- Liczba postów:
- 935
- Liczba wątków:
- 28
- Reputacja:
-
0
Jak tam u was z nałogami ... nie chodzi mi wyłącznie o alkoholizm czy palenie papierosów, choć o to też ...
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
- Liczba postów:
- 862
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
W ankiecie zaznaczyłam opcję "nie mam"

Nie piję, nie palę, nie ćpam, nie jestem uzależniona od internetu itp. Nie mam nałogów i dobrze mi z tym

Nie potrzebuję wódki ani innych używek, aby sie dobrze bawić
PS: Po chwili zastanowienia dochodzę do wniosku, że jednak mam mały nałóg, którym jest.... muzyka
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle
roger waters
- Liczba postów:
- 935
- Liczba wątków:
- 28
- Reputacja:
-
0
A jestem uzależniona... od internetu, codzienie siedzę przynajmniej od 5 do 8 godzin lub dłużej ... Nawet gdy się ucze, komputer mam włączony - mówi się pech ... ale podczas wakacji postaram zrobić sobie "odwyk"
Noo patrząc na to z tej strony, to od muzyki też jestem uzleżniona - w pewnym sensie ;]
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
- Liczba postów:
- 35
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
nom jedyny nałóg to music

nic poza tym
Bóg, którego bronisz, może być Tobą samym...
- Liczba postów:
- 23
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
No to tak: muzyka to moj nałóg, komputer i internet w sumie też oraz alkohol

to chyba tyle, więcej grzechów nie pamiętam, za żaden nie żałuje
chrześcijaństwo jest złym nawykiem, jak obgryzanie paznokci
VADER RULEZ !
- Liczba postów:
- 25
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Haha, moj jeden glos na papierosy

Jakos sie zlozylo tak, ze pale. Raczej nie nalogowo, nie wiem zreszta, bo nie rzucałam nigdy;]
Pic - nie pije, dragów póki co nie tykałam. Jestem powaznie uzalezniona od rozmow z ludzmi.
"On my deathbed
I will pray
To the gods and the angels
Like a pagan to anyone
Who will take me to heaven"
- Liczba postów:
- 935
- Liczba wątków:
- 28
- Reputacja:
-
0
Vanilie napisał(a):Prisca napisał(a):A jestem uzależniona... od internetu, codzienie siedzę przynajmniej od 5 do 8 godzin lub dłużej ... Nawet gdy się ucze, komputer mam włączony - mówi się pech ... ale podczas wakacji postaram zrobić sobie "odwyk" 
Noo patrząc na to z tej strony, to od muzyki też jestem uzleżniona - w pewnym sensie ;]
mam dokladnie to samo....internet wlaczony caly dzien, zaczelam sie przez niego oddalac odl duzi. kiedy padnie internet to nie moge sobie miesca znalezc :/
Hehe mam tak samo, jak mi net padnie to się włócze po domu, zupełnie bez senu [Dżizys dzięki CI że w takich chwilach mam jeszcze telewizor]
Pół biedy jeśli moge wyjść i pogadać ze znajomymi, gorzej jak leje deszcz, albo jak wszystko padnie wieczorem...
Proponuje abyśmy założyły kółko nałogowych internautów
Niccolo Machiavelli
- Liczba postów:
- 143
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Ja właśnie jestem w trakcie zwalczania uzależnienia od netu... i nawet chyba nieźle mi idzie...
I bardzo w tym pomogło to, że mam neostradę... po prostu już mi się ten net przejadł jak mam dostępny 24/7

(Na modemie to potrafiło i po 400zł rachunku przychodzić (za sam internet)

)
Wszystkich wierzących w telekinezę proszę o podniesienie mojej ręki.
- Liczba postów:
- 59
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Prisca napisał(a):Jak tam u was z nałogami ... nie chodzi mi wyłącznie o alkoholizm czy palenie papierosów, choć o to też ...
hehe u mnie to jest tak....komputer, alkohol
Czasami czuję jak pięknie pachną kwiaty.....
- Liczba postów:
- 6
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Ci ile postow w pare dni ponabijali. Oj necik, necik racja. Ja zaglosowalem na pierwsza opcje, chociaz na necie tez duzo siedze.
Face the Thing that should not be!