• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

==Manowar==

14powyzej 140 mozna zostac tak swoja droga ogluszonym i zemdlec, zas powyzej 160 jest smiertelne, we\iec 147 brzmi troche niewiarygodnie :>
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Bo koleś wziął te informacje prosto z dupy. Do Manowara należy rekord głośności i wynosi 129 dB z groszami
Odpowiedz

Atreju napisał(a):Bo koleś wziął te informacje prosto z dupy. Do Manowara należy rekord głośności i wynosi 129 dB z groszami
http://members.fortunecity.com/the_7_gat...facts.html
http://www.vampster.com/artikel/show/?id=11330

Wywiad z Abaddonem:

"This band is fucking brain melting. At Hammersmith we were recorded at 147 decibels onstage before they switched the PA on!!"
-Abaddon

Najpierw się sprawdza, a potem wydaje osądy.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):"This band is fucking brain melting. At Hammersmith we were recorded at 147 decibels onstage before they switched the PA on!!"
-Abaddon

Najpierw się sprawdza, a potem wydaje osądy.

lol, mitomania była cechą wczesnego Venom Smile
skąd wziął te niepotwierdzone dane? może mu baba z pobliskiego kiosku powiedziała?
gdym raz gral w remizie , to sie ludzie wkurwiali bo ponoc "gracie o 1000 db za glosno!", no, jestem louder than hell, Venom mi moze naskoczyc Laughing
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Widze ze dyskusja nt Manowara jest tu bardzo ostra, wg mnie nie za bardzo wiem o co sie tu klocic, ten zespol duzo zrobil dla muzyki metalowej, i nie musze byc jakims starym wyjadaczem zeby to zauwazyc, mam kilka plyt i slucha sie ich naprawde konkretnie.
Co do tego najglosniejszego koncertu, to Manowar nadal pozostanie liderem w tej kategorii poniewaz byl to zapis OFICJALNY.To tyle, pozdrawiam.
[Obrazek: 1996_filosofem.jpg]
Odpowiedz

ManOwaR - ZESPÓŁ MOJEGO ŻYCIA!! To jest właśnie True Metal! Surowość,prostota,minimalizm...Wady? NIE,w przypadku ManOwaR to główna zaleta.ZEspół ten zjada bez popity CAAAAAAŁY heavy metal.Pomimo swej prostoty wytwarza niesamowity klimat kojazący się ,paradosksalnie,z muzyką klasyczną! W tych dzwiękach jest tyle pasji,uczucia,a często prawdziwej magii....Co istotne,nie uświadczymy tu ani jednej ,,wiejskiej" melodyjki.To rzadkość jak na heavy metal.Warto zwrócić uwagę na GENIALNE,pełne feelingu,w gruncie rzeczy bluesowe solówki.TEksty? Image? Ha,zabrzmi to tandetnie ,ale liryki i otoczka ManOwaR to jedyne słuszne wyznaczniki True metalowego klimatu.Kult absolutny! Jest to jedyny zespół z, którym obcowanie powoduje ,ze zaczynam wierzyć w,wydawałoby się ,,wiejskie",idee True metalu.ManOwaR to potężna siła jednocząca wojowników z całego świata,reszta niech s%^&#$%@a.Nikt go nie zatrzyma.HAIL & KILL!

PS.Spotykamy się na Masters of Rock :!: Smile
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):ZEspół ten zjada bez popity CAAAAAAŁY heavy metal.
Ośmieliłbym się wtrącić i wepchnąć jednak przed Manowara jedną nazwę, a mianowicie... MANILLA ROAD Surprised
Odpowiedz

Manowar jest fajny;]
Jednak dość rzadko słucham.
My God is beautiful.
Odpowiedz

Atreju napisał(a):
Necro Desecrator napisał(a):ZEspół ten zjada bez popity CAAAAAAŁY heavy metal.
Ośmieliłbym się wtrącić i wepchnąć jednak przed Manowara jedną nazwę, a mianowicie... MANILLA ROAD Surprised

No ja bym się nie ośmielił,ale MAnilla też KILL! Smile
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):ManOwaR - ZESPÓŁ MOJEGO ŻYCIA!! To jest właśnie True Metal! Surowość,prostota,minimalizm...Wady? NIE,w przypadku ManOwaR to główna zaleta.ZEspół ten zjada bez popity CAAAAAAŁY heavy metal.Pomimo swej prostoty wytwarza niesamowity klimat kojazący się ,paradosksalnie,z muzyką klasyczną! W tych dzwiękach jest tyle pasji,uczucia,a często prawdziwej magii....Co istotne,nie uświadczymy tu ani jednej ,,wiejskiej" melodyjki.To rzadkość jak na heavy metal.Warto zwrócić uwagę na GENIALNE,pełne feelingu,w gruncie rzeczy bluesowe solówki.TEksty? Image? Ha,zabrzmi to tandetnie ,ale liryki i otoczka ManOwaR to jedyne słuszne wyznaczniki True metalowego klimatu.Kult absolutny! Jest to jedyny zespół z, którym obcowanie powoduje ,ze zaczynam wierzyć w,wydawałoby się ,,wiejskie",idee True metalu.ManOwaR to potężna siła jednocząca wojowników z całego świata,reszta niech s%^&#$%@a.Nikt go nie zatrzyma.HAIL & KILL!

co do PSa mialam jechac, ale sa egzaminy Mad
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):
Necro Desecrator napisał(a):ManOwaR - ZESPÓŁ MOJEGO ŻYCIA!! To jest właśnie True Metal! Surowość,prostota,minimalizm...Wady? NIE,w przypadku ManOwaR to główna zaleta.ZEspół ten zjada bez popity CAAAAAAŁY heavy metal.Pomimo swej prostoty wytwarza niesamowity klimat kojazący się ,paradosksalnie,z muzyką klasyczną! W tych dzwiękach jest tyle pasji,uczucia,a często prawdziwej magii....Co istotne,nie uświadczymy tu ani jednej ,,wiejskiej" melodyjki.To rzadkość jak na heavy metal.Warto zwrócić uwagę na GENIALNE,pełne feelingu,w gruncie rzeczy bluesowe solówki.TEksty? Image? Ha,zabrzmi to tandetnie ,ale liryki i otoczka ManOwaR to jedyne słuszne wyznaczniki True metalowego klimatu.Kult absolutny! Jest to jedyny zespół z, którym obcowanie powoduje ,ze zaczynam wierzyć w,wydawałoby się ,,wiejskie",idee True metalu.ManOwaR to potężna siła jednocząca wojowników z całego świata,reszta niech s%^&#$%@a.Nikt go nie zatrzyma.HAIL & KILL!

co do PSa mialam jechac, ale sa egzaminy Mad

TRudno,najwyżęj nie pójdziesz na studia,zobaczysz za to w akcji ManOwaR!!
Odpowiedz

ja nie z takich jebnietych Laughing Manowar zobacze kiedy indziej, I hope so Wink
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Bezjajecznym pulpetom w Metalu mówimy stanowcze NIE!!!
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Kel, o czym mówisz? :?
Odpowiedz

Atreju napisał(a):Kel, o czym mówisz? :?

On tak profilaktycznie zapewne Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz