05-09-2005, 12:05 AM
hej hej , jaka agresja, rodem z siłowni...ah, jakie to męskie !!!
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
DeMoN.|. napisał(a):kolejny ROTFL !
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):Skoro ManOwaR jest taki cool i zajebisty, to czemu najdelikatniej rzecz ujmując duża część metalowców,i nie chodzi mi tu bynajmniej o dzieciaków z pod znaku LP - ma ten "wybitny" zespół głęboko gdzieś?bo nie są metalowcami a jedynie pozerskimi ścierwami, nie mającymi pojęcia o prawdziwej muzyce, taka prawda !
Cytat:bo nie są metalowcami a jedynie pozerskimi ścierwami, nie mającymi pojęcia o prawdziwej muzyce, taka prawda !
DeMoN.|. napisał(a):Tomash napisał(a):Skoro ManOwaR jest taki cool i zajebisty, to czemu najdelikatniej rzecz ujmując duża część metalowców,i nie chodzi mi tu bynajmniej o dzieciaków z pod znaku LP - ma ten "wybitny" zespół głęboko gdzieś?bo nie są metalowcami a jedynie pozerskimi ścierwami, nie mającymi pojęcia o prawdziwej muzyce, taka prawda !
ReTuRn napisał(a):nie chodzi mi o tego kto nie słucha, ale o tego kto "ma głęboko gdzieś". A uważa się za metalowca!Cytat:bo nie są metalowcami a jedynie pozerskimi ścierwami, nie mającymi pojęcia o prawdziwej muzyce, taka prawda !
No patrzcie- jak ktos nie slucha Manowar to juz pozer :> Nie przesadzasz?
DeMoN.|. napisał(a):pierdolisz...i tyle... kazdy słucha to co chce i ma kogo chce w dupie... Ps: a kto to jest metalowiec demon? koles który pracuje z metalem?ReTuRn napisał(a):nie chodzi mi o tego kto nie słucha, ale o tego kto "ma głęboko gdzieś". A uważa się za metalowca!Cytat:bo nie są metalowcami a jedynie pozerskimi ścierwami, nie mającymi pojęcia o prawdziwej muzyce, taka prawda !
DeMoN.|. napisał(a):ReTuRn napisał(a):nie chodzi mi o tego kto nie słucha, ale o tego kto "ma głęboko gdzieś". A uważa się za metalowca!Cytat:bo nie są metalowcami a jedynie pozerskimi ścierwami, nie mającymi pojęcia o prawdziwej muzyce, taka prawda !