• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

==Manowar==

Moja babka zawsze tak mówi 'zejdź ze mnie' Tongue

Ależ ja się Ciebie czepiac nie mam zamiru, w końcu legendarnym już rockmetalshopjuzerom należy się szanucek :>
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):Moja babka zawsze tak mówi 'zejdź ze mnie' Tongue

A co na to dziadek ?
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):Ależ ja się Ciebie czepiac nie mam zamiru, w końcu legendarnym już rockmetalshopjuzerom należy się szanucek :>
Nie,no luz...Wiem ze to nie jest czepianie sie.Zresztą sam się zastanawiam skąd taka a nie inna sytuacja tzn.ze w wielu kwestiach muzycznych się zgadzamy a w temacie Manowar nie.Tym bardziej że większośc ludzi mających mniej więcej podobne gusta(mowa o moich znajomych) też sie wzdryga na samą nazwę Manowara.To raz.
A dwa :legendarny to jest Wszebąd albo ...hm...hegemon.No,DOD swego czasu też był...choć w inny sposób.
Odpowiedz

Cóż za skromność Tongue
Odpowiedz

Ramzes, bluznierca z Ciebie Big GrinBig GrinBig Grin

http://gondolin.aplus.pl/gondolin/viewtopic.php?t=3139
Odpowiedz

kuźwa, Keltuś sie zachowuje jak typowy internetowy dzieciak, czy fani innych kapel płaczą po innych forach jaK się tutaj zjebie ich ulubioną kapele? poza tym za takie coś powinien być warn(Skoro Vomitor dostał warna za wklejenie tamtego pajaca, to tutaj powinno być tak samo)
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

NAczy sie o co biega z tym warnem dla Vomita, bo cos nie w temacie jestem?:>
Odpowiedz

No, chodzi chyba o to, że KelThuz zaprosił na nasze forum swojego współziomka o podobnych poglądach, zapewne z jakiegoś forum o Manowar, a Vomitor przeszukał stronkę z której przybył nasz kolega i znalazł jego zdjęcie, które wkleił na forum szydząc odrobinę, no i za to dostał warna ; ). Przynajmniej tak mi się wydaje (poprawcie mnie jeśli się mylę).
Odpowiedz

A swoją drogą link niszczy, totalny poziom piaskownicy tym razem faktycznie Kel Tongue
Odpowiedz

Przypominam ponownie, ze to topic o Manowar, a nie KelThuzie. Wink
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Połowa tematów, w których udziela się KT zamienia sie w topiki o nim Tongue
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Ramzes, bluznierca z Ciebie
Ja pierdolę...Nie sądziłem ze kiedykolwiek doczekam tej wiekopomnej chwili,że moje teksty będą cytowane na innych forach... Rolleyes
Niemniej nie tyle ze mnie bluźnierca ,ale...
Wielki Wszebąd napisał(a):Niestety Matka Natura w chaosie swych licznych kaprysów pozwoliła nie tylko żyć, ale nawet wypowiadać się w internecie dość licznej grupie słuchowo upośledzonych odpadów genetycznych, i nie mam tu na myśli gimnazjalistów, tylko dorosłych (fizycznie) ludzi.
Laughing
Kubuś Puchatek napisał(a):No, chodzi chyba o to, że KelThuz zaprosił na nasze forum swojego współziomka o podobnych poglądach, zapewne z jakiegoś forum o Manowar, a Vomitor przeszukał stronkę z której przybył nasz kolega i znalazł jego zdjęcie, które wkleił na forum szydząc odrobinę, no i za to dostał warna ; ). Przynajmniej tak mi się wydaje (poprawcie mnie jeśli się mylę).
Nie mylisz,się tak to własnie wyglądało.

ReTuRn napisał(a):A swoją drogą link niszczy, totalny poziom piaskownicy tym razem faktycznie Kel Tongue
Niestety.Nie chcąc obrażać innych fanów Manowar ( bo jednak nie wszyscy mają tak nasrane w głowach jak Wszebąd) powiem jednak ,ze KelThuz zaczyna zdradzać objawy jakiejś schizofrenii i chyba nie potrafi juz odróżnić swiata fikcji - tego z tekstów Manowar-od rzeczywistości.I wcale się nie zdziwię ,jak kiedyś wychodząc z domu natrafię na odzianego w skórę ubitego bizona KelThuza z drewnianym mieczem w ręku Laughing Obawiam się jednak ze wówczas powodem mojego zejscia z tego świata,będzie nie tenże miecz a fakt ze umre ze smiechu na ten widok

Big Grin
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Przypominam ponownie, ze to topic o Manowar, a nie KelThuzie. Wink

Zatem powrot do tematu. Dla wszystkich, ktorzy jeszcze nie widzieli:

http://www.youtube.com/watch?v=TFl-iBlW1...ch=manowar
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):
Dżemik napisał(a):Przypominam ponownie, ze to topic o Manowar, a nie KelThuzie. Wink

oooo tak Laughing powinieneś dać ostrzeenie, że to jest dozwolone od lat 18tu Laughing pamiętam jak u kumpeli oglądałem to będąc pod wpływem wódki i nie tylko, no myślałem że pękne Smile Co ciekawe, utrzymany we - w sumie - dość podobnej konwencji klip Bathory nie jest tak rotflowy.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):

No właśnie.... muzycznie to się broni nawet, gdyby nie ten image toby uszło.. co nie zmienia faktu, że tapping w solówce zerżnęli żywcem z Witching Hour Venoma, którego to zespołu, z tego co wiem, KelThuz nie trawi Smile
Odpowiedz