- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
Kelciu uprasza sie o niewklejanie paskudnych pan w tymze temacie. Mam na mysli te tlusta murzynke ubrana w cos co razi moje poczucie estetyki
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
- Liczba postów:
- 975
- Liczba wątków:
- 31
- Reputacja:
-
0
kel zaloz japąki bedziesz jeszcze bardziej krieg
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
DeviantART'a zescie se tu urzadzili?
edit: darujcie sobie kolejne obrazki i kontynuowanie tej durnej wymiany uprzejmości - do tematu.
- Liczba postów:
- 1,458
- Liczba wątków:
- 33
- Reputacja:
-
0
STALMOC!
Premiera nowego singla zespołu, zatytułowanego 'Sons of Odin' została odwołana po tym, jak gitarzysta Karl Logan doznał obrażeń ciała podczas wypadku motocyklowego. Obecnie powrócił do zdrowia, a zespół planuje wydać EP-kę z nowym materiałem. Joey DeMaio powiedział:
'Uznaliśmy, że singiel to za mało.Chcemy dać fanom jak najwięcej nowego materiału, za najniższą cenę, dlatego stwierdziliśmy, że nagranie EP-ki jest idealnym rozwiązaniem.'
Na płytce znajdzie się wspominany już utwór 'Sons of Odin', a także tytułowy utwór z nowej płyty Manowar 'Gods of War'. Co więcej na trwającym dwadzieścia siedem minut krążku znajdzie się utwór 'Odin', wykonany w całości przez orkiestrę, a także koncertowe wersje pisoenek: 'Ascension' i 'King of Kings.
Dla szczególnie oddanych fanów przygotowana zostanie edycja rozszerzona, w skład któej wejdzie płyta DVD z zapisem występu grupy na konwencie fanów Manowar oraz inne ciekawostki.
Płyta ma się ukazać 6 października w Niemczech, 9 tego samego miesiąca na terenie Europy, a 24 w Stanach Zjednoczonych
- Liczba postów:
- 686
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
SŁAWA, czekajmy wiec, juz niedlugo!
- Liczba postów:
- 1,703
- Liczba wątków:
- 26
- Reputacja:
-
0
poza jednym postem Kel'a tutaj także gadka na "poziomie" na temat Manowar
a potem sie mnie pytają po co zakłądam temat o sensie istnienia na "muzycznym" forum