• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

==Manowar==

...gdyby trzeba było niespodziewanie obrać jakąś pomarańczę.
To nie chodzi o fanatyzm, tylko o robienie z gęby dupy - kreuje się na kogo innego a w stresowej sytuacji wychodzi z niego to, kim naprawde jest - lamusem.
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

hm czy ja wiem Laughing mieszkam w dziwnej dzielnicy. nie tak dawno mojego roslego tate gdy otwieral drzwi od bramy zaatakowal jakis kretyn i przystawil mu noz do gardla.
Nie naleze do osob plochliwych, ale chce jeszcze zyc.
wiem, ostatnio mi koles zapewne w formie ironii napisal ze lubi Manowar i latac z mieczem po ulicy, co skwitowalam zapytaniem czy w gaciach z bizona rowniez. Rozumiem co masz na mysli, i z tym akurat sie zgadzam
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

pardon, wyedytowałem swój poprzedni post.
Co do sytuacji którą przytaczasz - jest to zdarzenie na tyle nietypowe i ekstremalne, że cięzko je jakkolwiek logicznie rozpatrywać.
Odpowiedz

zauwazylam, ja moj tez Smile
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Książę 2 napisał(a):ale jeżeli gość na codzień słucha piosenek o tym, jaka to zajebista droga bycie wojownikiem, uczy sie tekstów na pamięć i śpiewa je w charakterze niemal Hymnów Swego Życia, na forach dyskusyjnych identyfikuje się z grupami ludzi o podobnych gustach i odbiorze tej twórczości - generalnie, na każdym kroku stara się "tworzyć" wizerunek wojownika i emanować "zasadami" jakie wyznaje;

A nie przyszło Ci do głowy ,kolego,ze wiekszość tych osób to zdystansowani,wluzowani ludzie ,którzy wprost kochają uderzać w patetyczno-ekstremistyczny ton i mieć potem kolosalny ubaw z jełopów biorących to wszystko na poważnie?
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Nie, czytając wypowiedzi 80% użytkowników tego forum w ogóle mi to nie przyszło do głowy.
Przykład - wyobraź sobie, co bym przeczytał gdybym teraz w tym temacie napisał że manowar to totalne cioty z armią wielbicieli ciot za sobą. I że metal jest chujowy. Zgaduj.
Odpowiedz

Książę 2 napisał(a):Przykład - wyobraź sobie, co bym przeczytał gdybym teraz w tym temacie napisał że manowar to totalne cioty z armią wielbicieli ciot za sobą. I że metal jest chujowy. Zgaduj.

Twój problem polega na tym ,ze jestes upośledzony pod względem czajenia kultu
Odpowiedz

Cytat:A nie przyszło Ci do głowy ,kolego,ze wiekszość tych osób to zdystansowani,wluzowani ludzie ,którzy wprost kochają uderzać w patetyczno-ekstremistyczny ton i mieć potem kolosalny ubaw z jełopów biorących to wszystko na poważnie?

no i teraz wygadałes cały kult Sad
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

ManOwaR rządzi! 8)
METAL IS FOREVER!
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):Twój problem polega na tym ,ze jestes upośledzony pod względem czajenia kultu
Jeżeli dla ciebie upośledzeniem jest kierowanie się własnym zdaniem i światopoglądem a nie ślepe podążanie jak owca na rzeź za gościem w majtkach z futra z mieczem przy pasie, który krzyczy "podążajcie za mną!", to masz bardzo specyficzne kategorie rozpatrywania poziomu rozwoju intelektualnego.
PS.
MegaCzyrak napisał(a):ManOwaR rządzi! 8)
Proszę, jeden przykład na poparcie mojego poprzedniego posta.
Odpowiedz

[Obrazek: blowmemg4.jpg]
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):[Obrazek: blowmemg4.jpg]
koloratka spada z wrażenia
and now is forever...
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):[Obrazek: blowmemg4.jpg]

No,coś w ten deseń
Odpowiedz

Czekamy na ripostę.

Na razie KT 1 : 2 Książe
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):Na razie KT 1 : 2 Książe

przeciez nie ma zadnego sporu. Nie moze istniec. ManowaR od razu wygrywa.
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz