• 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Najżałośniejszy/najgorszy film w Twoim życiu...

Corpseone napisał(a):A jak Wam się podobał Ryś Stanisława Tyma ? Bardzo wiele osób uznaje ten film za gniot. Moim zdaniem nie był tragiczny, ale i też niedorobiony i za długi.

Zgadzam sie. Spodziewałem sie,że będzie o wiele gorzej.
fucking kurwa darkness spirytus vodka
Odpowiedz

Podobno ludziom starej daty o wiele bardziej sie podoba, bo kojarzą tamte czasy i wiele żartów jest dla nich zrozumialych, a młodsi nie czają do końca bazy bo nie żyli w tych czasach.

Mi się nie podobał po 30 minutach wyłączyłem.
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Sobota napisał(a):Podobno ludziom starej daty o wiele bardziej sie podoba, bo kojarzą tamte czasy i wiele żartów jest dla nich zrozumialych, a młodsi nie czają do końca bazy bo nie żyli w tych czasach.

no spoko. to co napisałeś jest prawdą. ale robienie tego samego w dzisiejszych czasach to troche nieporozumienie. to co było np. w misiu czy w innych filmach z tamtych lat nie ma nic wspólnego z tym co jest teraz. a to co było w rysiu imho jest odwzorowaniem (może nie tak bardzo ale jednak jest) tego co było. wg mnie Tym nie potrafi zrobić niczego innego bo epoka prl-u tak mu utkwiła w głowie że zrobił taką kaszane a nie inną.
Odpowiedz

Sobota napisał(a):Podobno ludziom starej daty o wiele bardziej sie podoba, bo kojarzą tamte czasy i wiele żartów jest dla nich zrozumialych, a młodsi nie czają do końca bazy bo nie żyli w tych czasach.

Jakiej starej daty???
Przecież akcja "Rysia" rozgrywa sie, że tak powiem w obecnych czasach
fucking kurwa darkness spirytus vodka
Odpowiedz

Podobno Inland Empire Lynch'a to najgorszy film we wszechświecie. Ja w to nie wierzę, ale że ona to powiedziała, to mnie dziwi bardzo.
Odpowiedz

Rocky 5 w czołówce
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

Kuman666 napisał(a):

Jakiej starej daty???

Ale odwołuje się do zachowań, stereotypów i.t.d. z tamtych lat .
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Przemek87 napisał(a):Rocky 5 w czołówce
Ty chyba nie widziałeś rockiego 5ki. Ten film, który niedawno się ukazał to Rocky 6 :!:
Odpowiedz

żenua na maxa -> krolowa potepionych Surprised
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

nie mowie o tym co niedawno sie ukazał tylko o tym co był wczoraj na jedynce :p
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

9/11, "The lost plane", "Closer"
bla bla bla mr Freeman
Odpowiedz

Komedia Romantyczna
Odpowiedz

Przemek87 napisał(a):nie mowie o tym co niedawno sie ukazał tylko o tym co był wczoraj na jedynce :p

Aha, pardon. W każdym bądź razie nie zgadzam się z tobą Big Grin Już to mówiłem jakiś czas temu: Rocky 1 i 2 są najlepsze, 3 i 4 to kupa a 5 jako powrót do korzeni jest całkiem niezła, imo żałosna nie jest. 6ki narazie nie oglądałem Sad
Odpowiedz

Sobota napisał(a):
Kuman666 napisał(a):

Jakiej starej daty???

Ale odwołuje się do zachowań, stereotypów i.t.d. z tamtych lat .

Tym na jakimś czacie chyba powiedział, że taki był cel tego filmu, żeby umieścić postać prlowskiego kombinatora, czyli człowieka z poprzedniej epoki w dzisiejszej rzeczywistości. I stąd te odwołania do tamtych stereotypów, chyba, że pan Tym na starość ma kryzys formy. Gdyby Ryś miał być postacią 100 % współczesną, to główną rolę zagrałby Piotr Cyrwus.
http://myspace.com/khronosband

Profil mojej kapelki.
Odpowiedz

Ryś to akurat humor na poziomie podłogi, więc to raczej młodsi się cieszą, nie starsi. No chyba, że starsze panie sie cieszą widząc pomarszczone suty Tyma Laughing

Jednym z gorszych filmów (choć pewnie znalazłyby się i gorsze)jakie widziałem był "Pająk" z Aykroydem. Gównianie połączenie Spider-mana i kultowej Muchy
"Naród wspaniały - tylko ludzie chuje" - Józef Piłsudski
Odpowiedz