- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
A co za roznica, kto zagra glosniej? Tylko i wylacznie sprawa lepszego naglosnienia- nic nie zalezy w tym przypadku od muzykow, czyz nie? Zreszta za glosno tez zle :>
"All that's left to say is: Farewell"
Wszystkie płyty ManOwaR rozpierdalają pozerów. Cała potęga brzmienia oraz instrumentów robi miazgę z pozerskich czerpów. Najlepszymi płytami są "Kings Of Metal", "Into Glory Ride", "Battle Hymns", "Hail To England" (wogóle wszystkie są bardzo równe, nie posiadają słabszych czy gorszych kawałków, są arcydziełami). Płyty koncertowe są dopełnieniem i ukazują ogromną moc.
No nie inaczej!
- Liczba postów:
- 2
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Jakie kulturalne dyskusje

Czy do was nie dociera że dla niektórych ManOwaR jest słaby ? Zależy od gustu,dla mnie też zbyt potężne to to nie jest ...
Cya
HateMe!
Nadzieja to zaprzeczanie rzeczywistości ...
- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
Atreju napisał(a):Scully napisał(a):@Atreju: ja bardzo się cieszę, że jestem dziewczynką, ale Ty masz chyba o mnie nieco błędne zdanie.
Nie przyznasz mi racji co do ballad, dlatego, że Ci "nie wypada" ich słuchać (wnioskuję, że babą nie jesteś)
, czy z innych powodów? 
Bo babby ogólnie jakieś takie... nie do życia, balladki, wzdychanie do DeMaio pewnie, a tu nie chodzi o lamenty, tylko o konkretny wypier.ol
Bez urazy. Ja też jestem wrażliwy na piękno ballad, lubię się wzruszać, ale akurat w przypadku ManOwaR chodzi tu o potęgę metalu, honor, braterstwo, zjednoczenie w walce, walce o wolność, prawdę i METAL 8)
Najlepsze są 4 pierwsze albumy. Trzy z nich to prawdziwy epic metal, który później gdzieś nieco przybladł.
tez jestem baba i jakos moimi ulubionymi piosenkami Manowar nie sa ballady...
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Jezeli mialo to byc smieszne, to nie wyszlo...
"All that's left to say is: Farewell"