Nałogi... -
Prisca - 06-09-2004
Jak tam u was z nałogami ... nie chodzi mi wyłącznie o alkoholizm czy palenie papierosów, choć o to też ...
-
Miriam - 06-09-2004
W ankiecie zaznaczyłam opcję "nie mam"

Nie piję, nie palę, nie ćpam, nie jestem uzależniona od internetu itp. Nie mam nałogów i dobrze mi z tym

Nie potrzebuję wódki ani innych używek, aby sie dobrze bawić
PS: Po chwili zastanowienia dochodzę do wniosku, że jednak mam mały nałóg, którym jest.... muzyka
-
Prisca - 06-09-2004
A jestem uzależniona... od internetu, codzienie siedzę przynajmniej od 5 do 8 godzin lub dłużej ... Nawet gdy się ucze, komputer mam włączony - mówi się pech ... ale podczas wakacji postaram zrobić sobie "odwyk"
Noo patrząc na to z tej strony, to od muzyki też jestem uzleżniona - w pewnym sensie ;]
-
misieksanok - 06-09-2004
nom jedyny nałóg to music

nic poza tym
-
Vanilie - 06-09-2004
Prisca napisał(a):A jestem uzależniona... od internetu, codzienie siedzę przynajmniej od 5 do 8 godzin lub dłużej ... Nawet gdy się ucze, komputer mam włączony - mówi się pech ... ale podczas wakacji postaram zrobić sobie "odwyk" 
Noo patrząc na to z tej strony, to od muzyki też jestem uzleżniona - w pewnym sensie ;]
mam dokladnie to samo....internet wlaczony caly dzien, zaczelam sie przez niego oddalac odl duzi. kiedy padnie internet to nie moge sobie miesca znalezc :/
-
Karina - 06-09-2004
No to tak: muzyka to moj nałóg, komputer i internet w sumie też oraz alkohol

to chyba tyle, więcej grzechów nie pamiętam, za żaden nie żałuje
-
Acrid - 06-09-2004
Hm, pije, korzystam z internetu,.. ale zeby od razu uwazac to za nalog? Eee, chyba nie. Chociaz, mozna przyczepic sie do tego net-u, kompa mam 24/h, sciaga sie stuff, gg on-line..., chociaz jeszcze kiedys bralem czynnie udzial w ruchu CS

Teraz tylko fora, gg, sciaganie.
A pije jak jest okazja,.. albo i jej nie ma
-
Senna - 06-09-2004
Haha, moj jeden glos na papierosy

Jakos sie zlozylo tak, ze pale. Raczej nie nalogowo, nie wiem zreszta, bo nie rzucałam nigdy;]
Pic - nie pije, dragów póki co nie tykałam. Jestem powaznie uzalezniona od rozmow z ludzmi.
-
Prisca - 06-09-2004
Vanilie napisał(a):Prisca napisał(a):A jestem uzależniona... od internetu, codzienie siedzę przynajmniej od 5 do 8 godzin lub dłużej ... Nawet gdy się ucze, komputer mam włączony - mówi się pech ... ale podczas wakacji postaram zrobić sobie "odwyk" 
mam dokladnie to samo....internet wlaczony caly dzien, zaczelam sie przez niego oddalac odl duzi. kiedy padnie internet to nie moge sobie miesca znalezc :/
Hehe mam tak samo, jak mi net padnie to się włócze po domu, zupełnie bez senu [Dżizys dzięki CI że w takich chwilach mam jeszcze telewizor]
Pół biedy jeśli moge wyjść i pogadać ze znajomymi, gorzej jak leje deszcz, albo jak wszystko padnie wieczorem...
Proponuje abyśmy założyły kółko nałogowych internautów
-
nosferatu - 06-09-2004
Prisca napisał(a):Proponuje abyśmy założyły kółko nałogowych internautów 
Hmmm... zdaje sie, ze ja tez powinienem zapisac sie do takiego kolka... w chwili obecnej pewnie ze 3/4 swojego zycia spedzam w necie - non stop w pracy i przez wieksza czesc swojego wolnego czasu rowniez... :?
-
Acrid - 06-09-2004
Internet to nie wcale taka zla rzecz -> ogrom wiadomosci i dzialania mowi sam za siebie ale przeciez przez pewien okres robisz wszystko co mozliwe, pozniej mniej,.. mniej,.. az dojdzie do tego ze bedziemy sprawdzac poczte raz na 2 tygodnie
Ale jest cos dziwnego w tym wszystkim, ciekawe co bysmy robili, jezeli tego netu by nie bylo?

Heh, temat rzeka
-
moocker - 06-09-2004
Ja właśnie jestem w trakcie zwalczania uzależnienia od netu... i nawet chyba nieźle mi idzie...
I bardzo w tym pomogło to, że mam neostradę... po prostu już mi się ten net przejadł jak mam dostępny 24/7

(Na modemie to potrafiło i po 400zł rachunku przychodzić (za sam internet)

)
Re: Nałogi... -
kwiatuszek - 06-10-2004
Prisca napisał(a):Jak tam u was z nałogami ... nie chodzi mi wyłącznie o alkoholizm czy palenie papierosów, choć o to też ...
hehe u mnie to jest tak....komputer, alkohol
-
Niccer - 06-10-2004
Ci ile postow w pare dni ponabijali. Oj necik, necik racja. Ja zaglosowalem na pierwsza opcje, chociaz na necie tez duzo siedze.
-
Vanilie - 06-11-2004
Prisca napisał(a):Vanilie napisał(a):Prisca napisał(a):A jestem uzależniona... od internetu, codzienie siedzę przynajmniej od 5 do 8 godzin lub dłużej ... Nawet gdy się ucze, komputer mam włączony - mówi się pech ... ale podczas wakacji postaram zrobić sobie "odwyk" 
Hehe mam tak samo, jak mi net padnie to się włócze po domu, zupełnie bez senu [Dżizys dzięki CI że w takich chwilach mam jeszcze telewizor]
Pół biedy jeśli moge wyjść i pogadać ze znajomymi, gorzej jak leje deszcz, albo jak wszystko padnie wieczorem...
Proponuje abyśmy założyły kółko nałogowych internautów 
bardzo chetnie

trza gdizes wyjechac, na jakis odwyk, zdala od kompa i netu

uda sie? watpie

juz probowalam to rzucac i nie wychodzi...