06-09-2005, 02:06 PM
Ryhtyk napisał(a):Resident Evil 1, 2...
Scary Movie 3
Honey
Terminator 3
Alien vs. Predator
to raczej wszystko
Zapomniałem własnie o Terminatorze 3 - jak dla mnie profanacja.

Ryhtyk napisał(a):Resident Evil 1, 2...
Scary Movie 3
Honey
Terminator 3
Alien vs. Predator
to raczej wszystko
Altharis napisał(a):"Martwica mózgu"...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):Altharis napisał(a):"Martwica mózgu"...
Przecież to czyste piękno
Beast King napisał(a):Zapomniałem własnie o Terminatorze 3 - jak dla mnie profanacja.
Frustra napisał(a):Ja was nie rozumiem, co Wy macie do AvP?poważnie na ten film poszłam z nudów, usiadłam, zgasili światła... w zamyśle to co to miało być? Horror sf? Mniejsza z tym, dla mnie to była komedia (wiem, czasem mam makabryczny humor) - cała ta akcja, kontakty międzyludzkie (raczej człowiek - predator), fabuła... klęska jakich mało, a z niedociągnięć można sie było pośmiać... czego to ludzie nie wymyślą
Frustra napisał(a):Ja was nie rozumiem, co Wy macie do AvP?poważnie na ten film poszłam z nudów, usiadłam, zgasili światła... w zamyśle to co to miało być? Horror sf? Mniejsza z tym, dla mnie to była komedia (wiem, czasem mam makabryczny humor) - cała ta akcja, kontakty międzyludzkie (raczej człowiek - predator), fabuła... klęska jakich mało, a z niedociągnięć można sie było pośmiać... czego to ludzie nie wymyślą