• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Metalmania 2006

Dance Of Death napisał(a):
Cytat:No tak ale kto komu łache robi w tym momencie? Testament moze osrac Polske i jechac gdzie indziej. Polska smierdzi...

no nie wiem czy Polska smierdzi ?!? zauważ ze w Polsce odbywają sie najlepsze (czytez jedne z lepszych koncertów w europie.) i ja sobie tego z dupy nie wyciągłem tylko wiele kapel sobie chwali Polske a w zasadzie polaków ze potrafią sie bawic na koncertach.
co do tego czy odbywaja sie jedne z lepszych koncertow to polemizowalbym jakos taki ManowaR w swojej trasie gra 3 czy 4 razy u Pepikow podobnie u Szkopow, a Polske pomija chociaz zamiast nawet 1 koncertu w Czechach mogliby zorganizowac w takim np Chorzowie, zreszta wiele zespolow pomija nasz kraj i gdyby nie to ze nie jestesmy dla nich atrakcyjnym miejscem to nie byloby takich niejasnosci jak teraz z Testamentem

a to ze wiele kapel chwali polska publike za to ze umie sie swietnie bawic na koncertach i za ogolna atmosfere to juz inna sprawa
Odpowiedz

ekhm... powstaje pytanie za 100 pkt dlaczego Berlin Praga, a nie np. Chorzów... mysle ze chodzi tu głownie o warunki grania koncertu czyli kasa, miesce, czas, i ogólna organizacja tego wydarzenia, a oprócz tego dochodzi stosunek do samego panstwa. Ja nie wiem w czym tkwi problem ale jest złota zasada: jesli sie chce to sie zrobi. Jednak instnieja wykonawcy którzy to totalnie i dosłownie olewają Polske, a sa i tacy którzy bardzo lubią tu grać, a sa i tacy którym to obojetne czy to Polska czy Rumunia a liczy sie dla nich kasa i promocja.
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

"Tymczasem niektórzy wykonawcy (np. Nevermore) oficjalnie potwierdzają już swoją obecność na tegorocznej Metalmanii, która odbędzie się 4 marca w katowickim Spodku." ( z powermetal.pl )
Every One Of Us Has Heard The Call
Brothers Of True Metal Proud And Standing Tall
We Know The Power Within Us Has Brought Us To This Hall
There’s Magic In The Metal There’s Magic Is Us All
Odpowiedz

http://muzyka.onet.pl/mr,1224898,wiadomosci.html

no i chyba fani Testamentu mają lipe... a miało być tak pięknie Tongue
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):http://muzyka.onet.pl/mr,1224898,wiadomosci.html

no i chyba fani Testamentu mają lipe... a miało być tak pięknie Tongue
Do kurrwy nędzy.... w tym momencie odpuszczam sobie metalmanię Sad
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

jak ja lubie pocieszać ludzi Laughing
Odpowiedz

http://muzyka.onet.pl/mr,1225110,wiadomosci.html

Oooo Kurwa ! jednak moze byc pieknie ! chodz dalej szkoda Testamentu.
Odpowiedz

łooo jezu ! Therion... dlaczego... Sad JA CHCE TESTAMENT !! Crying or Very Sad
Odpowiedz

Ambivalent napisał(a):łooo jezu ! Therion... dlaczego... Sad JA CHCE TESTAMENT !! Crying or Very Sad

Nie jest zle, chodz mogl wystapic Testament i Therion.
Odpowiedz

Axel napisał(a):
Ambivalent napisał(a):łooo jezu ! Therion... dlaczego... Sad JA CHCE TESTAMENT !! Crying or Very Sad

ja bym chciał zeby był Slayer albo stara dobra Sepultura
Odpowiedz

Donkamillo napisał(a):
Axel napisał(a):

ja bym chciał zeby był Slayer albo stara dobra Sepultura

Ja bym wolal Metallice w oryginalnym skladzie z Burtonem.
Odpowiedz

taaaaaaaa moze zobaczysz ja na jakims starym VHSie albo w piekle Laughingchyba ze mi sie pojebało
i jestesmy 20 lat temu???
Odpowiedz

stara ,dobra Sepulture to tez mozesz sobie najwyzej na CD posluchac
Odpowiedz

no co własnie zaraz uczynie niech sasiedzi wiedza ze zyje... Laughing
Odpowiedz

nawet Therion nie jest taki zły,ale jak na chwile obecna to znam tylko jeden zespol z calej metalmanii.Ale zdąże się dokształcić! 8) Laughing
Mam nadzieje ze dadza jakieś: Moonlighty lub Delighty , Nightwishe itp.albo cos innego w klimatach gothic, to bym pojechala, zwazywszy na to że qmple obiecali mi darmowy bilet Arrow Arrow czytajcie: ,,no to pojedzie!'' Wink
,,Time for peace, time for war
Time for life and death
Time to reap, time to fall''
Odpowiedz