• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

==Manowar==

Uwielbiam ten temat.A najlepsze dopiero przed nami Laughing
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Tomash napisał(a):wrzucać to spowrotem. To jest najwieksze zło od czasu klipu "Gloves of metal" Laughing

Rotfl,tylko geje nie spuszczają się nad GoM Evil or Very Mad A teledysk Kela zabił mnie juz w momencie premiery-bezkompromisowy wymiot z kurhanów kieleckich prosto w brodaty ryj Nazareńczyka,kill!

warsadal napisał(a):Dżizas, Danzig jeśli tak bardzo ci zależy na uniknięciu kłotni w temacie, to może, najzwyczajniej w świecie, nie będziesz jej wywoływał?
Obserwuję cię już od jakiegoś czasu i, ostatnio,
zdecydowanie za dużo probujesz cwaniaczyć.

O to to

Necroblood napisał(a):
KelThuz napisał(a):
Danzig napisał(a):nie ... powiedzmy sobie wprost - jesteś idiotą ... nic dodać nic ująć

opinia pedała z Wrocka ma dla mnie zerowe znaczenie w obliczu przeważającej liczby głosów poparcia. Zresztą i tak cię dorwie wrocławska Armia Nieśmiertelnych, która właśnie się tworzy, by polować na takich zjebanych metalczyków. HAIL ODIN!

Ciebie dawno powinien dorwać zakład psychiatryczny. Jesteś tak pierdolnięty, że nie ma słów by opisać Twoją głupotę

Moje gratulacje,własnie uznalem cie za cymbała.Wiem ,ze zarzucisz mi włazidupstwo,lecz ja nie zamierzam sie teraz tłumaczyc i z góry mowię ci ,,spierdalaj rypać starą"
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

A nie mowiłem ? [Obrazek: s033.gif]
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):
warsadal napisał(a):Dżizas, Danzig jeśli tak bardzo ci zależy na uniknięciu kłotni w temacie, to może, najzwyczajniej w świecie, nie będziesz jej wywoływał?
Obserwuję cię już od jakiegoś czasu i, ostatnio,
zdecydowanie za dużo probujesz cwaniaczyć.

O to to

nie wiem gdzie ty to cwaniaczenie widzisz ... pozatym nie wszczynam kłótni tylko uświadamiam tego debila ... no dobra teraz on odpowie i sie zacznie ... obiecuje poprawe Big Grin
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

buubi napisał(a):- dla mnie skończyli się na Kings Of Metal

Nie zmuszaj mnie żebym Ci nie pokazał gdzie raki zimują!
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):geje nie spuszczają się nad GoM Evil or Very Mad A teledysk Kela zabił mnie juz w momencie premiery-bezkompromisowy wymiot z kurhanów kieleckich prosto w brodaty ryj Nazareńczyka,kill!
GoM niszczy ;] kult jak chuj, a teledysk Kela naprawde chetnie bym zobaczyl - czy tego nie ma gdziekolwiek? na rapidszerze jakims czy megauplołdzie?
Odpowiedz

Cytat:Moje gratulacje,własnie uznalem cie za cymbała.Wiem ,ze zarzucisz mi włazidupstwo,lecz ja nie zamierzam sie teraz tłumaczyc i z góry mowię ci ,,spierdalaj rypać starą"

spoko, ja moge być cymbałem w końcu nobody's perfect, ale Ty jesteś debilem o czym wie 90% forum
Odpowiedz

Necroblood napisał(a):
Cytat:Moje gratulacje,własnie uznalem cie za cymbała.Wiem ,ze zarzucisz mi włazidupstwo,lecz ja nie zamierzam sie teraz tłumaczyc i z góry mowię ci ,,spierdalaj rypać starą"

spoko, ja moge być cymbałem w końcu nobody's perfect, ale Ty jesteś debilem o czym wie 90% forum

Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad
Odpowiedz

świat bez manowar byłby bardzo smutny Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Hmm w zasadzie to nie będę ukrywał, że też z niecierpliwością czekam na tą nową płyte. Laughing
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Necroblood napisał(a):spoko, ja moge być cymbałem w końcu nobody's perfect, ale Ty jesteś debilem o czym wie 90% forum

90% forum, gdybyś je spytał, czy zechciałoby wyeliminować z przyrody substancję o nazwie handlowej diwodorek tlenu, znajdowaną w wysokim stężeniu u wszystkich zmarłych, odpowiedziałoby pozytywnie. co jednoznacznie kwalifikuje ten odsetek do natychmiastowego ZAORANIA. na twoim miejscu wobec tego nie powoływałbym się na opinię 90% forum. zresztą, jakie to reaktywne i demokratyczne, lewaku.
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

To, że ty się złapałeś na ten dowcip z podstawówki pół roku temu i teraz udowadniasz swoją wyższośc intelektualną chwaląc się, że wreszcie go zrozumiałeś, nie znaczy że wszyscy reprezentują twój, plasujący się w okolicach rozjechanego przez kombajn jeża, poziom intelektualny. Idź i powieś się na strunie w imię Odyna, waląc przy tym konia pod Mamowara i ze stalową swastyką w dupie widłami do komunii czesany cwelu z nieżytem pochwy.
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):
Danzig napisał(a):nie ... powiedzmy sobie wprost - jesteś idiotą ... nic dodać nic ująć

opinia pedała z Wrocka ma dla mnie zerowe znaczenie w obliczu przeważającej liczby głosów poparcia. Zresztą i tak cię dorwie wrocławska Armia Nieśmiertelnych, która właśnie się tworzy, by polować na takich zjebanych metalczyków. HAIL ODIN!
Armia Pierdzących Dźwiękiem "chaaaaaaaaa"
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

Edytuj posty.[Obrazek: icon_bounce.gif]
Odpowiedz

xionrze, zapominasz gdzie twoje miejsce, pastuchu: w chlewie z twoją starą i świniami.
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz