum w całej sieci ja głosuje na to
Cytat:Nie podskakuj knypie.
jakie to reaktywne, dzieciaczek sie zdenerwowal
Cytat:Wkurza mnie, jak ktoś narzeka na forum i pieprzy jakie jest denne itp., ale mimo wszystko siedzi i wypisuje bzdury, prosto z dupy. :/
poplacz sie jeszcze, kazdy ma prawo powiedziec co mysli, to ze siedzi na forum ktore uwaza za zjebane to jego sprawa
Cytat:Nevermore, ty zgrywasz idiote czy naprawdę nim jesteś ? :?
uzasadnij, dlaczego jestem idiota
-
Amy - 09-24-2005
chyba dlatego że już na wstępie opierniczasz człowieka od góry do dołu :?
-
Wars - 09-24-2005
Cytat:poplacz sie jeszcze, kazdy ma prawo powiedziec co mysli
Tak.. a w działach muzycznych dajesz tego doskonały przykład..
Cytat:to ze siedzi na forum ktore uwaza za zjebane to jego sprawa
Jednocześnie uzasadniam dlaczego uwazam, ze jestes debilem: wielu tak mówi. Ale nie dlatego, że tak twierdzą, tylko po to, żeby pokazać jacy są mroczni i tru. Nie zauważyłeś? Będą pieprzyć i marudzić, że kiedyś było lepiej, że tematy były takie ambitne, a teraz taka wszechogarniająca beznadzieja. Dotarło?
-
Genocide - 09-24-2005
"sile przeciwstawiaj siłę, agresji jeszcze większą agresję"