• 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Najżałośniejszy/najgorszy film w Twoim życiu...

Hmm... najgorszy film jaki widziałam to chyba Freddy vs Jason. Czemu najgorszy? Bo to jest niby horror, a ja oglądając go nie bałam sie więc to dupa nie horror :?
A jeszcze straszny film 3 i 4, oglądając poprzednie części zwijałam sie ze śmiechu, a te jakoś mnie mało rozbawiły...
Odpowiedz

Kitty_Sweety napisał(a):Hmm... najgorszy film jaki widziałam to chyba Freddy vs Jason. Czemu najgorszy? Bo to jest niby horror, a ja oglądając go nie bałam sie więc to dupa nie horror :?
A jeszcze straszny film 3 i 4, oglądając poprzednie części zwijałam sie ze śmiechu, a te jakoś mnie mało rozbawiły...

A na jakich horrorach się bałaś, po ukończeniu 5 roku życia ? ^^
Odpowiedz

akurat freddy vs jason nie jest strasznym filmem. moge podac kilka powodow:
1. to jest komiczne, bo w "okrese w ktorym byl krecony film" powstalo kilka filmow typu "pan Y kontra pan X"
2. aktorzy, laski ktore nie umieja grac. to niszczy calkiem klimat tego owego horroru.
3. muzyka nu-metal. nie, niestety taka muzyka nie pasuje do filmow kategorii horror.
4. gowniane sceny gdzie np. scena gdzie jest jason pakazany jako maly chlopiec i jego slabe strony. tu musimy mu wspolczuc. NIE! jason zabija zlych nastolatkow czym sie da i nie moze byc slaby, wiec spierdalac.
film oceniam na 3/10. bo jest w nim freddy i jason i ze prawie wszystkie wkurwiajace laski gina.
to byla moje "ironiczna" ocena, ze tak powiem. bo zaraz ktos wyskoczy z "nie masz racji" czy tez "ogladalem ten film 328572099570 razy"

a tak to w ogole i pod zadnym pozorem nie polecam filmog "dont go in the woods... alone!" i "a virgin among the living dead". nie pytajcie, nie sa warte uwagi.
Odpowiedz

American Pie - okrutnie bezmyślna papka. Przez kretynów, dla kretynów. Lepiej patrzeć przez półtorej godziny w okno. W ogóle amerykańskie komedie 'młodzieżowe' wszystkie są w podobnym standardzie. Denna gra aktorska, scenariusz bez treści i ciągłe odwołania do fizjologii.
Odpowiedz

właśnie że fajne są
Odpowiedz

Eurotrip nie widział
"Naród wspaniały - tylko ludzie chuje" - Józef Piłsudski
Odpowiedz

no pewnie ze fajne
Odpowiedz

Ich fajność jest przeciwnie proporcjonalna do ich popularności. To, że nie dostały żadnej nagrody jest wynikiem lobbowania przez członków Akademii.
Fakt, poruszają bardzo istotne tematy, związane z życiem ludzi młodych, podobnie jak doskonałe polskie produkcje seryjne pułapu M jak Miłość.
American Pie jest prawie tak dobre jak filmy z Dudikofem, tyle, że mniej nindż tam występuje.
Odpowiedz

Nie no za jazdę na amerykańskie komedie +1, ale za korwa porównywanie ich do filmów z moim alter ego Dudikofem, szczególnie tych co rozpierdalam w nich nindże na potęgę, to korwa -7 i wirtualny wpierdol online oldskul oyama karate style.
Odpowiedz

Właśnie go odebrałem:
http://pl.youtube.com/watch?v=xczPwyuKN8E

i jest dokładnie tak jak napisałeś: -7
Odpowiedz

no. to sie korwa pilnuj, bo ja umiem nie tylko salto mortale na łeb z nunczakiem.
Odpowiedz

Znalazłem dziś rano gwiazdkę nindży wbitą w ścianę nad łóżkiem. Wiem, żę to było tylko ostrzeżenie, bo napewno nie chybiasz. Ale mam najcudowniejszą Okugatę na świecie i nie chciał był jej stracić Smile

Żebyś nie musiał już marnować sprzętu za bardzo:
http://www.yachigusaryu.com/blog/pics/or...uriken.png
Odpowiedz

zgodze sie z hotdogiem, aktorzy w hamerykanskich komediach( tych nowych) to jakas wielka pomylka. nawet nie wiem,czy mozna nazwac ich aktorami. te filmy sa smieszne tylko dlatego,ze sa durne. my sie smiejemy i myslimy, ze jakie to amerykance durne a oni robia kase i wymyslaja byle co, bo wiedza jak to nas smieszy. buuuuhahahaha. ( chodzi mi o te mlodziezowe "komedie").

nie wiem dlaczego ,ale smiesza mnie filmy z murzynami w rolach gAnGzzZtErOFF i DIiiiLLllERROw narkotykowych, ktorzy pokazuja "prawdziwe" i ciezkie zycie w USA.
Odpowiedz

hoGdogiem, jeśli łaska. Hotdogiem staję się tylko w Noc Świętojańską.

Jak się dowiedziałem, że w kultowej powieści I am Legend główną rolę gra Wilhelm Kowalski, to mnie osłabiło. To tak, jakby celowo scenarzysta olał wszystkie opisy w książce. Zakończenie też ma film amerykańskie do zrzygania. I nie tłumaczy tytułu, w zasadzie. Film do oglądnięcia, ale oczekiwałem czegoś głębszego, na miarę mathesona. Na przykład ekranizacja 'Pachnidła' w ogóle mi nie przeszkadzała, uważam ją za bardzo udaną.
Po prostu Jankeski patos jest bardziej jak mentos. Połączysz go z Colą i robi się brązowa fontanna. Za to z browarem nie smakuje...
Odpowiedz

Najbardziej żałosny film jaki widziałem to Hostel. Na początku wydaje się być głupią amerykańską komedią dla idiotów, żeby później stać się filmem gore z dyndającym okiem na nerwie Japonki. Shit shit shit.
http://myspace.com/khronosband

Profil mojej kapelki.
Odpowiedz