• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Metalmania 2006

A ja bede najprawdopodobniej, takie 99%.
Odpowiedz

No jakby nie patrzeć, muszę się zgodzić z Ramziem. Rzeczywiście ta Metalmania nie wygląda najlepiej - owszem zagra NEVERMORE ale jak na festiwal to mało. Ja jeszcze z chęcią zobaczyłbym Evergrey'a ale to i tak jeszcze stanowczo zbyt mało. Za Nevermore dałbym się pociąć ale płacić te ~120 zeta za sam 40 min. występ grupy (no + Evergrey) to zbyt wiele! Wspomniane głowosanie też mi śmierdzi picem na wode. Wynik mnie jednak nie przeszkadza bo Evergrey'a akurat lubie, niemniej wydaje mi się, że... ekhmm... innym wykonawcom zwyczajnie "nie dano szansy" - jeśli wiecie o co chodzi... heh.
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

http://muzyka.onet.pl/mr,1272148,wiadomosci.html

nio i stało sie... Bramy Do Nieba Zostały Otwrte! Angry
Odpowiedz

The Stig napisał(a):http://muzyka.onet.pl/mr,1272148,wiadomosci.html

nio i stało sie... Bramy Do Nieba Zostały Otwrte! Angry

Do piekła stary do piekła ;D
Odpowiedz

Leje na metalmanie. Jedyne czego żałuje to występy Nevermore, UDO, Unleashed i The No - Mads. Ciesze się że wydałem kase na bilet na purpli, a nie na metalmanie.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Leje na metalmanie. Jedyne czego żałuje to występy Nevermore, UDO, Unleashed i The No - Mads. Ciesze się że wydałem kase na bilet na purpli, a nie na metalmanie.

Mi to by sie nie chciało jebac z Rumi do katosow ;P ;] ach to lenistwo ;P imo kilka ciekawych zespolow, godnych uwagi bedzie ale coz za drogo.
Odpowiedz

Moim zdaniem takie festivale sa denne. Ich wielkim minusem jest to ze naprawde idzie sie słuchac szeroko pojetego metalu, a nie danej kapeli. Pol godziny pocina X, 50 min Y, a gwóźdź programu godzine. Za duzo kapel wystepuje, co powoduje tak krótkie wystepy. Lepiej zamówic 3-4 mocarne kapele i niech tną po ok 2h kazda.

a tak zmarnuje sie ok 200-300 zł zalezy od zamieszkania i idzie sie posłuchac składanke THE BEST OF.

o własnie mi przyszło namysl Rock In Rio. Festival trwa kilka dni, ale i koncerty sa wypasione, bo trwają tyle ile trwać powinny.
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Leje na metalmanie. Jedyne czego żałuje to występy Nevermore, UDO, Unleashed i The No - Mads.
Zgoda,ja bym dorzucił jeszcze Belphegora.A No-Mads widziałem już tyle razy i tyle jeszcze zobaczę,że nie ma czego żałować.
Cytat:Moim zdaniem takie festivale sa denne. Ich wielkim minusem jest to ze naprawde idzie sie słuchac szeroko pojetego metalu, a nie danej kapeli. Pol godziny pocina X, 50 min Y, a gwóźdź programu godzine. Za duzo kapel wystepuje, co powoduje tak krótkie wystepy. Lepiej zamówic 3-4 mocarne kapele i niech tną po ok 2h kazda.
A wiesz,Stiguś,że zgodzę się z Tobą...szlag mnie nieraz trafiał na "dziuba fest",jak grała jakaś ciekawa kapela,pograła 30 minut,ludzie domagają się bisów,ale ni chuja,bo harmonogramu trza się trzymać:/Pomijam juz fakt że od kilku lat nie było żadnej porządnej wielkiej gwiazdy na finał,bo przecież takimi nie były ani Soulfly,ani Samael,ani tym bardziej credki.I w tym roku wcale nie jest pod tym względem lepiej...
EDIT:może się pojawię pod spodkiem i wpadnę na piwo,ale nic pewnego.Prędzej tradycyjnie "Kamienna Pub"...
Odpowiedz

Kto nie byl, ten gej! ;P

a teraz ide w kimocho =)

ps. 1349 daaali czadu
ps2. Belphegor baardzieeej
Odpowiedz

Acrid napisał(a):Kto nie byl, ten gej! ;P
kto był,ten gej! :> Angry
Odpowiedz

Flying Corpse napisał(a):kto był,ten gej! :> :twisted:

chcialbys misiu chcialbys ;D na te wszystkie wiedzmy w kusych mini i kabaretkach nie mozna bylo narzekac ;P

teraz to by mi sie przydal masaz z mlodych piersi, walone barierki, mam siniaka pod cyckami ];-> ;D

Nie bylo tak zle, chociaz 3 ostatnie kapele to juz nudy ;)
Odpowiedz

a ja byłam Tongue i mam parę zdjęć - jakby kogoś interesowało to pisać: razorblade-666@o2.pl albo gg: 2068112