• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

==Manowar==

... co sądzicie o tym zespole, dla mnie jest on świetny i bardzo żałuje że, nie wydadzą już następnej płyty.
"Nienawiść jest ostatecznym upadkiem"
Odpowiedz

Lepiej bylo nie zakladac tego tematu, wystarczy poczytac posty Wink
Pomijajac juz ze wrecz UWIELBIAM Big Grin Big Grin
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Z tego co widziałem teaki temat już był i wywołał spore emocje więc został zamknięty Confusedhock:

A wracając do sedna topicu. ManOwaR jest moim ulubionym zespołem. Nie zwracam uwagi na to, ze wielu ma ich za karykaturę zespołu metalowego, jak dla mnie są najlepsi i nic nie zapowiada tego abym zmienił zdanie. Są dla mnie niekwestionowanymi Królami Metalu Angry

P.S.: Jak nie wydadzą nowej płyty??? Przecie premiera zapowiedziana jest na początek 2006 roku Wink a już w wakacje 4 część HoE Big Grin radzę Tilomusie poczytać wnikliwiej www.manowar.com
"Other bands play
ManOwaR KILL!!!"
Odpowiedz

chyba temat już jest i nie jestem pewna, czy aby zamknięty. A co do zepołu to zgadzam się z przedmówcą: niektórzy Manowar krytykują, ale ogólnie ich opinie mam gdzieś Smile dla mnie zespół jest naprawdę świetny, a do tego jako heavy metalowa kapela mają cudowne ballady... eh... jeżeli premiara nowej płyty ma być na początku 2006 roku (nie sprawdzałam, szczerze mówiąc), to nic innego, jak czekać Smile
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

Zespół wielki, jeden z tych od których zaczęła się moja przygoda z metalem. Grają wspaniale, i to jest Metal przez duże M Big Grin
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

Tilomus napisał(a):bardzo żałuje że, nie wydadzą już następnej płyty.
pojebało? :?
Odpowiedz

ManOwaR - zespół legenda, każdy szanujący się fan metalu zna ten zespół, a przynajmniej powinien. To prawdzia muzyka, nie jakieś pitolenie. Nie ma takiego drugiego zespołu jak ManOwaR. Geniusz DeMaio, Rossa teraz Logana + Columbus i niesamowicie mocny głos Adamsa sprawiają że ich muzyka i oni zasługują na miano KRÓLÓW, które nadali im fani (a ManOwaR żeby oddać hołd fanom, nazwali tak koleją, zresztą jedną z najlepszych płyt w ich historii i historii heavy metalu). Ich muzyka dostarcza ogromną dawkę energii, mocy.

"Kings Of Metal" jest płytą która bezwzględnie niszczy
Odpowiedz

DeMoN.|. napisał(a):ManOwaR - zespół legenda, każdy szanujący się fan metalu zna ten zespół, a przynajmniej powinien. To prawdzia muzyka, nie jakieś pitolenie. Nie ma takiego drugiego zespołu jak ManOwaR. Geniusz DeMaio, Rossa teraz Logana + Columbus i niesamowicie mocny głos Adamsa sprawiają że ich muzyka i oni zasługują na miano KRÓLÓW, które nadali im fani (a ManOwaR żeby oddać hołd fanom, nazwali tak koleją, zresztą jedną z najlepszych płyt w ich historii i historii heavy metalu). Ich muzyka dostarcza ogromną dawkę energii, mocy.

"Kings Of Metal" jest płytą która bezwzględnie niszczy
Dobrze gada, polać mu!!!
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

pewnie że dobrze gada. Z resztą w tym przypadku trudno się z jego opinią nie zgodzić Smile
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

Taa, nie da się ukryć, Demon mądrze prawi.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

Nie inaczej!
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Więc... Zawsze mam dylemat gdy słysze o tej kapeli... Nie podważam ich osiągnięć, i geniuszu wczesnych albumów, podobnie jak np. "Triumph of steel", który jest jednym z najciekawszych wydawnictwe jakie słyszałem, ale... image muzyków, niektóre wypowiedzi, określenia...sprawiają że nie potrafie ich traktować do końca poważnie, a już sytuacja z niesławnym polskim koncertem zakrawała na kpinę... sądze że DeMaio, oprócz tego że jest świetnym muzykiem, jest też niestet wyrachowanym biznesmenem, który dobrze wie jak zarabia się zielone..i niby w tym nic złego, ale z każdej nuty "Warriors of the world" bije nieszczerość i obłuda, takie jest moje zdanie. Reasumując: Manowar wielkim zespołem jest, ale do Judas Priest, Iron Maiden, Saxon,AC/DC, Venom, Motorhead czy Black Sabbath, jednak sporo im brakuje.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Pewnie by mnie zlinczowali gdybym wyraził tutaj swoje zdanie... Dlatego pozostawię bez komentarza.
O wiele bardziej podoba mi się Helloween i Iced Earth. [To tylko i wyłącznie moje zdanie.]
Szatan zeżre Was wszystkich.
Odpowiedz

Mruczny napisał(a):Pewnie by mnie zlinczowali gdybym wyraził tutaj swoje zdanie... Dlatego pozostawię bez komentarza.

Smile mały żlśliwy cytacik z nowego Mega-sina(dla wszystkich nie lubiących Manowar Laughing

Cytat:Macie troche czasu 23 lipca? Tak? to już pakujcie manatki, bo na earthshaker fest wystąpią muzycy Manowar, których wspomogą wszyscy byli członkowie zespołu, a specjalną, uroczystą narracje wygłosi aktor Christopher Lee, czarodziej z Władcy pierścieni, i znany na całe Hollywood gej. Gdybyśmy byli złośliwi dodalibyśmy że wybór chyba nieprzypadkowy. Ale nie jesteśmy

I ja też nie jestem Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):(...) Reasumując: Manowar wielkim zespołem jest, ale do Judas Priest, Iron Maiden, Saxon,AC/DC, Venom, Motorhead czy Black Sabbath, jednak sporo im brakuje.
no chyba Cię... |&@#($@
Odpowiedz