Forum Rockmetalshop
Myslovitz - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Inna muzyka... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-inna-muzyka)
+--- Wątek: Myslovitz (/thread-myslovitz)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

Myslovitz - Pete_Doherty_89 - 01-27-2005

Tego zespołu nie trzeba przedstawiać.. Zostwiajcie opinie i pamietajcie ze Zycie to Surfing.... Big Grin Surprised

- Dżemik - 01-27-2005

Jedna z lepszych (o ile nie najlepsza) polskich kapel.. Genialne teksty.. Szczegolniete z Milosci W Czasach Popkultury..

- Tuomasss - 01-27-2005

Naprawdę dobry zespół. Muzyka świetna, texty doskonałe... Szkoda, że więcej kapeli na takim poziomie nie ma w naszym kraju...

- Acrid - 01-27-2005

Dla mnie skonczyli sie wlasnie na Milosci w Czasach Popkultury, gdzies jeszcze MC mam, hehe. Ich starsze plyty tez nie sa zle. Tylko najnowsza mnie wpienila, wieje praciem.

- gabrysia - 01-27-2005

Dżemik napisał(a):Jedna z lepszych (o ile nie najlepsza) polskich kapel.. Genialne teksty.. Szczegolniete z Milosci W Czasach Popkultury..
Jak dla mnie najlepszym polskim zespołem jest Ira Big Grin A Mylovitz też bardzo lubię Smile

- Ajana - 01-27-2005

Jedna z lepszych kapel w Polsce.Dobre granie, dobry wokal, dobre teksty.Więcej nie muszę mówić.
Smile

- Kamael - 01-28-2005

"Miłość w czasach popkultury" zdecydowanie z ich płyt jest najlepsza, choć "Skalarów, mieczyków i neonków" jeszcze nie zdążyłem przesłuchać.
Dobrze, że zespół jakoś pokazał się na zachodzie, bo wcale nie jest gorszy od innych kapel tego gatunku, które robią wielką karierę.

- Tuomasss - 01-28-2005

Skalary mieczyki, neonki to mam. Trudna i dziwna płyta. Zupełnie nie to do czego nas przywyczaili.

- SHOX! - 01-28-2005

Najlepsza kapela polska Smile szanuje i podziwiam Smile trochę mnie smieszą wykonania w jęz. ang. Smile no ale to przez to, że jesteśmy POLAKAMI Angry IRA to dno, ich "Ikar" dawno spadł ...

- gabrysia - 01-28-2005

SHOX! napisał(a):Najlepsza kapela polska Smile szanuje i podziwiam Smile trochę mnie smieszą wykonania w jęz. ang. Smile no ale to przez to, że jesteśmy POLAKAMI Angry IRA to dno, ich "Ikar" dawno spadł ...
Jakie dno?! Powaliło Cię? Niby dlaczego tak twierdzisz?

- Kamael - 01-28-2005

Tuomasss napisał(a):Skalary mieczyki, neonki to mam. Trudna i dziwna płyta. Zupełnie nie to do czego nas przywyczaili.
I dlatego podobno jest świetna... Nieźle ją zarekomendowałeś, takie uwielbiam.

- Dżemik - 01-28-2005

Acrid napisał(a):Dla mnie skonczyli sie wlasnie na Milosci w Czasach Popkultury,

E.. wydali jeszcze bardzo dobre 'Korova Mliky Bar'.. Najnowsza plyta rzeczywiscie nie porywa..

- SHOX! - 01-28-2005

gabrysia napisał(a):
SHOX! napisał(a):Najlepsza kapela polska Smile szanuje i podziwiam Smile trochę mnie smieszą wykonania w jęz. ang. Smile no ale to przez to, że jesteśmy POLAKAMI Angry IRA to dno, ich "Ikar" dawno spadł ...
Jakie dno?! Powaliło Cię? Niby dlaczego tak twierdzisz?
Po prostu mi się nie podobają Smile

- gabrysia - 01-28-2005

Aaaa, to spoko. Tylko nie pisz, że to dno ok? Smile

- aXe Rose - 01-29-2005

Myslowitz nie znoszę;
IRĘ lubię, ale za najlepszy polski zespół uważam KAT... tylko niestety nie często mogę go słuchać, bo po sesji np. z Balladami zwykle czuję się naprawdę rozbity, raz musiałem brać środki uspokajające... Są po prostu zbyt piękne i przejmujące, bym mógł ich słuchać mając doła...