• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

NAJGORSZA PŁYTA BLACK/DEATH

Skoro mamy topic - "najlepsza", to wskażmy i te "gorszą". Niech na pierwszy ogień idzie ode mnie cała dyskografia Deicide Wink...
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

Temat z dupy bo:
1) Zaraz sie zacznie wyzywanie od debili i gadki o zjebanych gustach, tudzież max. na 3 stronie padnie nazwa Manowar
2) I tak wiadomo że nie ma nic bardziej dennego od "Kingdom of glacial palaces" debili z Belfegor Laughing

Więc zamykam Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

sporo płyt zespołów z Bliskiego Wschodu mogłoby się tu znaleźć. Albo coś Sarcofago Big Grin No i Beherit \m/
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Może wielki znawca ze mnie nie jest, ale co do Beherita to chyba ziom pierdolisz Wink
Odpowiedz

Nie od dziś przecie wiadomo, że Beherit to uber trv kvlt. Zwłaszcza obfitujący w moc głębokich przesłań utwór "The Gate of Nanna", nie inaczej.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

KISIEL napisał(a):Niech na pierwszy ogień idzie ode mnie cała dyskografia Deicide Wink...

wiesz to nawet nie jest moje subiektywne odczucie, ale jeżeli uważasz debiut, albo Legion za obsrane płyty, to sorry amigo, ale jesteś zwyczajnie pojebany
Odpowiedz

Uśmieszka tam nie zauważyś? To taki żart. Spoko, że już się utrzymują ze swoją muzyką tyle lat na rynku muzycznym, ale po prostu średnio akurat mi podchodzą. Jeśli chodzi o DM, to np. wolę debiut Vader'a.

Odpowiedz

Pomysł średnio trafiony, już teraz więcej jest OT do usunięcia, niż postów w temacie. Poza tym, jak już Tomash stwierdził
Cytat:zaraz sie zacznie wyzywanie od debili i gadki o zjebanych gustach, tudzież max. na 3 stronie padnie nazwa Manowar [padła już na stronie pierwszej, jak wszyscy wiedzą].

Ale powiedzmy, że dam Wam jeszcze jedną szansę ;D.
Odpowiedz

KISIEL napisał(a):Niech na pierwszy ogień idzie ode mnie cała dyskografia Deicide Wink...

masz spierdolony gust
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Patrz wyżej Necro...

Odpowiedz

Tomash napisał(a):Temat z dupy bo:
1) Zaraz sie zacznie wyzywanie od debili i gadki o zjebanych gustach
- ja bym zakonczyl na tym
mam swoje typy ale sie nimi nie podziele
Ja jestem bóg i spójrzcie tam ...
Co to jest? - Człowiek!
Od dzisiaj będziesz żył, zabije żeby żyć
to znaczy musi jeść, zabije żeby zjeść.
Stworzyłem piękna rzecz.
Odpowiedz

^ Co wy oczekujecie od stalowych barbarzyncow ktorych stac jedynie na wypowiedzenie niezwykłego "UGH" co jednak nie oznacza ich całkowitego ograniczenia gdyz to "UGH" zaleznie od akcentu i tonacji glosu moze oznaczac 5 roznych z goła rzeczy
1 - "masz wpierdol"
2 - "masz spierdolony gust"
3 - "czas na analna penetracje"
4 - "Heil Manowar"
5 - "zyjmy w pokoju i dbajmy o srodowisko"
Odpowiedz

Najgorsze plyty black/death to wszystkioe bedace klonami kanonu, tj. Darkthrone,Mayhem,Death,Morbid Angel itp, nie wnoszace nic nowego do gatunku.

Dziekuje, topic do zamkniecia
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Mayhem,Death,Morbid Angel
Ty chyba zdebilałeś to reszty !? DEATH NAJGORSZE Mad podaj geniuszu wg ciebie najlepsze bo chce sie pośmiać
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

Wczytaj sie dokladnie. Chodzi mi o zespoly ktore klonuja dokonania tych przeze mnie wymienionych
Odpowiedz