• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

==Manowar==

KelThuz napisał(a):to temat o największym zespole (US) heavymetalowym, który nagrał ALBUM IDEALNY w dziedzinie (US) heavy metalu - HAIL TO ENGLAND.
Jest to niepodważalny (pod groźbą śmierci) aksjomat.
Spierdalaj chłopczyku.Ewentualnie ponownie wezwij na pomoc hordę true kinder warriorów z forum samowara,bo znowu zostaniesz zaorany.
Cytat:Podsumowujac: Manowar b.dobrym bandem jest ale do Ozziego IMHO nie ma startuBig Grin
Manowar nie ma startu do jeszcze co najmniej kilku innych kapel grających heavy.
Odpowiedz

A widzieliscie ktores Pieklo Na Ziemi - tam Manowar pokazuje co naprawde potrafi
[Obrazek: bannerfin2af9.png]
Odpowiedz

ale które Tongue I,II,III czy IV?
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):
KelThuz napisał(a):to temat o największym zespole (US) heavymetalowym, który nagrał ALBUM IDEALNY w dziedzinie (US) heavy metalu - HAIL TO ENGLAND.
Spierdalaj chłopczyku.Ewentualnie ponownie wezwij na pomoc hordę true kinder warriorów z forum samowara,bo znowu zostaniesz zaorany.

tylko tyle kurwo pedalska jestes w stanie z siebie wysrać w temacie? Zajebiście. Pojęcia o muzyce metalowej nie masz. Dokonałaś samozaorania. Zresztą mogę tu zaraz zaprosić mgr Weltrowskiego, którego zdanie jest wiążące.

Cytat:Manowar nie ma startu do jeszcze co najmniej kilku innych kapel grających heavy.

np. jakich? wymień, pośmiejemy się. pizdeńko.
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):
R_amze_S napisał(a):

tylko tyle czochowa babo pedalska jestes w stanie z siebie wysrać w temacie? Zajebiście. Pojęcia o muzyce metalowej nie masz. Dokonałaś samozaorania. Zresztą mogę tu zaraz zaprosić mgr Weltrowskiego, którego zdanie jest wiążące.

to by było ciekawe jakby trocek na to forum zawitał
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):Zresztą mogę tu zaraz zaprosić mgr Weltrowskiego, którego zdanie jest wiążące.

Dawaj go, dawaj Big Grin bęzie się działo Angry Mam nadzieje że ujrzymy wykład o wielkości Manowar z porównaniami do elektrycznego Daviesa i Laibacha grającego kolędy w ujęciu jazzowym

A tak btw to rzucanie tytułem magistra jest śmieszno - żałosne, obecnie "mgr" przed nazwiskiem o niczym nie świadczy
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Cytat:tylko tyle czochowa babo pedalska jestes w stanie z siebie wysrać w temacie?
Na ciebie wystarczy gejozo wzywająca na pomoc kinderków z forum manowar.pl .Może najlepiej juz leć po posiłki w postaci Great Onizuki.
Cytat: Zajebiście. Pojęcia o muzyce metalowej nie masz.
Słucham metalu trochę dłuzej od Ciebie,więc siłą rzeczy i pojęcie o tej muzyce mam większe od Ciebie.Spierdalaj na drzewo.
Cytat:Dokonałaś samozaorania
LOL,nie rozśmieszaj mnie cieciu Laughing
Cytat: Zresztą mogę tu zaraz zaprosić mgr Weltrowskiego, którego zdanie jest wiążące.
Aż tak źle z Tobą,że musisz się podpierać czyimś watpliwym autorytetem? Dla mnie wiązące jest MOJE zdanie a nie opinia jakiegoś ciecia z tytułem mgr.
Cytat:np. jakich? wymień, pośmiejemy się. pizdeńko.
Cipeczko kelthuzowa,przejrzyj sobie raz jeszcze ten temat,to zobaczysz jakie.Nie lubie sie powtarzać...
Odpowiedz

Cytat:Zresztą mogę tu zaraz zaprosić mgr Weltrowskiego, którego zdanie jest wiążące

Zazdroscisz mu tych literek przed nazwiskiem? Czujesz sie az tak slaby ze Twoje wlasne zdanie Ci nie wystarcza i musisz sie podpierac cudzym?
Odpowiedz

Darujcie sobie inwektywy, ja rozumiem, że o Manowarze prowadzone są rozmowy właśnie w tym stylu, ale więcej tolerować tego nie zamierzam.
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):Zresztą mogę tu zaraz zaprosić mgr Weltrowskiego, którego zdanie jest wiążące.
czlowieku, ale co Ty pierdolisz za przeproszeniem? po jakiego ciezkiego chuja tutaj komu zdanie magistra - przeciez dla ludzi piszacych tutaj to nie jest autorytet bo jakbysmy wszyscy mieli sluchac tylko autorytetow w dziedzinie muzyki to wlasnie TY zostalbys obsmiany a nikt nie wyszedlby poza Chopina, Mozarta czy Bacha

zauwaz ze nie przekonasz nikogo, kto do Manowar ma stosunek obojętny bądź wrogi, a wszelkie autorytety nie maja tu racji bytu bo kazdy slucha tego co mu sie podoba i ani sprowadzajac tu mgr Weltrowskiego, ani grozbami wpierdolu nie narzucisz nikomu pogladow ani nie zmienisz niczyjego gustu - jedyne co mozesz zrobic to spokojnie perswadowac podpierajac swoje tezy mocnymi argumentami, a nie kurwa wyklinac i grozic bo to zalosne
Odpowiedz

KelThuz daj sobie troche luzu,
w ten sposob nikogo nie przekonasz do Manowar,
robisz cos wrecz odwrotnego, zrazasz ludzi do tego wspanialego zespolu i psujesz opinie o jego fanach.
Rumian ma racje - chyba da sie normalnie pogadac o Manowar i chyba mozna uzyc glowy do wymyslenia jakichs sensownych argumentow na poparcie swojego zdania
[Obrazek: bannerfin2af9.png]
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):
Cytat:tylko tyle czochowa babo pedalska jestes w stanie z siebie wysrać w temacie?
Na ciebie wystarczy gejozo wzywająca na pomoc kinderków z forum manowar.pl .Może najlepiej juz leć po posiłki w postaci Great Onizuki.

jestem jednoosobową armią i nie potrzebuję posiłków, natomiast bezstronny arbiter - magister filozofii ze specjalnością w estetyce, rozstrzygnąłby spór, rzecz jasna na korzyść Manowar.

Cytat:Słucham metalu trochę dłuzej od Ciebie,więc siłą rzeczy i pojęcie o tej muzyce mam większe od Ciebie.Spierdalaj na drzewo.

lol, ciekawe o ile dłużej? bo pierdolisz takie farmazony bez pokrycia w faktach, a do tego stawiasz wsiowy Accept nad MANOWAR, że nie wiem czy brać cię na poważnie i traktować jak ścierwo, czy po prostu jak internetowego błazna

Cytat:Aż tak źle z Tobą,że musisz się podpierać czyimś watpliwym autorytetem? Dla mnie wiązące jest MOJE zdanie a nie opinia jakiegoś ciecia z tytułem mgr.

tylko CO TY WIESZ O MUZYCE obiektywnie? nic. Dlatego naukowiec mógłby bezproblemowo rozsądzić spór, i wyszłoby na moje, a wam przymkniętoby na zawsze pedalskie mordy

Cytat:Cipeczko kelthuzowa,przejrzyj sobie raz jeszcze ten temat,to zobaczysz jakie.Nie lubie sie powtarzać...

lol, Accept moze? nie rozsmieszaj mnie
jesli nie dostrzegasz MILOWEGO KROKU, jaki zrobił dla metalu album HAIL TO ENGLAND, to jesteś po prostu śmieszny/głupi/głuchy/skurwiały/spedalony i możesz wykurwiać

Cytat:czlowieku, ale co Ty pierdolisz za przeproszeniem? po jakiego ciezkiego czochowego dziada tutaj komu zdanie magistra - przeciez dla ludzi piszacych tutaj to nie jest autorytet bo jakbysmy wszyscy mieli sluchac tylko autorytetow w dziedzinie muzyki to wlasnie TY zostalbys obsmiany a nikt nie wyszedlby poza Chopina, Mozarta czy Bacha

tak? to po co w ogóle istnieją obiektywne normy oceniania i wartościowania wytworów sztuki, do kurwy nędzy? po co w ogóle dyscyplina naukowa, zwana estetyką?
właśnie po to, by takim debilom jak ramzes, tłumaczyć, dlaczego się mylą i mają zjebany gust.

Cytat:jedyne co mozesz zrobic to spokojnie perswadowac podpierajac swoje tezy mocnymi argumentami,

toż zrobiłem, ale pederastwo pozostało głuche. Dlatego alternatywą jest eksterminacja fizyczna, bądź arbitraż bezstronnego naukowca.

Cytat:robisz cos wrecz odwrotnego, zrazasz ludzi do tego wspanialego zespolu i psujesz opinie o jego fanach.

no chyba posralo? ManowaR to elitarna muzyka nie dla idiotów, i kazdy znający się na metalu przyzna rację moim argumentom, które wytoczyłem tu dużo wcześniej, nim zaczęły się dymy, wywołane przez pederastwo forumowe. My, polska Armia Nieśmiertelnych, bynajmniej nie szukamy nowych rekrutów, więc mało mnie obchodzi, czy zrażam ludzi czy nie.
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Heh nie było mnie kilka dni a temat się rozrasta na potęgę i jakże ciekawe polemiki zawiera. Uwielbiam zaglądac do tego topicu (jak i do kilku podobnych) - polewka gwarantowana Laughing

PS. Manowar lubię Wink
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):jestem jednoosobową armią i nie potrzebuję posiłków

Fakty temu przeczą,wszak wpadłeś zrozpaczony i zapłakany na forum manowara i błagałes o posiłki.Gówniana więc ta twoja jednosobowa armia.
Cytat: natomiast bezstronny arbiter - magister filozofii ze specjalnością w estetyce, rozstrzygnąłby spór, rzecz jasna na korzyść Manowar.
Gówno mnie obchodzi jakiś magister filozofii.W ogóle tego typu argumentacja świadczy o tym że brak Ci jakichkolwiek argumentów w dyskusji,bo kiedyś sam wspomniałes,że zadne autorytety cię nie interesują i sam sobie jesteś autorytetem w dziedzinie muzyki.Wbiłeś sobie sam gola.

Cytat:lol, ciekawe o ile dłużej?
Taki Manowar np.słyszałem po raz pierwszy o wiele wcześniej niż ty.
Cytat: bo pierdolisz takie farmazony bez pokrycia w faktach, a do tego stawiasz wsiowy Accept nad MANOWAR
LOL,rzućmy okiem na image Manowara i okaże się ,kto tu prezentuje wiochę.Rzućmy uchem na riffy jednego i drugiego zespołu( a bylo juz o tym) i okazuje sie że Manowar przy ACCEPT brzmi jak pierdzenie komara w muszli klozetowej.A zapewniam Cię ,ze gdy widziałem ich kiedyś na żywo,to brzmieli jeszcze cięzej.
Cytat:nie wiem czy brać cię na poważnie
Twoja opinia o mnie mi zwisa i powiewa.
Cytat:i traktować jak ścierwo
j.w.
Cytat: czy po prostu jak internetowego błazna
...rzekł osobnik,którego juz niemal wszyscy za(internetowego) błazna uważają

Cytat:ManowaR to elitarna muzyka nie dla idiotów,
Patrząc na Ciebie mam co do tego wątpliwosci

Cytat:lol, Accept moze?

Nie tylko ACCEPT.

Cytat:jesli nie dostrzegasz MILOWEGO KROKU, jaki zrobił dla metalu album HAIL TO ENGLAND, to jesteś po prostu śmieszny/głupi/głuchy/skurwiały/spedalony i możesz wykurwiać
Nie,po prostu ośmielam się miec SWOJE ZDANIE i nie mam zamiaru do jego obrony podpierać się opiniami jakichkolwiek magistrów,profesorów czy innych debili z tytułami naukowymi.
Cytat:i kazdy znający się na metalu przyzna rację moim argumentom, które wytoczyłem tu dużo wcześniej
Jak widac na przykładzie powyższego topicu NIE KAŻDY ci przyznaje rację.
Odpowiedz

Jak można poważnie traktować "idee" głoszone przez zespoły typu Manowar (walki w imię metalu, eksterminacji pozerstwa itp.)? Wszak oczywistym jest, że jest to tylko chwyt marketingowy, dzięki któremu zbijają niezłą kasę, a bardzo pomocne są w tym okazy typu Kelti :)
Nawiasem mówiąc, lubię Manowar jeśli chodzi o muzykę, chodź bez przesady wolę np. Annihilator czy Iced Earth. Niczego kultowego nie widzę też w graniu trzech akordów na krzyż i pianiu Adamsa "If you like metal, you're my friend" czy "If you're not into metal, you're not my friend".
Odpowiedz