05-15-2005, 10:35 AM
Atreju napisał(a):tu chodzi o zajebywanie pozerów dziewczynko
O to, to, to!
Atreju napisał(a):tu chodzi o zajebywanie pozerów dziewczynko
Atreju napisał(a):A babom tylko ballady we łbach :? W ManOwaR'ze nie o ballady sięrozchodzi. Tu rozchodzi sięo to, że ManOwaR ma rozpierdalać, rozłupywać czaszki jak orzechy, bo wszyscy wiemy, że: "Other bands plays, ManOwaR KILLS !!!" I to jest sedno sprawy. Ballady są dobre jako dodatek, ale tu chodzi o zajebywanie pozerów dziewczynko
Cytat:Jak brzeczenie muchy moze 'zajebywac pozerow'?
Dżemik napisał(a):Jak brzeczenie muchy moze 'zajebywac pozerow'? Rozpierdalac? Rozlupywac czaszki? Rozumiem ze komus muzyka Manowar moze sie podobac, ale nikt mi nie wmowi ze graja ciezko..
Dżemik napisał(a):Rozumiem ze komus muzyka Manowar moze sie podobac, ale nikt mi nie wmowi ze graja ciezko..Hahahahaha... a jaki niby zespół został zapisany w księdze rekordów Guinessa, jako najpotężniejszy i najgłośniej grający zespół, hę? :?
Cytat:widac ze kurw nie slyszal nigdy Into Glory Ride
Kudłaty_87 napisał(a):A co do HtE to jedyna płytka której nie słyszałem w całości a tylko zdawkowo, więc się sie wypowiadam...Najlepiej, jakbyś siędo tego wogóle nie przyznawał.
Cytat:Hail hail to Englaaaaand, Haaail, Haaaail, Haaaaaaaillll!!!"
albo
"Kill with poweeeeer.... DIIIIIEEEE DIIIIEEEEE !!!!!"
Valhalla napisał(a):ja to chyba najbardziej lubie Kings Of Metal i Louder Than Hell![]()
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Scully napisał(a):@Atreju: ja bardzo się cieszę, że jestem dziewczynką, ale Ty masz chyba o mnie nieco błędne zdanie.Bo babby ogólnie jakieś takie... nie do życia, balladki, wzdychanie do DeMaio pewnie, a tu nie chodzi o lamenty, tylko o konkretny wypier.olNie przyznasz mi racji co do ballad, dlatego, że Ci "nie wypada" ich słuchać (wnioskuję, że babą nie jesteś)
, czy z innych powodów?
Atreju napisał(a):Najgłośniej?Dżemik napisał(a):Rozumiem ze komus muzyka Manowar moze sie podobac, ale nikt mi nie wmowi ze graja ciezko..Hahahahaha... a jaki niby zespół został zapisany w księdze rekordów Guinessa, jako najpotężniejszy i najgłośniej grający zespół, hę? :?
Atreju napisał(a):Bo babby ogólnie jakieś takie... nie do życia, balladki, wzdychanie do DeMaio pewnieSą przystojniejsze obiekty do wzdychania, a tak samo mighty!
Atreju napisał(a):Ja też jestem wrażliwy na piękno ballad, lubię się wzruszać,No widzisz - ja nigdy nie spisywałam Cię na straty jako kamiennego faceta.
Atreju napisał(a):ale akurat w przypadku ManOwaR chodzi tu o potęgę metalu, honor, braterstwo, zjednoczenie w walce, walce o wolność, prawdę i METAL 8)Żebyś wiedział, jak mi czasem serce rośnie!