• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

==Manowar==

DeMoN.|. napisał(a):ty to lepiej zrobisz jak pójdziesz pisać o mega tró slpikont i bujać przy ich detchowym pozerskim graniu
O ja ..... toś mi pojechał.
Pajacu, zacytuj mnie gdzie napisałem ze grają Death?
Królu pozerów :]
Odpowiedz

Kalin napisał(a):
DeMoN.|. napisał(a):ty to lepiej zrobisz jak pójdziesz pisać o mega tró slpikont i bujać przy ich detchowym pozerskim graniu
Jak to, Kalin co ty chcesz od black satanica mordor lucyferius 666 o kurwa murederfuck ped of filth, on jest najbardziej mroczny z tych bardzieij mrocznych..Smile)) jest porostu Brutal trÓ...ale zeby byl w pełni trÓ trza sobie tattoo odpietrdolic na czole Slipknot Sux, to jak Dimon jak bedzie..Wink)))
Odpowiedz

Kalin napisał(a):
jeb sie, po co mam matole cytować, jeśli nigdzie nie napisałem że ty twierdzisz że to Death?

Pozerski Pachołku :]
Odpowiedz

psychosis napisał(a):Jak to, Kalin co ty chcesz od black satanica mordor lucyferius 666 o czosnek murederfuck ped of filth, on jest najbardziej mroczny z tych bardzieij mrocznych..Smile)) jest porostu Brutal trÓ...ale zeby byl w pełni trÓ trza sobie tattoo odpietrdolic na czole Slipknot Sux, to jak Dimon jak bedzie..Wink)))
a co, ty sobie jebnąłeś na czole slipknot rox? żeby być najbardziej tru z pozerów?
ja nie mam zamiaru lamo...
Odpowiedz

DeMoN.|. napisał(a):
Kalin napisał(a):
jeb sie, po co mam matole cytować, jeśli nigdzie nie napisałem że ty twierdzisz że to Death?

Pozerski Pachołku :]
Bierz koziora zapierdalaj do lasu i strugaj światowida w drzewie, pajacu.
Odpowiedz

stulcie ryje bo topic zamkna
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

DeMoN.|. napisał(a):
psychosis napisał(a):Jak to, Kalin co ty chcesz od black satanica mordor lucyferius 666 o czosnek murederfuck ped of filth, on jest najbardziej mroczny z tych bardzieij mrocznych..Smile)) jest porostu Brutal trÓ...ale zeby byl w pełni trÓ trza sobie tattoo odpietrdolic na czole Slipknot Sux, to jak Dimon jak bedzie..Wink)))
a co, ty sobie jebnąłeś na czole slipknot rox? żeby być najbardziej tru z pozerów?
ja nie mam zamiaru lamo...
na czole niemam, mam na plecach, Sliknot maj lov..
Oj Dimon Diomn, Co z Ciebie wyrośnie... niebedziesz juz Black tró...(...) metalem... co na to koledzy?Wink
Odpowiedz

Miziajcie sie na GG/PM/IRCu, czy tam cos,.. tylko dajcie Mi roboty, kasowania w pietruszke przez to. To temat o Najlepszej w Pelni Niepedalskiej Kapeli Heavy Metalowej.
Odpowiedz

ironia wali na kilometr Tongue
Odpowiedz

Manowar jest True! NIE INACZEJ!
Jak ktoś uważa, że to pedalski zespół sam jest pedałem i niech zamknie ryj!
* METAL MAKE US STRONG *
Odpowiedz

MasterGrucha napisał(a):Manowar jest True! NIE INACZEJ!
Widać ze demon zadzwonił po gruche, bo sam sobie biedaczysko rady nie daje Laughing
a True, to wy jestescie debile.
Nie inaczej!
Jebnijcie sobie w czapke, w imie pana.
Odpowiedz

zawrzec dupy mowie
Normalnie nie umiecie?
Odpowiedz

Uszanujcie więc dobrą kapelę i nie róbcie wiochy w temacie o niej Tongue
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):Uszanujcie więc dobrą kapelę i nie róbcie wiochy w temacie o niej Tongue

zrozum, to zakompleksione szczeniaki i muszą się przez parę sekund poczuć szefami sytuacji
MIGHT IS RIGHT!
"Adding rap to rock is like taking the most beautiful woman you've ever seen to a plastic surgeon and asking him to put a penis on her."
- Karl Logan
Odpowiedz

Kalin napisał(a):
MasterGrucha napisał(a):Manowar jest True! NIE INACZEJ!
Widać ze demon zadzwonił po gruche, bo sam sobie biedaczysko rady nie daje Laughing
a True, to wy jestescie debile.
Nie inaczej!
Jebnijcie sobie w czapke, w imie pana.

A jednak INACZEJ: oblej się benzyną i podpal, cieciu głupi... sam żeś debil
* METAL MAKE US STRONG *
Odpowiedz