• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

==Manowar==

hej hej , jaka agresja, rodem z siłowni...ah, jakie to męskie !!!
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

Coś czuję, że po przebywaniu na tym forum kozy mi się zaczną dziwnie kojarzyć...
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

To nie koza, to Muflon Angry
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

Oż zaraza, zrobiła się dyskusja na poziomie :?
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

A ja powiem tak: Saxon, czy inne kapele NWoBHM, Dio, to prawdziwy metal, który w swoim czasie był czymś nowym, zaskakującym, świeżym... a Manowar jest tak przerysowany, że aż zakrawa na autoparodie metalu, coś w guście Spinal Tap, nie twierdze że nie można ich lubić czy słuchać(sam mam kilka ich płyt, i dość często do nich wracam)
ale nie zmienia to faktu, że to wiocha jakich mało.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

kolejny ROTFL ! Angry
Odpowiedz

DeMoN.|. napisał(a):kolejny ROTFL ! Angry

Sam żeś jest rotfl, założe się że DeMaio, po cichu się napieprza z takich lolów jak Ty, już brakuje Ci argumentów to wypisujesz bzdury... Skoro ManOwaR jest taki cool i zajebisty, to czemu najdelikatniej rzecz ujmując duża część metalowców,i nie chodzi mi tu bynajmniej o dzieciaków z pod znaku LP - ma ten "wybitny" zespół głęboko gdzieś?
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Skoro ManOwaR jest taki cool i zajebisty, to czemu najdelikatniej rzecz ujmując duża część metalowców,i nie chodzi mi tu bynajmniej o dzieciaków z pod znaku LP - ma ten "wybitny" zespół głęboko gdzieś?
bo nie są metalowcami a jedynie pozerskimi ścierwami, nie mającymi pojęcia o prawdziwej muzyce, taka prawda !
Odpowiedz

w twarz byś im tego nie powiedział... Laughing
Odpowiedz

Cytat:bo nie są metalowcami a jedynie pozerskimi ścierwami, nie mającymi pojęcia o prawdziwej muzyce, taka prawda !

No patrzcie- jak ktos nie slucha Manowar to juz pozer :> Nie przesadzasz?
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

DeMoN.|. napisał(a):
Tomash napisał(a):Skoro ManOwaR jest taki cool i zajebisty, to czemu najdelikatniej rzecz ujmując duża część metalowców,i nie chodzi mi tu bynajmniej o dzieciaków z pod znaku LP - ma ten "wybitny" zespół głęboko gdzieś?
bo nie są metalowcami a jedynie pozerskimi ścierwami, nie mającymi pojęcia o prawdziwej muzyce, taka prawda !

padam z beki... rotfl za rotflem...Smile))))
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):
Cytat:bo nie są metalowcami a jedynie pozerskimi ścierwami, nie mającymi pojęcia o prawdziwej muzyce, taka prawda !

nie chodzi mi o tego kto nie słucha, ale o tego kto "ma głęboko gdzieś". A uważa się za metalowca!
Odpowiedz

DeMoN.|. napisał(a):
ReTuRn napisał(a):

nie chodzi mi o tego kto nie słucha, ale o tego kto "ma głęboko gdzieś". A uważa się za metalowca!
pierdolisz...i tyle... kazdy słucha to co chce i ma kogo chce w dupie... Ps: a kto to jest metalowiec demon? koles który pracuje z metalem?Wink)??
Odpowiedz

Demon, jak możesz mieć w avatarze Immortala, skoro Twój idol śpiewa: "Heavy metal or no metal at all"
Odpowiedz

DeMoN.|. napisał(a):
ReTuRn napisał(a):

Przeciez przecietny metalowiec to debil, czego sie spodziewasz?
I sie tak nie oburzaj, zlosc pieknosci szkodzi.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz