• 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Najżałośniejszy/najgorszy film w Twoim życiu...

HAhaha, ostatnio z kumplami doszlismy do wniosku, ze to poważny konkurent na miano najgorszego filmu na świecie
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

naprawdę poważny. Ja pierdolę.
Odpowiedz

Daredevil to równie ,,wysoki" poziom
Odpowiedz

Całe szczęście nie zdobyłem się na obejrzenie go. Zawsze lubiłem amerykańskie komiksy, ale zawsze też wiedziałem że filmy na ich podstawie to ekstremalne szmiry. Ghost Rider jednakowoż zniszczył mnie ponad wyobrażenie
Odpowiedz

Z tych nowych to jedynie Batman z lubianym przeze mnie Bale'em jest nawet true, choć tez dla dzieci.
Odpowiedz

Ten nowy może być ciekawy. Heath Ledger ponoć zajebiście zagrał role Jokera.
Odpowiedz

bo umarl
Odpowiedz

To juz trzeba bedzie obejrzec i zobaczyć.
Odpowiedz

No wlasnie trailer cos niemrawy jest
Odpowiedz

wczoraj miałam wątpliwą przyjemność obejrzeć "miłość w czasach zarazy". bez przesady że najgorszy jaki widziałam, ale nudny i bez polotu, takie kurwa flaki i olej
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

Cytat:czy to kontynuacja tego nowego remakeu z crusem?

podobno tak, ale kruza to tam nie ma na bank

Necro Desecrator napisał(a):
Sobota napisał(a):Raczej nie jest to nowy film ale "ukryty Wymiar" (chyba lost dimension sie to nazywało9 po angielsku) jest niezły tyle ,że to horror Sci-Fi

O TAK KURWA!!! To sie nazywalo EVENT HORIZON!!!! LIBERATE TUTE ME EX INFERIS!!!!!!!!!!!!

horyzont zdarzeń był zajebisty!! ma to ktoś?
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

obejrzalem wlasnie ocean strachu 2 i musze stwierdzic, ze tak idiotycznego filmu w zyciu nie widzialem (pomijajac freddy got fingered, ale to jest poza wszelka konkurencja)

generalnie akcja filmu jest oparta na motywie, ze 6 czy tam 7 ludzi wyplywa jachtem w morze, wszyscy wylaza z tego jachtu poplywac, ale nikt nie opuszcza drabinki i przez caly film kminia, jak wejsc spowrotem na jacht. Nie musze dodawac, ze prawie wszyscy przy tym gina : D
Odpowiedz

Film którego nie zrozumiałam, i nie zamierzam zrozumieć bo jest głupi to, wspaniała polska produkcja `Wojna polsko ruska`. Fabuła zagmatwana i moim zdaniem bez sensu. Może miała mieć jakiś przekaz, ale dla mnie był on zupełnie nie zrozumiały. Śmieszny też nie był. Szkoda mi tej kasy co wydałam na bilet do kina (chociaż to nie była moja kasa, ale i tak szkoda)
Odpowiedz

^ przereklamowany książką której nikt nie czytał i wsparciem pseudoautorytetów poskiego "hollywoodu".

Btw w telekspresie mówili że Małaszyński kupił swój indeks na akademię filmową Smile Kurwa, jeszcze Polacy się dziwią, że za nic Oskara im nie chcą przyznać Confusedhock:

Oczywiście jakiś aktor wziął go pod obronę i teleekspresowi powiedział, że biorąc pod uwagę dorobek filmowy Małaszyńskiego, każdy by tak zrobił. Zatem ja stawiam pytanie, czy przypadkiem "co było, a nie jest, nie pisze się w rejestr"?
Odpowiedz

a kto oglądał film "Mordercza opona"?
Odpowiedz