• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

==Manowar==

ale się zakotłowało w temacie... dziwne, że jeszcze nikogo nie chcieli "zaorać"...
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

ZAORAĆ WRRRROGA!! Big Grin
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Spokojniej, ja was tylko zapytałem co sądzicie o tym zespole a wy tu od "kurw" się wyzywacie. Nie jedzcie tak po sobie bo to nic nie da, okażcie nieco szacunku do innej osoby.

Zacznijcie myśleć!!!
To nie boli!!!

Jeśli kogoś uraziłem to z góry przepraszam.
"Nienawiść jest ostatecznym upadkiem"
Odpowiedz

Cytat:wiec nie macie do powiedzenia nic innego tylko
"manowar to wiocha"
"m to pedaly"
"m to pozerzy" etc
albo
"m rzadzi"
"komu nie podoba sie m ten jest pozerem"
"zaorac tych ktorzy nie lubia m"

bez urazy, ale nawet banda przychlastow z mojej klasy ma bardziej ambitne klotnie...

Nie inaczej! Big Grin

To jest klotnia doprawdy, wybaczcie mi stwierdzenie, na poziomie 4 klasy podstawowki, wtedy pamietam takie metody rozwiazywwania sporow byly. Zazwyczaj konczyly sie przepychankami i tym, ze ktos obrywal po ryju...

W koncu jestescie (wiekszosc z was) inteligentnymi ludzmi (Tomash, KelThuz, psychosis[?]) umiecie chyba prowadzic debate normalnie... Jak tak dalej pojdzie, to faKTYCZNIE LEPIEJ BEDZIE TEN TOPIC ZAMKNAC... (MYSLALEM, ZE NIGDY TEGO NIE NAPISZE).
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):ktos obrywal po ryju...

I to jest sluszna koncepcja - daj po ryju krytykom manowar.
Odpowiedz

Tilomus napisał(a):Spokojniej, ja was tylko zapytałem co sądzicie o tym zespole a wy tu od "kurw" się wyzywacie. Nie jedzcie tak po sobie bo to nic nie da, okażcie nieco szacunku do innej osoby.

Zacznijcie myśleć!!!
To nie boli!!!

Jeśli kogoś uraziłem to z góry przepraszam.

No to napisałem co myśle, zresztą moim zdaniem nie napisałem o tej kapeli nic złego, ani nic co nie było by prawdą(a już na pewno w moim pierwszym poście w tym temacie), a Ci od razu...eh Mad
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

DeMoN.|. napisał(a):o to, to
Wymyśl coś swojego :?
Bo jeszcze bardziej sie śmieszny robisz mimo tego że chcesz być poważny, pajacu.
Odpowiedz

niestety, 5 minut temu dotarło do mnie, iż Manowar jest już passe...

albowiem teraz tylko betoni:
www.terasbetoni.com

[Obrazek: terasbetoni_3.jpg]

I _NIE_MA_CHUJA_!!!
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Pytanie za 5 pkt:

Powinien smiac sie, czy plakac?
Odpowiedz

Powinni mieć na stronie całą treść również in english, a nie tylko historię :?
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

A co w tej historii, bo nie czytałem? Piszą od ilu lat chodza na pakiernię? Confusedhock:
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):Powinni mieć na stronie całą treść również in english, a nie tylko historię :?

TO JEST CZYSTO SUOMSKI ZESPÓŁ, WYŁĄCZNIE DLA CZYSTEJ KRWI UGRO-FIŃSKICH SUOMCZYKÓW! FUCK THE WORLD!
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):
aXe Rose napisał(a):Powinni mieć na stronie całą treść również in english, a nie tylko historię :?

TO JEST CZYSTO SUOMSKI ZESPÓŁ, WYŁĄCZNIE DLA CZYSTEJ KRWI UGRO-FIŃSKICH SUOMCZYKÓW! FUCK THE WORLD!

Kolejne blazny, brak slow.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

Słucham kawałków na stronie i są naprawdę niezłe. I w końcu jakaś kapela z Finlandii, która śpiewa po fińsku, a nie po angielsku!
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

Jak spiewa po finsku, to zasasam. To najpiekniejszy jezyk na swiecie. Zreszta mnie odrzuca glownie to, co zobaczylem... Sciagne, to pogadam...
Odpowiedz