• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

==Manowar==

Ja powiedziałbym, że mleka Big Grin
Odpowiedz

warsadal napisał(a):^ rotfl

btw: Wszebądzie, weź przypakuj nieco zanim zaczniesz komus grozić..

Steven Seagal jest chucherko, a zamiótłby każdym podłogę. A ty nie chciałbyś mnie spotkać, wierz mi. Zresztą sprawdzę Czarną Listę, czy ciebie tam przypadkiem nie ma... Mad
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):Steven Seagal jest chucherko, a zamiótłby każdym podłogę.
Ale pierdolisz.Nie dość ze problemy ze słuchem to i ze wzrokiem.Jednym słowem wybrak genetyczny...
Odpowiedz

Mal napisał(a):http://img152.imageshack.us/img152/1606/man47big7fi.jpg
Hehe, b. trafne Big Grin
Necro Depilator napisał(a):Tak btw, to niekoniecznie wielkie mięsnie=siła...
Wiem, zresztą do wielkich mięśni to mi sporo brakuje. Ale jak patrze na Wszebąda, który do pakerów bynajmniej nie należy i konfrontuje z jego postami, pełnymi pogróżek i wyzwisk, to ogarnia mnie nikontrolowany brecht Laughing
Necro Deflorator napisał(a):Wystarczy zresztą ,ze fan Manowar wypije odpowiednią ilość ,,napoju bogów" i włączy mu się berserker -wtedy takich leszczy jak warsadal rozpierdala jednym pierdnięciem.
To już rotfl.
Wszebąd napisał(a):Steven Seagal jest chucherko, a zamiótłby każdym podłogę. A ty nie chciałbyś mnie spotkać, wierz mi. Zresztą sprawdzę Czarną Listę, czy ciebie tam przypadkiem nie ma...
O panie drżę Confusedhock:
I co byś mi zrobił? Podrapał? Pogryzł?
Odpowiedz

Warsadal, Ramzes, Tomash, Ksiaze oraz inni, ktorym Wszebąd "Kel 'Goreja Wici' Thuz" Dębosławic grozil smiercia: moze ustawimy sie wszyscy w jednym miejscu z nim i rozwiazemy problemy?Big GrinBig GrinBig Grin
Odpowiedz

No,ja dupy do Kielc nie będę ruszał...Zwykłe lenistwo z mojej strony,więc jak już to zróbmy coś takiego na Śląsku.Zrobi się odpowiednią oprawę,zaprosi publikę i bedzie git Big Grin
Odpowiedz

^ hehe, upijemy go (wiadomo czym Tongue) i namowimy do wejscia do klubu dla pedziów, w koszulce z napisem: "Eksterminacja pedalstwa, gwarantem rozwoju wolnorynkowych wartości" czy cos w ten deseń Big Grin
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):ktorym Wszebąd "Kel 'Goreja Wici' Thuz" Dębosławic grozil smiercia

nie groziłem ci kurwo śmiercią, jedynie łaskawie życzyłem rychłej. Ale widać nieskutecznie Evil or Very Mad
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Michał Wiśniewski polskiej sceny metalowej napisał(a):nie groziłem ci kurwo śmiercią, jedynie łaskawie życzyłem rychłej. Ale widać nieskutecznie

Pohamuj moze nieco rozlatany jezyczek, Wszebądzie. Powiedz cos nowego, np. ze brzmienie na Hail To England jest najgenialniejsze w historii albo cos w ten desen. No wiesz, cos czego jeszcze nie slyszelismy Laughing Laughing Laughing
Odpowiedz

Koorva, jeszcze jeden offtopic w tym temacie, a ktos dostanie ode mnie kopa w dupe i ostrzezenie. Na takie durne dysputy macie chyba odpowiedni topic, nie?
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

^Zamiast kasowac moje posty dalbys lepiej ostrzezenie...
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Koorva, jeszcze jeden offtopic w tym temacie, a ktos dostanie ode mnie kopa w dupe i ostrzezenie. Na takie durne dysputy macie chyba odpowiedni topic, nie?

dżemik dzieki takim pogrozkom forum zyje Big Grin nie rob nam tego
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):^Zamiast kasowac moje posty dalbys lepiej ostrzezenie...

Nic Ci nie skasowalem.

XdkyX napisał(a):
Dżemik napisał(a):Koorva, jeszcze jeden offtopic w tym temacie, a ktos dostanie ode mnie kopa w dupe i ostrzezenie. Na takie durne dysputy macie chyba odpowiedni topic, nie?

dżemik dzieki takim pogrozkom forum zyje Big Grin nie rob nam tego

To komentujcie te pogrozki tutaj: http://forum.rockmetalshop.pl/viewtopic....start=4665

W temacie o Manowar winno sie rozmawiac o Manowar.
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Jak widac na zalaczonym obrazku, temat zamarl wraz z zakazem komentowania postaw prezentowanych przez Kel'a. Snuje zatem wnioski, ze gdyby nie Kel to temat w ogole nie egzystowalby, jak ma to aktualnie miejsce. Idac tym tropem dalej dochodze do wniosku ze gdyby nie Kel, nie byloby Manowar, ale to juz chyba zbyt daleko idace myslenie... Wink
Odpowiedz

A tak jeszcze co do image Manowar: Jakoś tak ostatnio doszedłemdo tego, że całkiem sporo amerykańskich kapel przegina z wizerunkiem. Kiss, Slipknot czy nawet w pewnym sensie Danzig. Chyba inna mentalność po prostu.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz