• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

==Manowar==

I tak wszyscy wiemy, że nie ma bardziej true bandu nad
[Obrazek: Massacration.jpg]
Wink
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

true fan napisał(a):Słucham Manowar, ale nie poprzestanę też być fanem takich kapel jak Gamma ray, Running wild czy Helloween.
Nie pozwolę ich obrażać gdyż również wnieśli swój wkład do muzyki heavy metalowej.

R_amze_S napisał(a):
true fan napisał(a):Nie pozwolę ich obrażać gdyż również wnieśli swój wkład do muzyki heavy metalowej.
I co ,zajebiesz mnie mieczem i rzucisz moje scierwo psom na pożarcie?

Czyżby kolejny który czytać nie umie?? Confusedhock:
Napisałem, że nie pozwolę obrażać Niemieckich kapel, nie chodziło mi o Manowar, ehmmmm ludzie .
Odpowiedz

Cytat:Napisałem, że nie pozwolę obrażać Niemieckich kapel, nie chodziło mi o Manowar, ehmmmm ludzie .
Faktycznie zjebałem sprawę.
Odpowiedz

Wygląda na to, że Wszebąd zaorał tamto forum "woobiedoobie", na które dałem tu link, bo teraz się ono nie wczytuje Laughing
Odpowiedz

Nie, dziala.
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Tylko tak muli troche Big Grin
Odpowiedz

de7th napisał(a):Wygląda na to, że Wszebąd zaorał tamto forum "woobiedoobie", na które dałem tu link, bo teraz się ono nie wczytuje Laughing

zapewne grupa sredniowiecznych wojow dala im lekcje wychowania obywatelskiego
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

http://www.powermetal.pl/index.php?do=wywiad&w_id=53

To on umie mowic normalnie? Wink
Odpowiedz

Cytat:Na 5 minut przed wyjściem na scenę, ekipa maniacs z Dagonem na czele dała mi 50 ml czystej, którą pochłonąłem i z miejsca Potęga Metalowej Mocy zaczęła krążyć niczym roztopiona Stal w mych żyłach. Inwokując Przedwieczny Splendor, pochwyciłem bas mój i wbiegłem za zespołem na scenę. Płonąc Ogniem Zniszczenia i chęcią Zaorania, daliśmy potężny wygar, a Spiryt Metalu kierował mymi działaniami niczym Odyn szałem berserka w bitwie.
To jest normalnie?[Obrazek: hahaha2dl.gif]
Odpowiedz

dla bandy gejów w swetrach zapewne nie.
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Przypominam, ze temat jest o Menolor, a nie Wszebadzie. Jak chceta pogadac o jedzacym stal i pijacym krew woju z Kielc, to zalozcie se topic w Trashowisku. Wink
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Hmmm na mnie 50 ml czystej większego wrażenia nie robi, no ale widocznie nie jestem aryjskim wojownikiem stali...czy jakoś tak Big Grin W ogóle to zamykam ten beznadziejny temat Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Po co od razu zamykać? Wink Lepiej zmieńmy jego nazwę na "Rozmowy nie całkiem kontrolowane II" albo "Aryjska potęga 50 ml czystej - sens życia wg. KelThuz'a".
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

to temat o największym zespole (US) heavymetalowym, który nagrał ALBUM IDEALNY w dziedzinie (US) heavy metalu - HAIL TO ENGLAND.
Jest to niepodważalny (pod groźbą śmierci) aksjomat.
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Dobra skonczmy te kłótnie i poczekajmy az jakis nowy user bedzie chciał sie tu wypowiedziec.

Podsumowujac: Manowar b.dobrym bandem jest ale do Ozziego IMHO nie ma startuBig Grin
Odpowiedz