• 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Najżałośniejszy/najgorszy film w Twoim życiu...

Od niedawna moj kumpel sciaga filmy, ktore na horror.com.pl dostaja ocene 1/10
Ostatnio obejrzelismy to:
http://horror.com.pl/filmy/recka.php?id=834

Zajebiste sa akcje w tym filmie, np. szkieletor zestrzeliwuje drewniana strzala helikopter, albo Pani Snajper napierdala seriami z karabinu
Odpowiedz

Znaki
But Manitou
te kały z big brotherami
fucking kurwa darkness spirytus vodka
Odpowiedz

Gówno z big brothera i Saved-film o dziewczynie, która daje chłopakowi, bo miała wizje z Jezusem, który jej tak kazał...żałosny i durny film.
I'm just a man, I'm not a hero
Just a boy, who had to sing this song
I'm just a man, I'm not a hero
I! don't! care!
Odpowiedz

Crossroads-dogonic marzenia, z britney speras w roli glownej, i to w dodatku po szwabsku- dalam sie namowic mlodszej kuzynce- ostrzegam, nie popelnijcie tego samego bledu,co ja, bo nie bedziecie mogli spac w nocy!
Odernit, dum metuant.
Odpowiedz

Rocky i Łoś Superktoś Crying or Very Sad
Ogóras Crying or Very Sad
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

Kiepskich filmów to jest na tony, zwłaszcza "komedii".

Ostatnio widzialem trylogie polskich super produkcji: Nigdy w zyciu, Tylko Mnie Kochaj i Dlaczego Nie.

Okropne! Okropne! Okropne!
Odpowiedz

I było aż takie okropne, że musiałeś obejrzeć wszystkie trzy. Ty niezaspokojony.
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

Myślę, ze którys z amerykańskich filmów typu świat jest zagrożony i tylko jeden człowiek może uratować losy wszechświata. Wymiotować mi się chce na ten amerykański prometeizm.
http://myspace.com/khronosband

Profil mojej kapelki.
Odpowiedz

Obejrzyjcie sobie "film" Job. To jest dopiero dno.
Odpowiedz

nie pierdol bo właśnie że zajebisty jest!
Odpowiedz

Sklepanie kilku starych skeczy w jeden film bez fabuły jako takiej nazywasz zajebistym ?
Odpowiedz

A jak Wam się podobał Ryś Stanisława Tyma ? Bardzo wiele osób uznaje ten film za gniot. Moim zdaniem nie był tragiczny, ale i też niedorobiony i za długi.
http://myspace.com/khronosband

Profil mojej kapelki.
Odpowiedz

Axel napisał(a):Sklepanie kilku starych skeczy w jeden film bez fabuły jako takiej nazywasz zajebistym ?

tak właśnie. na tym filmie miałem non stop śmiechawe poza tym jest dużo dobrych tekstów. imo tego filmu nie powinno sie zaliczać do najżałośniejszych czy najgorszych.

Cytat:A jak Wam się podobał Ryś Stanisława Tyma ? Bardzo wiele osób uznaje ten film za gniot. Moim zdaniem nie był tragiczny, ale i też niedorobiony i za długi.

spodziewałem sie czegoś lepszego. Tym próbował zrobić z tego coś na styl prl-owskiej komedi ale mu nie wyszło. pewnie dlatego że czasy prl-u już dawno mineły.
Odpowiedz

Corpseone napisał(a):ale i też niedorobiony i za długi.

nie inaczej, film na pewno nie jest zły, ale po pierwsze - faktycznie przydługawy, a po drugie wszyscy się psodziewali niewiadomo jakiej rewelacji, i stąd ten zawód.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Axel napisał(a):Job

chujowy. jest tam jedna fajna scena - jak typ wychodzi z domu i widzi swojego malucha na dachu
Odpowiedz