R_amze_S napisał(a):MEGALOL
Ta "niemiecka wiocha" miażdży całą pierdoloną dyskografię manowar jednym jedynym riffem - tym który rozpoczyna album "Balls To The Wall".Podobnie niszczące są pierwsze riffy "Fast As A Shark"- w ich kontekscie cały menołor moze spierdalać w podskokach.
lol, jesteś CHŁOP-CZY-KIEM. rozumiesz to? CHŁOP-CZY-KIEM, w dodatku ze skrajnie zjebanym gustem. Główny riff do Blood Of My Enemies rozpierdala wszystko co nagrali niemieccy heavymetalowcy. Koniec rozmowy.
Cytat:Chociaż raz się z Tobą zgodzę.Nie jesteś jeszcze całkiem stracony i nie masz calkiem zjebanych gustów
chłopczyk mi będzie gusty poprawiał, no co za śmiech
Cytat:Choć sam wielkim fanem IM nie jestem,ale po stokroć wolę np."The Number Of The Beast" czy "Killers" od manowarowych wypierdów.
bo jesteś gejem, proste. Nie to, żebym coś miał do wczesnych nagrań IM, ale to jest jak porównywać właśnie Mercedesa (MANOWAR) do trabanta (IM). MANOWAR dokonał REWOLUCYJNEJ PRZEMIANY MUZYKI HEAVYMETALOWEJ na HAIL TO ENGLAND, był to kamień milowy, mniejszy lub większy, ale był. Iron Maiden natomiast było dopiskiem do Killing Machine.
Cytat:W sumie byłoby zabawnie, jakby kiedyś po lub w trakcie koncertu Soccera ktoś wlazł na scene i przypierdzielił panu basiście, a jest to wielce prawdopodobne bo ludzka cierpliwość ma swoje granice
rozumiem, ze masz na to ochote? no to jestesmy umowieni. Skrajnych kretynow i chlopczykow w sandalkach nalezy tępić niczym stonkę ziemniaczaną.
Cytat:"Hail to england" powiadasz? a czym sie rozni od reszty plyt Samowara? :> tytulami piosenek?
szczególnie że to III płyta, skrajnie odmienna od I-szej i od II-giej. Możesz spierdalać zbierać znaczki.
Cytat:a tak pozatym: Kel'Goreja wici'Thuzie twoje "wypierdalaj" i wszystkie inne wypowiedzi mozna spokojnie olac biorac pod uwage jaka okladke wybrales dla "poteznej" plyty Warrahy. Przed różem tez sie mamy poklonic?
nie rozumiesz, że Warraha to transgresja

i wyciągnięty środkowy palec w kierunku takich żałosnych ropuszych wysrywów jak ty i twoja stara.
Poza tym cała moja argumentacja nie została ani razu tu skontrowana. Nie wracam już tu, same dzieci i pedały romana.
Zresztą pokażę topic innym True ludziom, niech się pośmieją.
ZOMO