09-28-2006, 07:24 AM
Może też kupię ; ).
Tuomasss napisał(a):Wreszcie! Zanabyć udało mi się dvd. Wydane to bardzo ładnie, jakość dźwięku i obrazu zastrzeżeń nie budzi. Koncerty naprawdę świetne. Generalnie 37 złotych za ten materiał to głupi pieniądz.Jak wyszedł teledysk do 'Czerniaków'? W ogóle to do której wersji tego kawałka robiono teledysk, do tej z LP czy do tej z EP?
Cytat:ale nie ma to jak koncert na żywoWidziałaś już na żywo Lao Che? Jakie wrażenia?
balzac napisał(a):Cytat:ale nie ma to jak koncert na żywoWidziałaś już na żywo Lao Che? Jakie wrażenia?
balzac napisał(a):Masło maślane .Hm, dlatego,ze inne były tylko niezle. A całkiem niezłe i niezłe daja calkiem dobre. To cza na logiczyzne brac.Tak jak 2+2 daje 2 do potegi 2.*
Uzasadnij dlaczego 'Powstanie Warszawskie' jest tylko 'całkiem niezłe'?
Echoes napisał(a):Ok zdolniacho, daruj sobie wstęp, napisz wreszcie coś o muzyce, może Ci wyjdzie, 3mam kciuki.balzac napisał(a):Masło maślane .Hm, dlatego,ze inne były tylko niezle. A całkiem niezłe i niezłe daja calkiem dobre. To cza na logiczyzne brac.Tak jak 2+2 daje 2 do potegi 2.*
balzac napisał(a):Zawsze lubiłam zoofilskie stosunki dwóch zazynanych marchewek. Poezja dla serca, duszy i mózgu. Eee zresztą. Kto by chcial sluchac wirtuozerii giatry, ładnego głosu i calkiem w fajny sposób ujetych słów w postaci tekstów owych utworów? Poza tym nawiązuja do historii, w malo znaczacy sposób jednakze ja historie ubóstwiam ponad wszystko stad tez gdy słysze piosenke tego typu zatracam sie powoli. Kminisz potas ziomalsie?Echoes napisał(a):Ok zdolniacho, daruj sobie wstęp, napisz wreszcie coś o muzyce, może Ci wyjdzie, 3mam kciuki.balzac napisał(a):Masło maślane .Hm, dlatego,ze inne były tylko niezle. A całkiem niezłe i niezłe daja calkiem dobre. To cza na logiczyzne brac.Tak jak 2+2 daje 2 do potegi 2.*
Echoes napisał(a):balzac napisał(a):Zawsze lubiłam zoofilskie stosunki dwóch zazynanych marchewek. Poezja dla serca, duszy i mózgu. Eee zresztą. Kto by chcial sluchac wirtuozerii giatry, ładnego głosu i calkiem w fajny sposób ujetych słów w postaci tekstów owych utworów? Poza tym nawiązuja do historii, w malo znaczacy sposób jednakze ja historie ubóstwiam ponad wszystko stad tez gdy słysze piosenke tego typu zatracam sie powoli. Kminisz potas ziomalsie?Echoes napisał(a):Ok zdolniacho, daruj sobie wstęp, napisz wreszcie coś o muzyce, może Ci wyjdzie, 3mam kciuki.balzac napisał(a):Masło maślane .Hm, dlatego,ze inne były tylko niezle. A całkiem niezłe i niezłe daja calkiem dobre. To cza na logiczyzne brac.Tak jak 2+2 daje 2 do potegi 2.*
balzac napisał(a):A pomijając zbędne posty, wracając do tematu: słyszeli EP Czerniaków?;>
Swego czasu można to było kupić bezpośrednio od zespołu, po koncertach, cena bodajże 5 zeta.
balzac napisał(a):Nie wierzę , a teraz wyjdź!To wybudaj taką kamienice zeby były okna i drzwi. A poki co siedz cicho ja z dachu nie skocze.
ja kvrwa nadal jestem spokojny
A pomijając zbędne posty, wracając do tematu: słyszeli EP Czerniaków?;>
Swego czasu można to było kupić bezpośrednio od zespołu, po koncertach, cena bodajże 5 zeta.