07-29-2004, 05:49 PM
Nie słucham wogóle. Rozwalają mnie te głównie teksty. Chociaż riff z Smells Like Teen Spirit jest niezły, ale i tak wolę ten Master Of Puppets.
Slayerd napisał(a):Kiedyś Nirvana a teraz mi sie gust muzyczny wypaczył w stronę punk'a... I dobrze!!!To zależy jakiego punka słuchasz.Jeżeli to jakieś naśladownictwo pierwszej fali punka z lat 70 to współczuję.
Punk Will NeVer Die!!!
Slayerd napisał(a):He He, Hagall współczuć nie musisz.Wiem,że zabrzmiało to jakbym się ciebie czepiał.Nie to miałem na myśli.Moim skromnym zdaniem dzisiejsi punkowcy nie posunęli wcale tej muzy do przodu.Powielają stare patenty i to mnie martwi.
Hagall napisał(a):Przykro mi,ale nie słucham grunge'u ani trochę.Może to zabrzmi jak ignorancja gatunku,lecz uważam grunge za popłuczyny po klasycznym punku a la The Stooges,Ramones i The Clash.Sorry,nie lubię grunge'u !jestem całym sercem i strzałą z tobą.
pissant napisał(a):Fajnie,że się rozumiemy w tej kwestii.Trzeba odróżnić zespoły grające od serca,od kapelek sewujących słuchaczom mierną muzę.Kurde,niech nikt mi nie mówi o geniuszu grunge'a ,bo go śmiechem zabiję.Grunge to już nie to.Hagall napisał(a):Przykro mi,ale nie słucham grunge'u ani trochę.Może to zabrzmi jak ignorancja gatunku,lecz uważam grunge za popłuczyny po klasycznym punku a la The Stooges,Ramones i The Clash.Sorry,nie lubię grunge'u !jestem całym sercem i strzałą z tobą.
niestety ktoś kiedyś chciał na tym zrobić dużo dolarów i wylansował nirvane pearl dżemy songardeny a potem "zabił" kobaina. ludzie idżcie do porządnego sklepu muzycznego i rozglądnijcie sie TAM JEST PRAWDZIWA MUZYKA
Cytat:Nie słucham wogóle. Rozwalają mnie te głównie teksty. Chociaż riff z Smells Like Teen Spirit jest niezły, ale i tak wolę ten Master Of Puppets.I dla jednego riffu czy kilku utwrów ma się słuchać danego zespołu ... to tak jak przeczytać książke na podstawie kilku ciekawych stron ... jak dlamnie głupota ... a Metallica w portki sika =]
Cytat:andzia... grunge juz dawno umarl....I całe szczęście ... zawsze miałem problemy z klasyfikacją ... ale czy nie może to być poprostu Rock a nie jakieś Grunge sobie wymyślają ludzi ... z tego co się orientuje to to był ruch w stanach i tam była jakaś konkretna grupka ludzi słuchających swojej muzy ubierających się po swojemu i co ważne już dawno to wygineło i po co to wskrzeszać ?! ... nie wystarczy "Wam" tylu Metali tudzież Kinder Metali na ulicach że jeszcze Grungu się czepiacie ... =]