• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

==Manowar==

Atreju napisał(a):tu chodzi o zajebywanie pozerów dziewczynko

O to, to, to!
Odpowiedz

Atreju napisał(a):A babom tylko ballady we łbach :? W ManOwaR'ze nie o ballady sięrozchodzi. Tu rozchodzi sięo to, że ManOwaR ma rozpierdalać, rozłupywać czaszki jak orzechy, bo wszyscy wiemy, że: "Other bands plays, ManOwaR KILLS !!!" I to jest sedno sprawy. Ballady są dobre jako dodatek, ale tu chodzi o zajebywanie pozerów dziewczynko Laughing

Jak brzeczenie muchy moze 'zajebywac pozerow'? Rozpierdalac? Rozlupywac czaszki? Rozumiem ze komus muzyka Manowar moze sie podobac, ale nikt mi nie wmowi ze graja ciezko..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Cytat:Jak brzeczenie muchy moze 'zajebywac pozerow'?

Ekhm nie muchy ale trzmiela Wink Big Grin

Nie no na pewno jest kupa zespołów grających ciężej ale cóż ManOwaR to ManOwaR....w każdym razie jesli nie ciężar zabije pozerów to 129,5 bodajże dcb z pewnością Angry
"Other bands play
ManOwaR KILL!!!"
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Jak brzeczenie muchy moze 'zajebywac pozerow'? Rozpierdalac? Rozlupywac czaszki? Rozumiem ze komus muzyka Manowar moze sie podobac, ale nikt mi nie wmowi ze graja ciezko..

widac ze kurw nie slyszal nigdy Into Glory Ride, czy Hail To England
przeciez to brzmienie bylo rewolucyjne i calkowicie unikalne dla Manowar, srałbyś w gacie knypie, jakbys to uslyszal w 1984. Jaka szkoda, ze ciebie jeszcze wtedy na swiecie nie bylo Evil or Very Mad
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Rozumiem ze komus muzyka Manowar moze sie podobac, ale nikt mi nie wmowi ze graja ciezko..
Hahahahaha... a jaki niby zespół został zapisany w księdze rekordów Guinessa, jako najpotężniejszy i najgłośniej grający zespół, hę? :?
Odpowiedz

Cytat:widac ze kurw nie slyszal nigdy Into Glory Ride

Święta racja!!! Płytka powalająca i chyba jedna z lepszych w całej dyskografii. A co do HtE to jedyna płytka której nie słyszałem w całości a tylko zdawkowo, więc się sie wypowiadam... Jednak faktem jest że Into Glory Ride powala!
"Other bands play
ManOwaR KILL!!!"
Odpowiedz

Kudłaty_87 napisał(a):A co do HtE to jedyna płytka której nie słyszałem w całości a tylko zdawkowo, więc się sie wypowiadam...
Najlepiej, jakbyś siędo tego wogóle nie przyznawał.

"Hail hail to Englaaaaand, Haaail, Haaaail, Haaaaaaaillll!!!"

albo

"Kill with poweeeeer.... DIIIIIEEEE DIIIIEEEEE !!!!!"
to moc i potęga w czystej postaci
Odpowiedz

Cytat:Hail hail to Englaaaaand, Haaail, Haaaail, Haaaaaaaillll!!!"

albo

"Kill with poweeeeer.... DIIIIIEEEE DIIIIEEEEE !!!!!"

Te utwory akurat znam i dość dobrze Wink wiesz nie znam płytki jakos całości jak juz napisałem... niestety w moim pieknym mieście (zaorać) nie ma jej a nie miałem okazji nabyć jej gdzie indziej...
"Other bands play
ManOwaR KILL!!!"
Odpowiedz

ja to chyba najbardziej lubie Kings Of Metal i Louder Than Hell Wink Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):ja to chyba najbardziej lubie Kings Of Metal i Louder Than Hell Wink Laughing

A ja "Triumph of steel"(bo jest troche inna) i "Fighting the world"...bo tak i już Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Triumph Of Steel już do mnie jedzie Wink

@Atreju: ja bardzo się cieszę, że jestem dziewczynką, ale Ty masz chyba o mnie nieco błędne zdanie. Wink Nie przyznasz mi racji co do ballad, dlatego, że Ci "nie wypada" ich słuchać (wnioskuję, że babą nie jesteś) Wink, czy z innych powodów? Smile
Odpowiedz

Tomash czy ja Ciebie z kimś pomyliłem czy też dobrze wydaje mi się, że za bardzo za ManOwaRem nie przepadałeś????

Mniejsza o to... rzeczywiscie ToS to cos innego i bardzo ciekawego... moim ulubionym momentem płyty jest solówka perkusyjna w "Achillesie"... Tongue
"Other bands play
ManOwaR KILL!!!"
Odpowiedz

Scully napisał(a):@Atreju: ja bardzo się cieszę, że jestem dziewczynką, ale Ty masz chyba o mnie nieco błędne zdanie. Wink Nie przyznasz mi racji co do ballad, dlatego, że Ci "nie wypada" ich słuchać (wnioskuję, że babą nie jesteś) Wink, czy z innych powodów? Smile
Bo babby ogólnie jakieś takie... nie do życia, balladki, wzdychanie do DeMaio pewnie, a tu nie chodzi o lamenty, tylko o konkretny wypier.ol Tongue Bez urazy. Ja też jestem wrażliwy na piękno ballad, lubię się wzruszać, ale akurat w przypadku ManOwaR chodzi tu o potęgę metalu, honor, braterstwo, zjednoczenie w walce, walce o wolność, prawdę i METAL 8)

Najlepsze są 4 pierwsze albumy. Trzy z nich to prawdziwy epic metal, który później gdzieś nieco przybladł.
Odpowiedz

Atreju napisał(a):
Dżemik napisał(a):Rozumiem ze komus muzyka Manowar moze sie podobac, ale nikt mi nie wmowi ze graja ciezko..
Hahahahaha... a jaki niby zespół został zapisany w księdze rekordów Guinessa, jako najpotężniejszy i najgłośniej grający zespół, hę? :?
Najgłośniej?
....
....
....
Venom: 147 dB na Hammersmith Odeon..
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Atreju napisał(a):Bo babby ogólnie jakieś takie... nie do życia, balladki, wzdychanie do DeMaio pewnie
Są przystojniejsze obiekty do wzdychania, a tak samo mighty! Wink
Atreju napisał(a):Ja też jestem wrażliwy na piękno ballad, lubię się wzruszać,
No widzisz - ja nigdy nie spisywałam Cię na straty jako kamiennego faceta. Wink
Atreju napisał(a):ale akurat w przypadku ManOwaR chodzi tu o potęgę metalu, honor, braterstwo, zjednoczenie w walce, walce o wolność, prawdę i METAL 8)
Żebyś wiedział, jak mi czasem serce rośnie! Smile
Odpowiedz