- Liczba postów:
- 481
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
ale się zakotłowało w temacie... dziwne, że jeszcze nikogo nie chcieli "zaorać"...
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
- Liczba postów:
- 60
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
Spokojniej, ja was tylko zapytałem co sądzicie o tym zespole a wy tu od "kurw" się wyzywacie. Nie jedzcie tak po sobie bo to nic nie da, okażcie nieco szacunku do innej osoby.
Zacznijcie myśleć!!!
To nie boli!!!
Jeśli kogoś uraziłem to z góry przepraszam.
"Nienawiść jest ostatecznym upadkiem"
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Cytat:wiec nie macie do powiedzenia nic innego tylko
"manowar to wiocha"
"m to pedaly"
"m to pozerzy" etc
albo
"m rzadzi"
"komu nie podoba sie m ten jest pozerem"
"zaorac tych ktorzy nie lubia m"
bez urazy, ale nawet banda przychlastow z mojej klasy ma bardziej ambitne klotnie...
Nie inaczej!
To jest klotnia doprawdy, wybaczcie mi stwierdzenie, na poziomie 4 klasy podstawowki, wtedy pamietam takie metody rozwiazywwania sporow byly. Zazwyczaj konczyly sie przepychankami i tym, ze ktos obrywal po ryju...
W koncu jestescie (wiekszosc z was) inteligentnymi ludzmi (Tomash, KelThuz, psychosis[?]) umiecie chyba prowadzic debate normalnie... Jak tak dalej pojdzie, to faKTYCZNIE LEPIEJ BEDZIE TEN TOPIC ZAMKNAC... (MYSLALEM, ZE NIGDY TEGO NIE NAPISZE).
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Pytanie za 5 pkt:
Powinien smiac sie, czy plakac?
- Liczba postów:
- 2,272
- Liczba wątków:
- 19
- Reputacja:
-
0
Powinni mieć na stronie całą treść również in english, a nie tylko historię :?
- Liczba postów:
- 637
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
KelThuz napisał(a):aXe Rose napisał(a):Powinni mieć na stronie całą treść również in english, a nie tylko historię :?
TO JEST CZYSTO SUOMSKI ZESPÓŁ, WYŁĄCZNIE DLA CZYSTEJ KRWI UGRO-FIŃSKICH SUOMCZYKÓW! FUCK THE WORLD!
Kolejne blazny, brak slow.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
- Liczba postów:
- 969
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Słucham kawałków na stronie i są naprawdę niezłe. I w końcu jakaś kapela z Finlandii, która śpiewa po fińsku, a nie po angielsku!
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Jak spiewa po finsku, to zasasam. To najpiekniejszy jezyk na swiecie. Zreszta mnie odrzuca glownie to, co zobaczylem... Sciagne, to pogadam...