• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

My Chemical Romance

No widać, że masz bardzo bogatą osobowość ;]
I'm just a man, I'm not a hero
Just a boy, who had to sing this song
I'm just a man, I'm not a hero
I! don't! care!
Odpowiedz

Chujnia i do tego komercyjna ;] Pieprzone EMO nienawidzę, coś na poziomie super zbuntowanych i nabundzowanych 12 latek ;]
Punk is dead

I'm a fucking zombie
Odpowiedz

Uważaj na Istnego...
Odpowiedz

She napisał(a):Pieprzone EMO nienawidzę, coś na poziomie super zbuntowanych i nabundzowanych 12 latek ;]

MCR to nie jest emo

widac ze chuja sie znasz
Odpowiedz

Moze i chuja sie znam ale i tak podtrzymuje ze to Emo. Hate me ;]
Punk is dead

I'm a fucking zombie
Odpowiedz

co powoduje ze jestes glupia ignorantka, a takim juz dziekuje

to tak jakbym ja twierdzil ze Iron Maiden to hip hop, pomimo tego ze ludzie znajacy sie na tym mowiliby, ze to heavy metal

pzdr.
Odpowiedz

Cytat:My Chemical Romance (MCR) - amerykańska grupa muzyczna. Spotyka się z różnymi określeniami muzyki grupy My Chemical Romance: rock, emo i punk.
Prosze Smile Nie żebym podważała Twoje zdanie, ale i tak wierzę bardziej Wiki niż Tobie ;]

Jeśli jestem głupią ignorantką to ty jesteś perfidnym chamem, czepiającym się każdego, który ma inne zdanie niż Ty. Pozdrawiam ;]
Punk is dead

I'm a fucking zombie
Odpowiedz

She napisał(a):Jeśli jestem głupią ignorantką to ty jesteś perfidnym chamem, czepiającym się każdego, który ma inne zdanie niż Ty. Pozdrawiam ;]

masz elementarne braki w pojmowaniu rzeczy najprostszych. jest roznica pomiedzy nie akceptowaniem czyjegos zdania, a nie przyjmowaniem do wiadomosci rzeczy oczywistych. jakbym twierdzil ze ziemia jest plaskim dyskiem opierajacym sie na siedmiu krokodylach, uszanowalabys moje zdanie?

a skoro juz tak wierzysz wikipedii to zapraszam do lektury:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Emo

Cytat:Zgodnie z powyższym, do emo/screamo nie zaliczają się następujące zespoły: (nie chodzi tu o niedocenianie tych zespołów, w szczególności muzycznie) AFI, Alexisonfire, A Static Lullaby, Alkaline Trio, The All-American Rejects, The Ataris, Brand New, Bright Eyes, Coheed and Cambria, The Early November, Emery, Fall Out Boy, Finch, From Autumn to Ashes, From First to Last, Funeral for a Friend, Hawthorne Heights, Matchbook Romance, My Chemical Romance, Panic! At the disco, Saosin, Senses Fail, Silverstein, Something Corporate, The Starting Line, Story of the Year, Taking Back Sunday, The Used, Thrice, Thursday, czy Yellowcard.

Idea Idea Idea Idea Idea
Odpowiedz

To mamy dylemat Smile Bo i ty i ja mamy racje. Kompromis czy dalej sie bedziemy wyzywac?
Punk is dead

I'm a fucking zombie
Odpowiedz

Punk wcale nie jest ded pozerze!
Odpowiedz

Pozerko jak juz. To metafora, dosc znana w hmm kregu subkulturowym.. ale jak widze TY jestes pozerem bo nie znasz tego ;] Pozdrawiam
Punk is dead

I'm a fucking zombie
Odpowiedz

hahahahaha ja pierdole forum żyje !! Laughing
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

Cytat:Jeśli jestem głupią ignorantką to ty jesteś perfidnym chamem, czepiającym się każdego, który ma inne zdanie niż Ty. Pozdrawiam ;]

Właśnie tego nie umiałem ubrać w słowa

Papa Dance > Black Parade Laughing
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

She napisał(a):To mamy dylemat Smile Bo i ty i ja mamy racje. Kompromis czy dalej sie bedziemy wyzywac?

dobra, nie bedziemy sie dalej wyzywac <piona>

z tym ze problem jest taki, ze ja obstaje przy swoim zdaniu, bo po prostu mam racje : - )

Przemek87 napisał(a):Właśnie tego nie umiałem ubrać w słowa

kurde nie wiem czemu, ale jakos mnie to nie dziwi. moze ktos z panstwa wie?

Przemek87 napisał(a):Papa Dance > Black Parade Laughing

Papa Dance > Black Parade > RHCP
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Papa Dance > Black Parade > RHCP

Universe > Papa Dance

i eot Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz