R_amze_S napisał(a):Cytat:tylko tyle czochowa babo pedalska jestes w stanie z siebie wysrać w temacie?
Na ciebie wystarczy gejozo wzywająca na pomoc kinderków z forum manowar.pl .Może najlepiej juz leć po posiłki w postaci Great Onizuki.
jestem jednoosobową armią i nie potrzebuję posiłków, natomiast bezstronny arbiter - magister filozofii ze specjalnością w estetyce, rozstrzygnąłby spór, rzecz jasna na korzyść Manowar.
Cytat:Słucham metalu trochę dłuzej od Ciebie,więc siłą rzeczy i pojęcie o tej muzyce mam większe od Ciebie.Spierdalaj na drzewo.
lol, ciekawe o ile dłużej? bo pierdolisz takie farmazony bez pokrycia w faktach, a do tego stawiasz wsiowy Accept nad MANOWAR, że nie wiem czy brać cię na poważnie i traktować jak ścierwo, czy po prostu jak internetowego błazna
Cytat:Aż tak źle z Tobą,że musisz się podpierać czyimś watpliwym autorytetem? Dla mnie wiązące jest MOJE zdanie a nie opinia jakiegoś ciecia z tytułem mgr.
tylko CO TY WIESZ O MUZYCE obiektywnie? nic. Dlatego naukowiec mógłby bezproblemowo rozsądzić spór, i wyszłoby na moje, a wam przymkniętoby na zawsze pedalskie mordy
Cytat:Cipeczko kelthuzowa,przejrzyj sobie raz jeszcze ten temat,to zobaczysz jakie.Nie lubie sie powtarzać...
lol, Accept moze? nie rozsmieszaj mnie
jesli nie dostrzegasz MILOWEGO KROKU, jaki zrobił dla metalu album HAIL TO ENGLAND, to jesteś po prostu śmieszny/głupi/głuchy/skurwiały/spedalony i możesz wykurwiać
Cytat:czlowieku, ale co Ty pierdolisz za przeproszeniem? po jakiego ciezkiego czochowego dziada tutaj komu zdanie magistra - przeciez dla ludzi piszacych tutaj to nie jest autorytet bo jakbysmy wszyscy mieli sluchac tylko autorytetow w dziedzinie muzyki to wlasnie TY zostalbys obsmiany a nikt nie wyszedlby poza Chopina, Mozarta czy Bacha
tak? to po co w ogóle istnieją obiektywne normy oceniania i wartościowania wytworów sztuki, do kurwy nędzy? po co w ogóle dyscyplina naukowa, zwana estetyką?
właśnie po to, by takim debilom jak ramzes, tłumaczyć, dlaczego się mylą i mają zjebany gust.
Cytat:jedyne co mozesz zrobic to spokojnie perswadowac podpierajac swoje tezy mocnymi argumentami,
toż zrobiłem, ale pederastwo pozostało głuche. Dlatego alternatywą jest eksterminacja fizyczna, bądź arbitraż bezstronnego naukowca.
Cytat:robisz cos wrecz odwrotnego, zrazasz ludzi do tego wspanialego zespolu i psujesz opinie o jego fanach.
no chyba posralo? ManowaR to elitarna muzyka nie dla idiotów, i kazdy znający się na metalu przyzna rację moim argumentom, które wytoczyłem tu dużo wcześniej, nim zaczęły się dymy, wywołane przez pederastwo forumowe. My, polska Armia Nieśmiertelnych, bynajmniej nie szukamy nowych rekrutów, więc mało mnie obchodzi, czy zrażam ludzi czy nie.