• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Muzyka Grunge

Tylko nie tłuste włosy... Jak własne mam choć lekko tłustawe to juz raz-dwa je myję (czyli codzień). A flanelowe koszule nosiłem, jak byłem mniejszy.
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):Tylko nie tłuste włosy... Jak własne mam choć lekko tłustawe to juz raz-dwa je myję (czyli codzień). A flanelowe koszule nosiłem, jak byłem mniejszy.
Właśnie o to chodzi, że to głupi stereotyp Wink
Wink
Odpowiedz

Pytanie... Od zawsze, do tej pory uwielbiam Perl Jam'owskie - Better Man. Jestem nawet gotowa przebaczyć popełónioną ostatnią płytkę...
Nirvany chyba każdy słuchał, słucha lub będzie słuchał. Nikogo to nie ominie. Teraz troche mnie mdli od nich (to wina mediów, bo ile razy można puszczać wkółko te same koncerty...)

pozdrawiam,
Sabelle
Odpowiedz

Jakoś sie nieprzekonałem do Grungu Niewiem może chujowe utwory słuchałem! Zapodajcie mi jakiś fajny kawałek który waszym zdaniem powienien mnie zachęcić do grungu
ÂŽPozdrowienia dla kurta Combaina i zeba zyło mu sie dobrzeÂŽKrzychun Ja ciebie nieżutujeÂŽ

ÂŽSystem Of a Down na zawsze w moim życiuÂŽ
™Kaya Pashaslka lepiej by odegrała role wolakalistki niż ten Ozzy™
Odpowiedz

Do takich kawałków mogę napewno zaliczyć "Jeremmy'ego" Perl Jamu Smile z albumu "Ten"... a co tam, cała ta płytka jest świetna Laughing 8) .
Odpowiedz

Dzienki juz ściągam
ÂŽPozdrowienia dla kurta Combaina i zeba zyło mu sie dobrzeÂŽKrzychun Ja ciebie nieżutujeÂŽ

ÂŽSystem Of a Down na zawsze w moim życiuÂŽ
™Kaya Pashaslka lepiej by odegrała role wolakalistki niż ten Ozzy™
Odpowiedz

Toki napisał(a):Dzienki juz ściągam

lepiej kup - przynajmniej dokladnie przesluchasz swoje ciezko zapracowane i wydane pieniadze Smile

przez grunge przebijalem sie jakis rok temu i w koncu trafila kosa na kamien (czyt. AiC). Alicja jest tym czego oczekiwalem i Nirvana, Soundgarden, Pearl Jam i Bog wie co jeszcze moze sie schowac wlasnie przy niej. Jej piekno mnie chwycilo za serce i trzyma do tej pory , podczas gdy reszta grunge'u lezy zakurzona na polce.

pozdro
Odpowiedz

Jesli o mnie chodzi,to dla mnie wszystko sie zaczelo od muzyki GRUNGE,a dokladnie od Nirvany.Chociaz nie wydaje mi sie zeby Nirvana byla tak bardzo grunge'owa,ktos kiedys powiedzial "Nirvana to najmniej grunge'owy zespol z grunge'owych".To przez Kurta zaczelam sluchac punku.To on zachecal wszystkich do sluchania Pistolsow,Clash,Flippera i wielu innych kapel.
Lubie tez Alice In Chains,cenie ich za wiele swietnych utworow,ktore naprawde przemawiaja,Pearl Jam znam(a kto niezna?),ale jakos mnie nie wciagneli!!!
"Just because you're paranoid
doesn't mean they're not after you".

"Don't you give me any order
To people like me there is no order"
Odpowiedz

hier_kommt_die_sonne napisał(a):
ReTuRn napisał(a):Tylko nie tłuste włosy... Jak własne mam choć lekko tłustawe to juz raz-dwa je myję (czyli codzień). A flanelowe koszule nosiłem, jak byłem mniejszy.
Właśnie o to chodzi, że to głupi stereotyp Wink
a ja nie twierdze ze to stereotyp znam kolesia ktory byl/jest (sama nie wiem kim on juz w koncu jest) grungem i ciagle jest brudny wlosy ma tluste a paznokcie dluzsze niz ja...tylko flanelek nie nosi
Odpowiedz

Czyli niedawno.
[Obrazek: 1996_filosofem.jpg]
Odpowiedz

Obawiam się, ze nie uzyskasz za to miana 'posta dnia' Wink
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Tak mi sie jakos skojarzylo, niedawno zauwazylem ze w dziale zdjecia jest twoja facjata, no coz prawde mowiac inaczej sobie ciebie wyobrazalem.Osoba ktora tak agresywnie na mnie jechala okazala sie pietnastoletnim anorektykiem, czyli jednym slowem chlopcem do bicia.Przykre.
[Obrazek: 1996_filosofem.jpg]
Odpowiedz

z grungu lubie tylko nirvane.Curt Cobain miał świetny głos i czeba mu tego pozazdrosćić.
Jestem Bogiem,uswiadom to sobie!!!..Pozerze
Odpowiedz

Nirvana. Potem tylko ściema była a nie grunge...
tłumem gardzę i staje obok.
Odpowiedz

Hmmm... uwielbiam Nirvane (oczywiscie od tego sie zaczelo Big Grin ) potem byl Pearl Jam, Alice in Chains, Soundgarden... Pearl Jam mnie oczarowal poprostu. Uwielbiam 'Ten', ale wyjatkiem nie jestem jak widze. A Nirvany wlasnie zaczelam znowu sluchac po dosc dlugiej przerwie Wink i mnie znowu 'wzielo' ;p
Odpowiedz