Ankieta: Tw - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
alkohol
15.22%
14
15.22%
papierosy
13.04%
12
13.04%
internet
28.26%
26
28.26%
narkotyki ;|
4.35%
4
4.35%
inny
18.48%
17
18.48%
nie mam
20.65%
19
20.65%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nałogi...

Lukasz napisał(a):Moje nałogi to Internet, Sex i przedewszystkim muzyka

Tak, w Twoim wieku, to na pewno sex...

Chociaż, teraz wszyscy wcześnie zaczynają ... ech...
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Nie biorę udziału w tej ankiecie bo nie ma opcji zaznacz wszystko... Angry Angry Angry
I'm a Bad Boy... Angry
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

Slayerd napisał(a):Nie biorę udziału w tej ankiecie bo nie ma opcji zaznacz wszystko... Angry Angry Angry
I'm a Bad Boy... Angry

zgadzam sie powinna być taka opcja ale cóż zrobić .... wybiera sie największy swój nałóg choć tródno wydedukowac który to ... Angry
dziś, 14/09/2012 po blisko 8 latach, dzięki google, znowu jestem z wami Smile
Odpowiedz

Przyznaje sie.. Komp i muza.. 2 najwieksze nalogi w moim zyciu.. Palic, nie palilam, nie pale i nie zamierzam palic, bo szkoda mi zdrowia i kasy Wink. Narkotyki - blee.. Nigdy nie potrafilabym sobie wbic igle z tym pasqdztwem w zyle a potem wrzucac to do organizmu.. Pic, moze kiedys, narazie nie.. bynajmniej nie zamierzam zostac alkoholiczka w wieq 15 lat..
Odpowiedz

Offka napisał(a):Przyznaje sie.. Komp i muza.. 2 najwieksze nalogi w moim zyciu.. Palic, nie palilam, nie pale i nie zamierzam palic, bo szkoda mi zdrowia i kasy Wink. Narkotyki - blee.. Nigdy nie potrafilabym sobie wbic igle z tym pasqdztwem w zyle a potem wrzucac to do organizmu.. Pic, moze kiedys, narazie nie.. bynajmniej nie zamierzam zostac alkoholiczka w wieq 15 lat..

kto powiedział ze narkotyki daje sie w żyłe ??
narkotyk tesz mozna zażywać w różne sposoby np palenie maryhuany czy połykanie tabletek czy tesz zaciągnaia sie ... jest wiele sposobów na je zażywanie ..
a tak pozatym to masz racje??
Odpowiedz

Z nałogów to tylko nie palę.
Terrorist want to destroy this country ,so do we !; G.W. Bush
Odpowiedz

Nałogi to raczej kwestia slabości woli czlowieka, czy sie im poddaje czy nie. Ja raczej traktuje je jako przyjemnosć. Co do narkotyków to raczej nie mam zamiaru się w nie zaglebiać (raczej na pewno), bo to dla mnie nie przyjenosć (co złe odrzucam od siebie).
Odpowiedz

jebnany internet i komp :\ palic probowalem ale mnie nie ciagnie, pic = ostatnio tez nie bardzo, wogole % nie lubie, ale pije - bo musze ;} narc tez nie, probowalem tylko mj a i moze lsd sproboje reszty nie
Odpowiedz

tix a maryhuana ??
Odpowiedz

Cytat:narkotyk tesz mozna zażywać w różne sposoby np palenie maryhuany czy połykanie tabletek czy tesz zaciągnaia sie ... jest wiele sposobów na je zażywanie ..
a tak pozatym to masz racje??

A masz co do tego wątpliwości?! Bo ja nie mam żadnych, jeżeli ktoś ma to powinien udać się na leczenie. SICK! ;/
Skippy™
all rights reserved

"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
Odpowiedz

Ja jestem uzalezniona od komputera :} potrafie przy nim spedzic prawie caly wolny czas Laughing no i oczywiscie od muzyki... Angry

nie pale, nie pije, nie biore narkotykow... Smile
Odpowiedz

Nie mogę żyć bez netu.W każdej wolnej chwili jestem przy kompie i słucham muzyki. Nic więcej nie biorę, nie piję ani nie palę, a czasem nawet zapominam o jedzeniu :?
Odpowiedz

Skippy

no to lece na lecznice ... tylko gdzie jakaś jest ?? wątpie żeby mi ktoś pomógł .... Laughing
Odpowiedz

muzyka, internet, słodycze, herbata z cytryna Wink wiecej grzechow nie pamietam nie załuje za nie i nie mam zamiaru sie poprawic Laughing
Odpowiedz

no a ja nie mam nałogów chyba, wszystko z umiarem nic nałogowo przynajmniej tak mi się wydaje
powiedzmy że lubie mieć kontrole nad sobą i nie chce mi się tracić kasy na używki itp
no wyłączając muzyke to jedyny naług ale chyba nie groźny Big Grin
Memento Mori

GG # 2284430
Odpowiedz