05-08-2006, 05:43 PM
Wiele RW mozna zarzucic ,ale UJR to ma u mnie na wieki 666/10. Są na niej po prostu wielkie,ponadczasowe przeboje
![[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]](http://images39.fotosik.pl/274/f433e6e70962e617.jpg)
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Necro Desecrator napisał(a):Wiele RW mozna zarzucic ,ale UJR to ma u mnie na wieki 666/10. Są na niej po prostu wielkie,ponadczasowe przebojeW rzeczy samej.To tez tyle jej się nasłuchałem,że mi się lekkawo przejadła,więc chwilowo poszła w odstawkę na rzecz BAE.Tam tez są ponadczasowe przeboje:>
R_amze_S napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):Wiele RW mozna zarzucic ,ale UJR to ma u mnie na wieki 666/10. Są na niej po prostu wielkie,ponadczasowe przebojeW rzeczy samej.To tez tyle jej się nasłuchałem,że mi się lekkawo przejadła,więc chwilowo poszła w odstawkę na rzecz BAE.Tam tez są ponadczasowe przeboje:>
ReTuRn napisał(a):Czy masz jakieśwatpliwości, szanowny ND wobec tego, ze CH&L to najelepszy kawałek na BAE?
Nevermore napisał(a):Tak sobie zapuściłem wczoraj Kings of Metal-top 5 Heavy Metalu murowane :!:
Rumian napisał(a):A słyszał ktoś już singla "The Sons of Odin"? Już widzę od dawna, że jest dostępny w sklepach internetowych, ale ciekaw jestem waszego zdania, bo opinie z jakimi się spotkałem są dość podzielone.
edit: ugh dawno mnie nie było na forum, czas rozkręcić na nowo temat o Królach
Morrigan napisał(a):No tak, i nędzne piractwo szerzyć :!:trudno sie mowi, czasem trzeba i empecze sciagnac ku chwale!
czekać trza do grudnia, amen
Morrigan napisał(a):to jakies lipne p2p znacie w takim razieta.. to ze jest w eMule to nie znaczy jeszcze ze sciaga sie lub ze jest dobrej jakosci - przeciez sam z mojej wielkiej niecierpliwosci sciagnalem "The Sons of Odin" i co? i bylo jakies plumkanie na gitarce niczym nagrane w czyims pokoju jak bawil sie sprzetem
Ja właśnie eMula właczyłam i co?
7 pozycji ^^
Ale jakiej jakości to nie wiem bo ściagać nie mam zamiaru. Cierpliwość jest cnotą.