• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

==Manowar==

moja ulubiona kapelaSmile
nowa plyta ma bycSmile
hail! ot co! TongueTongueTongue
Odpowiedz

Najlepszy zaspol Heavy Metalowy
wszystkich jego wielbicieli zapraszam na polskie forum fanow Manowar - potrzeban nam silna spolecznosc fanow jesli chcemy zeby odwiedzili nasz kraj - wiec dolaczcie do nas na :
WWW.MANOWAR.PL/Forum
Odpowiedz

Kręgosłup napisał(a):wszystkich jego wielbicieli zapraszam na polskie forum fanow Manowar - potrzeban nam silna spolecznosc fanow jesli chcemy zeby odwiedzili nasz kraj - wiec dolaczcie do nas na :
WWW.MANOWAR.PL/Forum

Not Found
The requested URL /Forum was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

;)

http://www.manowar.pl/forum/ ;)

[edit:] dzial "Na czym najlepiej słuchać Manowara" skojarzyl mi sie od razu z innym forum, hehe ;)
Odpowiedz

heh drobne roznice w zapisie literek a takie problemy Smile
Tak czy siak zapraszam
www.manowar.pl/forum
Odpowiedz

Cytat:Najlepszy zaspol Heavy Metalowy
Chyba zartujesz
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):
Chyba zartujesz

to nie jest zart, to (a teraz modne ostatnio słówko) aksjomat.
Odpowiedz

Ambivalent napisał(a):
R_amze_S napisał(a):
Chyba zartujesz

Nie zebym się chciał kłocić,ale mozna spokojnie wymienić z 10 lepszych zespołów HM.Więc żaden aksjomat.
Odpowiedz

Ambivalent napisał(a):
R_amze_S napisał(a):
Chyba zartujesz

Czyli mówisz że udowodnić tego się nie da, taa? :> A skoro nie da się udowodnić, to w dupie mam takie twierdzenie Surprised

A poza tym to chyba jest(była?) inna oficjalna polska strona Manowar, po kiego dwie?
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

jeszcze nie ma oficjalnej polskiej strony Manowar, zatwierdzonej przez Manowar ale staramy sie to zmienic
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):
Ambivalent napisał(a):
R_amze_S napisał(a):
Chyba zartujesz

Nie zebym się chciał kłocić,ale mozna spokojnie wymienić z 10 lepszych zespołów HM.Więc żaden aksjomat.

czyżbym się przewidział?
jeszcze raz:
MANOWAR TO NAJLEPSZY ZESPÓŁ (US) HEAVYMETALOWY.
Jest to aksjomat, opierający się na albumie HAIL TO ENGLAND - najlepszym krążku (US) HEAVYMETALOWYM, będącym kwintesencją gatunku.

Innych możliwości nie ma. Kto twierdzi inaczej - życzę mu rychłej śmierci.
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

popieram KelThuza
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):
Ambivalent napisał(a):
R_amze_S napisał(a):
Chyba zartujesz

Dla Ciebie moga byc lepsze. Dla mnie na pewno nie.

Cytat:Czyli mówisz że udowodnić tego się nie da, taa? :> A skoro nie da się udowodnić, to w dupie mam takie twierdzenie

?? cos Ci sie chyba pojebalo z lekka.
Odpowiedz

no nareszcie jakis ciekawy temat na tym forum Laughing Laughing Laughing

Kel: bynajmniej mi sie spieszno na tamten swiat Big Grin
Odpowiedz

Cytat:czyżbym się przewidział?
Nie
KelThuz napisał(a):jeszcze raz:
MANOWAR TO NAJLEPSZY ZESPÓŁ (US) HEAVYMETALOWY.
Jest to aksjomat, opierający się na albumie HAIL TO ENGLAND - najlepszym krążku (US) HEAVYMETALOWYM, będącym kwintesencją gatunku.
LOL
Dowolna płyta ACCEPT czy Judas Priest niszczy ją jednym mini-pierdem.
Nie mówię już o MOTORHEAD - bo to oczywiste - a jeśli uważasz ze samowar jest lepszy od MOTORHEAD- to jesteś gejem-i to jest aksjomat.

Cytat:Innych możliwości nie ma. Kto twierdzi inaczej - życzę mu rychłej śmierci.
Typowa gadka zakompleksionego fana samowara.Jaka smierć mnie czeka?Fani samowara mnie ubiją drewnianymi mieczami??
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):
Cytat:Innych możliwości nie ma. Kto twierdzi inaczej - życzę mu rychłej śmierci.
Typowa gadka zakompleksionego fana samowara.Jaka smierć mnie czeka?Fani samowara mnie ubiją drewnianymi mieczami??

Raczej zanudzą na śmierć takimi postami jak w tym temacie.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz