09-29-2006, 02:28 PM
http://www.creative-music.pl
Wybiera sie ktos ?
Wybiera sie ktos ?
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):nietylko w katosach ?
Wybierąłem sie, ale po pierwsze w katosach nie gra virgin snatch, poza tym dzień mi średnio pasuje, poza tym gra iperyt, ktorego jeden koncert juz widzialem, i nie mam jakoś ochoty powtarzać tego do świadczenia przez najbliższe 88 lat
Cytat:Z przykrością informujemy że Virgin Snatch zmuszony jest zrezygnować z zaplanowanej na przełom września i października 2006 roku trasy Rat Race Tour, u boku Sceptic, Thy Disease i gości. Zespół jest w trakcie nagrywania płyty "In The Name Of Blood" a przedłużająca się sesja nagraniowa zmusiła nas do podjęcia takiej decyzji. Zespół: "...Nowa płyta to dla nas priorytet. Chcemy żeby wszystko było zapięte na ostatni guzik i nie możemy sobie pozwolić na przerwę w nagraniach. Nie kosztem efektu końcowego jakim jest następca "Art Of Lying". Białostockie studio Hertz, w którym powstają ślady na trzecią płytę Virgin Snatch to bardzo zapracowane miejsce i nie ma możliwości przełożenia sesji na czas późniejszy. Następny możliwy termin to październik 2007 roku...