10-09-2006, 05:19 PM
Uwielbiam ten temat.A najlepsze dopiero przed nami

![[Obrazek: gieksaflaga2.gif]](http://gks-katowice.pl/zdjecia/gify/gieksaflaga2.gif)
Tomash napisał(a):wrzucać to spowrotem. To jest najwieksze zło od czasu klipu "Gloves of metal"
warsadal napisał(a):Dżizas, Danzig jeśli tak bardzo ci zależy na uniknięciu kłotni w temacie, to może, najzwyczajniej w świecie, nie będziesz jej wywoływał?
Obserwuję cię już od jakiegoś czasu i, ostatnio,
zdecydowanie za dużo probujesz cwaniaczyć.
Necroblood napisał(a):KelThuz napisał(a):Danzig napisał(a):nie ... powiedzmy sobie wprost - jesteś idiotą ... nic dodać nic ująć
opinia pedała z Wrocka ma dla mnie zerowe znaczenie w obliczu przeważającej liczby głosów poparcia. Zresztą i tak cię dorwie wrocławska Armia Nieśmiertelnych, która właśnie się tworzy, by polować na takich zjebanych metalczyków. HAIL ODIN!
Ciebie dawno powinien dorwać zakład psychiatryczny. Jesteś tak pierdolnięty, że nie ma słów by opisać Twoją głupotę
Necro Desecrator napisał(a):warsadal napisał(a):Dżizas, Danzig jeśli tak bardzo ci zależy na uniknięciu kłotni w temacie, to może, najzwyczajniej w świecie, nie będziesz jej wywoływał?
Obserwuję cię już od jakiegoś czasu i, ostatnio,
zdecydowanie za dużo probujesz cwaniaczyć.
O to to
buubi napisał(a):- dla mnie skończyli się na Kings Of Metal
Necro Desecrator napisał(a):geje nie spuszczają się nad GoMGoM niszczy ;] kult jak chuj, a teledysk Kela naprawde chetnie bym zobaczyl - czy tego nie ma gdziekolwiek? na rapidszerze jakims czy megauplołdzie?A teledysk Kela zabił mnie juz w momencie premiery-bezkompromisowy wymiot z kurhanów kieleckich prosto w brodaty ryj Nazareńczyka,kill!
Cytat:Moje gratulacje,własnie uznalem cie za cymbała.Wiem ,ze zarzucisz mi włazidupstwo,lecz ja nie zamierzam sie teraz tłumaczyc i z góry mowię ci ,,spierdalaj rypać starą"
Necroblood napisał(a):Cytat:Moje gratulacje,własnie uznalem cie za cymbała.Wiem ,ze zarzucisz mi włazidupstwo,lecz ja nie zamierzam sie teraz tłumaczyc i z góry mowię ci ,,spierdalaj rypać starą"
spoko, ja moge być cymbałem w końcu nobody's perfect, ale Ty jesteś debilem o czym wie 90% forum
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Necroblood napisał(a):spoko, ja moge być cymbałem w końcu nobody's perfect, ale Ty jesteś debilem o czym wie 90% forum
KelThuz napisał(a):Armia Pierdzących Dźwiękiem "chaaaaaaaaa"Danzig napisał(a):nie ... powiedzmy sobie wprost - jesteś idiotą ... nic dodać nic ująć
opinia pedała z Wrocka ma dla mnie zerowe znaczenie w obliczu przeważającej liczby głosów poparcia. Zresztą i tak cię dorwie wrocławska Armia Nieśmiertelnych, która właśnie się tworzy, by polować na takich zjebanych metalczyków. HAIL ODIN!