- Liczba postów:
- 1,458
- Liczba wątków:
- 33
- Reputacja:
-
0
nic o tym nie wiem
a zlot hetero-fanów ManowaR odbędzie się 11 LUTEGO w Krakowie, klub Woodstock, podczas koncertu Grzegorza Kupczyka z zespołem Kruk, oraz SORCERER!!! Zapraszamy. Bilety 13 zł
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Karl Logan, gitarzysta Manowar, uległ w zeszłym tygodniu wypadkowi motocyklowemu. Obrażenia, jakie odniósł sa poważne, a na jego lewą rękę założono kilkanaście szwów. Obrażenia pod znakiem zapytania stawiają proces rejestrowania ścieżek gitary, na nadchodzący, nienazwany jeszcze album grupy.
Dobra wiadomość jest taka, że życiu Karla nie zagraża żadne niebezpieczeństwo. Joey DeMaio, basista Manowar, powiedział: "Musimy poważnie rozważyć nasze plany. Karl na szczęscie wraca do zdrowia. Nic, nigdy nie powstrzymało Manowar, dlatego i z tej próby wyjdziemy zwycięsko!"
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
Spoko. KelThuz byl nietrzezwy. ;o
- Liczba postów:
- 7
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Manowar to genialny zespol. Eric Adams mial fenomenalny glos, a jego barwa caly czas mnie powala. Oczywiscie dochodzi do tego wirtuoz DeMaio, ktory naprawde swietnie sprawdza sie na pozycji basmana. To chyba moj ulubiony muzyk z Manowar. A singiel "King of Kings" to naprawde mocna rzecz. Moze nie jest to tak wysoki poziom jak wczesniejsze albumy i utwory, ale poprostu dobrze napisana i zagrana piesn. Uwielbiam wszystkie albumy bez wyjatku.
- Liczba postów:
- 1
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
TO JEST NAJLEPSZY ZESPÓŁ!!PO NIM SĄ IM, KAT, DB, COMA, AVANTASIA, SOAD...MANOWAR KILL!!!!!!!!!!