• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

MANOWAR - KING OF KINGS!

nic o tym nie wiem

a zlot hetero-fanów ManowaR odbędzie się 11 LUTEGO w Krakowie, klub Woodstock, podczas koncertu Grzegorza Kupczyka z zespołem Kruk, oraz SORCERER!!! Zapraszamy. Bilety 13 zł
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Karl Logan, gitarzysta Manowar, uległ w zeszłym tygodniu wypadkowi motocyklowemu. Obrażenia, jakie odniósł sa poważne, a na jego lewą rękę założono kilkanaście szwów. Obrażenia pod znakiem zapytania stawiają proces rejestrowania ścieżek gitary, na nadchodzący, nienazwany jeszcze album grupy.

Dobra wiadomość jest taka, że życiu Karla nie zagraża żadne niebezpieczeństwo. Joey DeMaio, basista Manowar, powiedział: "Musimy poważnie rozważyć nasze plany. Karl na szczęscie wraca do zdrowia. Nic, nigdy nie powstrzymało Manowar, dlatego i z tej próby wyjdziemy zwycięsko!"
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Nie lubię
Odpowiedz

Są zabawni ale nie mogę ukryć, że świetnie sie te melodyjki podśpiewuje wywijając pięścią Tongue .
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):Karl Logan, gitarzysta Manowar, uległ w zeszłym tygodniu wypadkowi motocyklowemu. Obrażenia, jakie odniósł sa poważne, a na jego lewą rękę założono kilkanaście szwów. Obrażenia pod znakiem zapytania stawiają proces rejestrowania ścieżek gitary, na nadchodzący, nienazwany jeszcze album grupy.

moj pomysl jest kurewsko taki
WYJEBAĆ GITARĘ Z MANOWAR
od tej pory zespół staje się trijem, a DeMaio napierdala za dwóch i mamy moc.
Poza tym Eric też umie grac na wieśle, otóz gra on całkiem nieźle. Zresztą na każdym koncercie można poprosić jakiegoś fana by wspierał zespół gitarowo, przecież każdy umie zagrać te proste rzeczy. Solówki by tylko DeMaio grał.
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):
ReTuRn napisał(a):Karl Logan, gitarzysta Manowar, uległ w zeszłym tygodniu wypadkowi motocyklowemu. Obrażenia, jakie odniósł sa poważne, a na jego lewą rękę założono kilkanaście szwów. Obrażenia pod znakiem zapytania stawiają proces rejestrowania ścieżek gitary, na nadchodzący, nienazwany jeszcze album grupy.

moj pomysl jest kurewsko taki
WYJEBAĆ GITARĘ Z MANOWAR
od tej pory zespół staje się trijem, a DeMaio napierdala za dwóch i mamy moc.
Poza tym Eric też umie grac na wieśle, otóz gra on całkiem nieźle. Zresztą na każdym koncercie można poprosić jakiegoś fana by wspierał zespół gitarowo, przecież każdy umie zagrać te proste rzeczy. Solówki by tylko DeMaio grał.
no to sie nie zgadzam z Toba
Odpowiedz

Spoko. KelThuz byl nietrzezwy. ;o
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Skoro zacytował Kazika to zapewne tak Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Co jak co ale "Swords in the Wind" i The Power" wyraże się fachow "podudzają do działnia". TZW. wziąć miecz i napierdalać... Big Grin
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

http://media.putfile.com/Miecze-Gromu - cos dla fanów od fanów :>
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):http://media.putfile.com/Miecze-Gromu - cos dla fanów od fanów :>

Nom,swego czasu ten kower niezle rządził na mojej playliscie
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):http://media.putfile.com/Miecze-Gromu - cos dla fanów od fanów :>

Skoro DLA fanow Manowar, to nie skomentuje. Choc ochote mam wielka Angry
Odpowiedz

Manowar to genialny zespol. Eric Adams mial fenomenalny glos, a jego barwa caly czas mnie powala. Oczywiscie dochodzi do tego wirtuoz DeMaio, ktory naprawde swietnie sprawdza sie na pozycji basmana. To chyba moj ulubiony muzyk z Manowar. A singiel "King of Kings" to naprawde mocna rzecz. Moze nie jest to tak wysoki poziom jak wczesniejsze albumy i utwory, ale poprostu dobrze napisana i zagrana piesn. Uwielbiam wszystkie albumy bez wyjatku.
Odpowiedz

TomekMetal napisał(a):Manowar to genialny zespol. Eric Adams mial fenomenalny glos, a jego barwa caly czas mnie powala. Oczywiscie dochodzi do tego wirtuoz DeMaio, ktory naprawde swietnie sprawdza sie na pozycji basmana. To chyba moj ulubiony muzyk z Manowar. A singiel "King of Kings" to naprawde mocna rzecz. Moze nie jest to tak wysoki poziom jak wczesniejsze albumy i utwory, ale poprostu dobrze napisana i zagrana piesn. Uwielbiam wszystkie albumy bez wyjatku.

Widze, ze trafiles odpowiednio
Odpowiedz

TO JEST NAJLEPSZY ZESPÓŁ!!PO NIM SĄ IM, KAT, DB, COMA, AVANTASIA, SOAD...MANOWAR KILL!!!!!!!!!!
Odpowiedz