- Liczba postów:
- 849
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
Eurotrip. amerykanska "komedia" dla nastolatkow. ogladalem wczoraj z nudow i zaluje...
- Liczba postów:
- 20
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Ghost_82 napisał(a):Scully napisał(a):ja widziałam, mój ulubiony film 4ever
Rozumiem, że to miał być żart 
A jeśli to nie był żart to napisz co Ci się w nim takiego podobało. Ciekawi mnie to bardzo
Niezależność, bunt, anarchia, cały ten szajs
Poczekalnia między szkołą a fabryką
Młotki zmienią wam myślenie, a pieniądze świata smak
Samochodu, nie wolności, będziesz chciał.
- Liczba postów:
- 20
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Nikt tak nie powiedział. Pytanie jest skierowane do Scully
Niezależność, bunt, anarchia, cały ten szajs
Poczekalnia między szkołą a fabryką
Młotki zmienią wam myślenie, a pieniądze świata smak
Samochodu, nie wolności, będziesz chciał.
- Liczba postów:
- 931
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
SW Nowa trylogia,wiedźmin,Omen3 wiekszej ilości nei mgoe se przypomnieć na razie
- Liczba postów:
- 675
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
Wczoraj ogladalam Wrong turn

nie no film o trzech hmm..jak by to okreslic...mutantach,czy troche zdeformowanych ludziach (np. mial 2 palce u reki, jakas twarz a'la kwazi modo itd) ...i polowali na ludzi ktorzy zejechali,zgubuli sie w "ich" lesie

jak zlapali swoja ofiare

...zawozili ja do swojej chatki w lesie i kladli na stol. pozniej brali siekiery i ciach ciach

i jeszcze robili to z takim uposledzonym....uposledzona radoscia,smiechem...film naprawde zalosny...spodziewalam sie cos innego
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
- Liczba postów:
- 675
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
racja,az mi sie nie chce wierzyc,ze nikt nie umie zrobic porzadnego horroru
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Bo teraz 99% filmow kreci sie wg. tego samego schematu: Akcja nie jest liniowa, tylko sklada sie na ukladanke, ktora na koncu filmu sklada sie w calosc. Zamiast fabuly, stawia sie na F/X. Horrory musza byc sadystyczne. T A N D E T A.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
- Liczba postów:
- 675
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
nie chce byc nie mila,ale te filmu z jasonem,czy myersem czy kim inny...to sa troche nudne,w ktores czesci go zabija,nastepna sie nazywa on wciaz zyje,nastepna to juz koniec...nastepna zmartwychstal...itd
A co do tematu,to nie ogladalam filmu,obejrze oczywiscie,bo nie bede sie wypowiadac o filmie,ktorego nawet nie widzialam,ale kiedy tak raz widzialam zwiastuny pily i pily 2,to sie zaczelam zastanawiac co ta czosnek lalka tam robi,kolezanka mi mowila,ze wlasnie on jest najstraszniejsza w tym filmie

to jest to "cos" jest najstraszniejsze...i,ze to ma byc najlepszy horror ostatnich czasow to dziekuje