06-27-2006, 02:22 PM
^bo pewnie nie znasz zbyt wielu polskich kapel .
Cudze chwalicie, swojego nie znacie...
Cudze chwalicie, swojego nie znacie...
bamelotka napisał(a):wiesz, jakoś bardziej do mnie przemawiają zagraniczne zespoły...Dlaczego? Bo sprzedają więcej płyt, bo są bardziej znani?
balzac napisał(a):Mamy kilka porządnych kapel,
Cytat:nie, no co ty...bez takich mi tu!Nie chciałem się rozpisywać wtedy, więc pominąłem Huntera, Happysad i Hurt
balzac napisał(a):Jak dla mnie Myslovitz jest lepszy od Coldplaya (Coldplay'a też lubię)
balzac napisał(a):Hehl;] na początek to posłuchaj sobie zespołu Bohema oraz zespołu eM
Cytat:Kamael - nowy Myslovitz powinien Ci się spodobać
bamelotka napisał(a):wiesz, jakoś bardziej do mnie przemawiają zagraniczne zespoły...Wiesz,stara prawda jest taka,że po 'anglikańskiemu' można wcisnąć każdy kit.Tekst może być największym gównem o pszczółkach i kwiatach,do tego jakiś chwytliwy refrenik i mamy 'hit'.Dlatego dla mnie na pierwszym miejscu zawsze stoją nasze,polskie kapele.
bamelotka napisał(a):A Negative, Type O Negative, The 69 Eyes i Sentenced nie są znani, bądź nie byli tak dobrze jak obecnie te wymienione wcześniej
MaFFej napisał(a):bamelotka napisał(a):A Negative, Type O Negative, The 69 Eyes i Sentenced nie są znani, bądź nie byli tak dobrze jak obecnie te wymienione wcześniej
Wykreśl pedałków z 69 Eyes a zdanie będzie miało jakiś tam sens .
MaFFej napisał(a):A w temacie:
Pomimo tego, że nigdy nie byłem wielkim fanem panów z M - przyznam się Wam, że osatni singielek "Mieć czy Być" kręci nienajgorzej. Dobry numer.