• 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Najżałośniejszy/najgorszy film w Twoim życiu...

metallgirl napisał(a):nie chce byc nie mila,ale te filmu z jasonem,czy myersem czy kim inny...to sa troche nudne

Powiedziała kobieta z Freddy'm Krueger'em w avatarze Laughing
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

Beast King napisał(a):
metallgirl napisał(a):nie chce byc nie mila,ale te filmu z jasonem,czy myersem czy kim inny...to sa troche nudne

Powiedziała kobieta z Freddy'm Krueger'em w avatarze Laughing

dobre dobre Laughing daj to do post dnia Laughing

chodzilo mi o to,ze tytylu sa nudne...moze faktycznie troche to zle ujelam Crying or Very Sad
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

Włoski dla początkujących i 8 kobiet... Ja się pytam, kto takie gówniane filmy wymyśla?
"...See my face not a trace
no reality,
I don't work I just speed
that's all I need..."
Odpowiedz

Aileen napisał(a):Włoski dla początkujących i 8 kobiet... Ja się pytam, kto takie gówniane filmy wymyśla?

no akurat od tych 2 filmow jest mnostwo gorszych. wybitne to nie sa ale znow bez przesady...
Odpowiedz

a widzial ktos piźnięty film Legalna blondynka czy american pie?
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

Ja widziałam oba. Piźnięte, ale ubrechtałam się jak nigdy. Z głupoty bohaterów. ;>
Odpowiedz

Aileen napisał(a):8 kobiet

Co jest aż tak złego w tym filmie? Neutral
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):

Ja tam nie widzialam,ale sie domyslam,ze dlatego,bo nie bylo tam 8000 kobiet Tongue
Odpowiedz

metallgirl napisał(a):Ja tam nie widzialam,ale sie domyslam,ze dlatego,bo nie bylo tam 8000 kobiet Tongue
Chyba nie do końca o to chodziło.. Surprised
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

Tomash napisał(a):

]Mi tez sie nie podobal [;

Byl ktos na Hostel??? ;D
Odpowiedz

Najżałośniejszym i najgorszym filmem, jaki widzialo moje oko był bez wątpienia "Cradle Of Fear" No ludzie!!! Kto takie badziewia produkuje!!! Żal dupę ściska jak sie to ogląda!!!

Już nawet "Martwica Mózgu" była o milliard razy lepsza:/
Odpowiedz

Satanica napisał(a):Najżałośniejszym i najgorszym filmem, jaki widzialo moje oko był bez wątpienia "Cradle Of Fear" No ludzie!!! Kto takie badziewia produkuje!!! Żal dupę ściska jak sie to ogląda!!!
Pierdolisz Wink To całkiem porządny, schizofreniczny film. Tak, jak nienawidzę kredek, tak CoF jest dość interesującym obrazem.
Odpowiedz

de7th napisał(a):
Satanica napisał(a):Najżałośniejszym i najgorszym filmem, jaki widzialo moje oko był bez wątpienia "Cradle Of Fear" No ludzie!!! Kto takie badziewia produkuje!!! Żal dupę ściska jak sie to ogląda!!!
Pierdolisz Wink To całkiem porządny, schizofreniczny film. Tak, jak nienawidzę kredek, tak CoF jest dość interesującym obrazem.

Tiaaa... Brdazo porządny, szczególnie jeśli się lubie efekty specjalne,które wyglądaja jak robione w domu xD Tongue Wink
Odpowiedz

Te wszystkie "Uniwersalne Żołnierze". Zajebista gra aktorów, zajebista fabuła i zajebiście drewniane dialogi.
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

Osobiście uważam, że potzebne są złe filmy. Przecież one tworzą kino, musimy mieć odnośnie co jest złe ,a co dobre, ale jak trzeba wybrać złe filmy to najgorsze to:
-Be Cool (najmniej śmieszny film w moim życiu)
-Czasem Słóńce Czasem Deszcz (po trzech godzinach zwymiotowałem)
-wszytkie syfy z cyklu prawdziwe historie
-Anakonda (straszna jak karton mleka)
-Matrix 1 i 2 (Absolutnie bez sensu)
-Mission Impossible 1,2,3(Wspaniały film jak chcesz zabić kilka milionów komórk mózgowych)
-Od zmieszchu do świtu 2 i 3 (nie da się opisać jak to coś jest złe)
-Krzyk(hahhaaaaaaaaaahhaa)
-Wszystkie filmy Luca Besona po Leonie(Taxi 3, Angela,13 Dzielnica długo by wyliczać)
-Nawiedzony Dwór(aż szkoda Murphy'iego)
-Stara Baśn(bez komentarza)
-Godzila( ten amerykański syf to profanacja japońsjiego pierwowzoru)
-Batman Forever(jak można tak zarżnąć film)
-Droga bez powrotu
-Koszmar minionego lata
-Czarodziej Kazam( niech O'Neal gra tylko w kosza błagam)
-Oszukać przeznaczenie1,2,3
-Pociąg z forsą( to mie miało fabuły!!!!!)
-Skarb Narodów(mój Boże)
-Aleksander(co za chała)
-Gremliny 2
-Alien vs. Predator
-Blade(scenarzysta zamiast tego napisać mógł iśc na lody czy co?)
-Miss Agent 1i2( w skrócieD.N.O)
-Doom(Poniżej krytyki)
-Święty z Valem Kilmerem(całą obsadę powino sie powiesić)
[/b]
Odpowiedz