04-13-2006, 07:51 PM
Ja powiedziałbym, że mleka

warsadal napisał(a):^ rotfl
btw: Wszebądzie, weź przypakuj nieco zanim zaczniesz komus grozić..
KelThuz napisał(a):Steven Seagal jest chucherko, a zamiótłby każdym podłogę.Ale pierdolisz.Nie dość ze problemy ze słuchem to i ze wzrokiem.Jednym słowem wybrak genetyczny...
Mal napisał(a):http://img152.imageshack.us/img152/1606/man47big7fi.jpgHehe, b. trafne
Necro Depilator napisał(a):Tak btw, to niekoniecznie wielkie mięsnie=siła...Wiem, zresztą do wielkich mięśni to mi sporo brakuje. Ale jak patrze na Wszebąda, który do pakerów bynajmniej nie należy i konfrontuje z jego postami, pełnymi pogróżek i wyzwisk, to ogarnia mnie nikontrolowany brecht
Necro Deflorator napisał(a):Wystarczy zresztą ,ze fan Manowar wypije odpowiednią ilość ,,napoju bogów" i włączy mu się berserker -wtedy takich leszczy jak warsadal rozpierdala jednym pierdnięciem.To już rotfl.
Wszebąd napisał(a):Steven Seagal jest chucherko, a zamiótłby każdym podłogę. A ty nie chciałbyś mnie spotkać, wierz mi. Zresztą sprawdzę Czarną Listę, czy ciebie tam przypadkiem nie ma...O panie drżę
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):ktorym Wszebąd "Kel 'Goreja Wici' Thuz" Dębosławic grozil smiercia
Michał Wiśniewski polskiej sceny metalowej napisał(a):nie groziłem ci kurwo śmiercią, jedynie łaskawie życzyłem rychłej. Ale widać nieskutecznie
Dżemik napisał(a):Koorva, jeszcze jeden offtopic w tym temacie, a ktos dostanie ode mnie kopa w dupe i ostrzezenie. Na takie durne dysputy macie chyba odpowiedni topic, nie?
Necro Desecrator napisał(a):^Zamiast kasowac moje posty dalbys lepiej ostrzezenie...
XdkyX napisał(a):Dżemik napisał(a):Koorva, jeszcze jeden offtopic w tym temacie, a ktos dostanie ode mnie kopa w dupe i ostrzezenie. Na takie durne dysputy macie chyba odpowiedni topic, nie?
dżemik dzieki takim pogrozkom forum zyjenie rob nam tego
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo