• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Metalmania 2006

Wtedy to chyba zrobie mu juz wjazdcna chate Laughing
Odpowiedz

Tak sobie ostatnio myślałem jaka kapela może być niespodzianką tegorocznej metalmanii. Do głowy odrazu przyszedł mi szalony pomysł - EMPEROR! Biorąc pod uwagę, że panowie wznowili działalność koncertową, a w międzyczasie zagrają koncert w Niemczech to prawdopodobieństwo spełnienia tej wizji staje sie realne Smile Jak myslicie ?
Odpowiedz

No to by jakoś uratowało tą impreze. Tyle że czy ja wiem czy blackowa kapela grająca dość trudną muze nadaje się na gwiazdę takiego festivalu Question
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Ostatnio grał Arcturus to teraz mógłby się pojawić Emperor Wink
Odpowiedz

Cytat:Metal Mind Productions informuje jednak, iż: "organizator wypłacił grupie 10% zaliczkę i była to zaliczka za występ, a nie zadatek do negocjacji i wszystkie warunki ze strony Metal Mind Productions zostały w tym względzie spełnione. Współpraca z agencją Maximus Entertainment układa się pomyślnie, także w kwestiach promocyjnych i nie znamy żadnych powodów, dla których agencja wydała takie oświadczenie".

Wprawdzie znając mmp to pewnie oni coś zapieprzyli, ale Testament chyba też robi jakieś wałki w tym momencie :/
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):
Cytat:Metal Mind Productions informuje jednak, iż: "organizator wypłacił grupie 10% zaliczkę i była to zaliczka za występ, a nie zadatek do negocjacji i wszystkie warunki ze strony Metal Mind Productions zostały w tym względzie spełnione. Współpraca z agencją Maximus Entertainment układa się pomyślnie, także w kwestiach promocyjnych i nie znamy żadnych powodów, dla których agencja wydała takie oświadczenie".

Wprawdzie znając mmp to pewnie oni coś zapieprzyli, ale Testament chyba też robi jakieś wałki w tym momencie :/

No tak ale kto komu łache robi w tym momencie? Testament moze osrac Polske i jechac gdzie indziej. Polska smierdzi...
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Właśnie patrzyłem na strone Nevermore - zero informacji o metalmanii w datach koncertów. Soilwork,którzy aktualnie nie mają gitarzysty - też zero potwierdzenia...
Odpowiedz

Ej, oni już zaczęli dystrybucję biletów? Nie chciałbym być w skórze osób, które bilety kupiły dla zapowiadanego składu wykonawców... Delikatnie mówiąc wkurzyłbym się ; ), bo jak tak czytam te Wasze posty zaczynam mieć wrażenie, że ten festiwal to jakaś prowizorka.
Odpowiedz

no niestety ja sie nie wybieram Sad ale Carpathianów to bym zobaczyła...
Some say the end is near.

Some say we'll see armageddon soon.

I certainly hope we will.

I sure could use a vacation from this

TOOL - AEnema
Odpowiedz

http://muzyka.onet.pl/mr,1221001,wiadomosci.html ... może testament jednak przyjedzie ?
Every One Of Us Has Heard The Call
Brothers Of True Metal Proud And Standing Tall
We Know The Power Within Us Has Brought Us To This Hall
There’s Magic In The Metal There’s Magic Is Us All
Odpowiedz

Cytat:No tak ale kto komu łache robi w tym momencie? Testament moze osrac Polske i jechac gdzie indziej. Polska smierdzi...

no nie wiem czy Polska smierdzi ?!? zauważ ze w Polsce odbywają sie najlepsze (czytez jedne z lepszych koncertów w europie.) i ja sobie tego z dupy nie wyciągłem tylko wiele kapel sobie chwali Polske a w zasadzie polaków ze potrafią sie bawic na koncertach.
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):
Cytat:No tak ale kto komu łache robi w tym momencie? Testament moze osrac Polske i jechac gdzie indziej. Polska smierdzi...

no nie wiem czy Polska smierdzi ?!? zauważ ze w Polsce odbywają sie najlepsze (czytez jedne z lepszych koncertów w europie.) i ja sobie tego z dupy nie wyciągłem tylko wiele kapel sobie chwali Polske a w zasadzie polaków ze potrafią sie bawic na koncertach.

LOL
Odpowiedz

popatrz sobie co przyjezdza do chociazby Berlina
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Hethell napisał(a):

popatrz sobie co przyjezdza do chociazby Berlina

Dobry przyklad Tongue
Odpowiedz

Popatrzcie co przyjeżdza do Pragi
Odpowiedz