- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Tylko nie tłuste włosy... Jak własne mam choć lekko tłustawe to juz raz-dwa je myję (czyli codzień). A flanelowe koszule nosiłem, jak byłem mniejszy.
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 195
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Pytanie... Od zawsze, do tej pory uwielbiam Perl Jam'owskie - Better Man. Jestem nawet gotowa przebaczyć popełónioną ostatnią płytkę...
Nirvany chyba każdy słuchał, słucha lub będzie słuchał. Nikogo to nie ominie. Teraz troche mnie mdli od nich (to wina mediów, bo ile razy można puszczać wkółko te same koncerty...)
pozdrawiam,
Sabelle
- Liczba postów:
- 30
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Jakoś sie nieprzekonałem do Grungu Niewiem może chujowe utwory słuchałem! Zapodajcie mi jakiś fajny kawałek który waszym zdaniem powienien mnie zachęcić do grungu
ÂŽPozdrowienia dla kurta Combaina i zeba zyło mu sie dobrzeÂŽKrzychun Ja ciebie nieżutujeÂŽ
ÂŽSystem Of a Down na zawsze w moim życiuÂŽ
â˘Kaya Pashaslka lepiej by odegrała role wolakalistki niż ten Ozzyâ˘
- Liczba postów:
- 30
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Dzienki juz ściągam
ÂŽPozdrowienia dla kurta Combaina i zeba zyło mu sie dobrzeÂŽKrzychun Ja ciebie nieżutujeÂŽ
ÂŽSystem Of a Down na zawsze w moim życiuÂŽ
â˘Kaya Pashaslka lepiej by odegrała role wolakalistki niż ten Ozzyâ˘
- Liczba postów:
- 11
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Jesli o mnie chodzi,to dla mnie wszystko sie zaczelo od muzyki GRUNGE,a dokladnie od Nirvany.Chociaz nie wydaje mi sie zeby Nirvana byla tak bardzo grunge'owa,ktos kiedys powiedzial "Nirvana to najmniej grunge'owy zespol z grunge'owych".To przez Kurta zaczelam sluchac punku.To on zachecal wszystkich do sluchania Pistolsow,Clash,Flippera i wielu innych kapel.
Lubie tez Alice In Chains,cenie ich za wiele swietnych utworow,ktore naprawde przemawiaja,Pearl Jam znam(a kto niezna?),ale jakos mnie nie wciagneli!!!
"Just because you're paranoid
doesn't mean they're not after you".
"Don't you give me any order
To people like me there is no order"
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Obawiam się, ze nie uzyskasz za to miana 'posta dnia'
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 303
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Tak mi sie jakos skojarzylo, niedawno zauwazylem ze w dziale zdjecia jest twoja facjata, no coz prawde mowiac inaczej sobie ciebie wyobrazalem.Osoba ktora tak agresywnie na mnie jechala okazala sie pietnastoletnim anorektykiem, czyli jednym slowem chlopcem do bicia.Przykre.
- Liczba postów:
- 4
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
z grungu lubie tylko nirvane.Curt Cobain miał świetny głos i czeba mu tego pozazdrosćić.
Jestem Bogiem,uswiadom to sobie!!!..Pozerze
- Liczba postów:
- 2
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Nirvana. Potem tylko ściema była a nie grunge...
tłumem gardzę i staje obok.