• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lao Che

Może też kupię ; ).
Odpowiedz

Są super :)
Niestety nigdy nie byłam na koncercie a podobno jest co ogladać ale no nie można byc na wszystkim :D

Bardzo dobrze sie ich słucha przy czytaniu "Kamieni na szaniec" :D
"Bóg nie miał nazwy,
chodź nosił wiele imion,
a posród nich najczęsciej
powtarzane było Krwiopijca."

Anne Rice Wampir Lestat
Odpowiedz

Wreszcie! Zanabyć udało mi się dvd. Wydane to bardzo ładnie, jakość dźwięku i obrazu zastrzeżeń nie budzi. Koncerty naprawdę świetne. Generalnie 37 złotych za ten materiał to głupi pieniądz.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

DVD fajna rzecz, ale nie ma to jak koncert na żywo (btw: 20.10 panowie grają w Krakowie - wybiera się ktoś? ;D)
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

Tuomasss napisał(a):Wreszcie! Zanabyć udało mi się dvd. Wydane to bardzo ładnie, jakość dźwięku i obrazu zastrzeżeń nie budzi. Koncerty naprawdę świetne. Generalnie 37 złotych za ten materiał to głupi pieniądz.
Jak wyszedł teledysk do 'Czerniaków'? W ogóle to do której wersji tego kawałka robiono teledysk, do tej z LP czy do tej z EP?

Jak ktoś tu jest z okolic Torunia i lubi Lao Che, a nie wie o koncercie, to uprzejmie informuje, że 28.10 panowie grają w Od Nowie. Bilety w cenach 13, 18 zł.

Cytat:ale nie ma to jak koncert na żywo
Widziałaś już na żywo Lao Che? Jakie wrażenia? Smile
Odpowiedz

balzac napisał(a):
Cytat:ale nie ma to jak koncert na żywo
Widziałaś już na żywo Lao Che? Jakie wrażenia? Smile

Tak, i za tydzień też się wybieram na ich koncert : ) Co do wrażeń - jak dla mnie rewelacja. Zaangażowanie w muzykę, niesamowity pałer oraz świetny kontakt zespołu z publicznością (no i grali to co chcieliśmy ;D). Co prawda "powstania" najlepiej słucha się w domowym zaciszu, jednak odśpiewanie tekstów z tego albumu razem z zespołem i całą publicznością to także duże przeżycie. Gorąco polecam.
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

Zespół dobry. Nie wzglednie dobry ale bynajmniej "Powstanie Warszawskie" jest całkiem niezle.
Shine On You Crazy Diamond!
Odpowiedz

Masło maślane Wink .
Uzasadnij dlaczego 'Powstanie Warszawskie' jest tylko 'całkiem niezłe'?
Odpowiedz

balzac napisał(a):Masło maślane Wink .
Hm, dlatego,ze inne były tylko niezle. A całkiem niezłe i niezłe daja calkiem dobre. To cza na logiczyzne brac.Tak jak 2+2 daje 2 do potegi 2.*
Odpowiedz

Echoes napisał(a):
Hm, dlatego,ze inne były tylko niezle. A całkiem niezłe i niezłe daja calkiem dobre. To cza na logiczyzne brac.Tak jak 2+2 daje 2 do potegi 2.*
Ok zdolniacho, daruj sobie wstęp, napisz wreszcie coś o muzyce, może Ci wyjdzie, 3mam kciuki.
Odpowiedz

balzac napisał(a):
Echoes napisał(a):
Ok zdolniacho, daruj sobie wstęp, napisz wreszcie coś o muzyce, może Ci wyjdzie, 3mam kciuki.
Zawsze lubiłam zoofilskie stosunki dwóch zazynanych marchewek. Poezja dla serca, duszy i mózgu. Eee zresztą. Kto by chcial sluchac wirtuozerii giatry, ładnego głosu i calkiem w fajny sposób ujetych słów w postaci tekstów owych utworów? Poza tym nawiązuja do historii, w malo znaczacy sposób jednakze ja historie ubóstwiam ponad wszystko stad tez gdy słysze piosenke tego typu zatracam sie powoli. Kminisz potas ziomalsie?
Odpowiedz

Nie wierzę Surprised , a teraz wyjdź!

ja kvrwa nadal jestem spokojny Laughing

A pomijając zbędne posty, wracając do tematu: słyszeli EP Czerniaków?;>
Swego czasu można to było kupić bezpośrednio od zespołu, po koncertach, cena bodajże 5 zeta.
Odpowiedz

Echoes napisał(a):
balzac napisał(a):
Echoes napisał(a):
Zawsze lubiłam zoofilskie stosunki dwóch zazynanych marchewek. Poezja dla serca, duszy i mózgu. Eee zresztą. Kto by chcial sluchac wirtuozerii giatry, ładnego głosu i calkiem w fajny sposób ujetych słów w postaci tekstów owych utworów? Poza tym nawiązuja do historii, w malo znaczacy sposób jednakze ja historie ubóstwiam ponad wszystko stad tez gdy słysze piosenke tego typu zatracam sie powoli. Kminisz potas ziomalsie?

Git majonez, spoko mrągowo
Odpowiedz

balzac napisał(a):A pomijając zbędne posty, wracając do tematu: słyszeli EP Czerniaków?;>
Swego czasu można to było kupić bezpośrednio od zespołu, po koncertach, cena bodajże 5 zeta.

Jest do kupienia w Muzeum Powstania Warszawskiego. Bardzo ciekawy materiał, szczególnie wykonanie Astrologa i cover "ludzi wschodu" Siekiery.
Ten kto gwiazdę w locie schwyta
Sprawi dziecko mandragorze
Wie skąd diabeł wziął kopyta
Albo czemu gasną zorze
Umie słuchac syren śpiewu
Strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
Zna krainy
Gdzie nie znajdzie fałsz gościny
Odpowiedz

balzac napisał(a):Nie wierzę Surprised , a teraz wyjdź!

ja kvrwa nadal jestem spokojny Laughing

A pomijając zbędne posty, wracając do tematu: słyszeli EP Czerniaków?;>
To wybudaj taką kamienice zeby były okna i drzwi. A poki co siedz cicho ja z dachu nie skocze.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 27 gości