- Liczba postów:
- 935
- Liczba wątków:
- 28
- Reputacja:
-
0
Lukasz napisał(a):Moje nałogi to Internet, Sex i przedewszystkim muzyka
Tak, w Twoim wieku, to na pewno sex...
Chociaż, teraz wszyscy wcześnie zaczynają ... ech...
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
- Liczba postów:
- 16
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Z nałogów to tylko nie palę.
Terrorist want to destroy this country ,so do we !; G.W. Bush
Nałogi to raczej kwestia slabości woli czlowieka, czy sie im poddaje czy nie. Ja raczej traktuje je jako przyjemnosć. Co do narkotyków to raczej nie mam zamiaru się w nie zaglebiać (raczej na pewno), bo to dla mnie nie przyjenosć (co złe odrzucam od siebie).
- Liczba postów:
- 351
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
jebnany internet i komp :\ palic probowalem ale mnie nie ciagnie, pic = ostatnio tez nie bardzo, wogole % nie lubie, ale pije - bo musze ;} narc tez nie, probowalem tylko mj a i moze lsd sproboje reszty nie
- Liczba postów:
- 366
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Cytat:narkotyk tesz mozna zażywać w różne sposoby np palenie maryhuany czy połykanie tabletek czy tesz zaciągnaia sie ... jest wiele sposobów na je zażywanie ..
a tak pozatym to masz racje??
A masz co do tego wątpliwości?! Bo ja nie mam żadnych, jeżeli ktoś ma to powinien udać się na leczenie. SICK! ;/
Skippyâ˘
all rights reserved
"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
- Liczba postów:
- 12
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Nie mogę żyć bez netu.W każdej wolnej chwili jestem przy kompie i słucham muzyki. Nic więcej nie biorę, nie piję ani nie palę, a czasem nawet zapominam o jedzeniu :?
- Liczba postów:
- 55
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
no a ja nie mam nałogów chyba, wszystko z umiarem nic nałogowo przynajmniej tak mi się wydaje
powiedzmy że lubie mieć kontrole nad sobą i nie chce mi się tracić kasy na używki itp
no wyłączając muzyke to jedyny naług ale chyba nie groźny
Memento Mori
GG # 2284430