• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kupie włosy!!

Witam chce kupić włosy na przedłużenie dredów! Jeżeli ktoś by ścinał włosy bardzo podobne rzeczy chętnie odkupie je:), ale interesują mnie tylko długie włosy gdzieś około od 40 do... Itp.:) jeżeli jest ktoś zainteresowany proszę pisać na maila: odziana_w_niebo@o2.pl
Odpowiedz

Łonowe?
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

nie żebym sie chcial upierzenia pozbywać, ale tak z ciekawości: ile taka impreza kosztuje??:>
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Ja ma 4m spod pachy do sprzedania i 2 z nosa...
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

Tomash napisał(a):nie żebym sie chcial upierzenia pozbywać, ale tak z ciekawości: ile taka impreza kosztuje??:>
Zależy od piór(cienkie są zawsze tańsze).Za takie jak koleżanka chce kupić w salonie dają około 30.-
Odpowiedz

Ludzkie? To prawie jak handel organami.
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

MaFFej napisał(a):Ludzkie? To prawie jak handel organami.
W erze przedłużania sobie włosów,paznokci,doczepiania sztucznych rzęs,pieprzyków,transplantacji organów etc. to normalne..podobno.
Odpowiedz

^ http://humanupgrades.com/ ekhm... xD

co do tematu.. dziwne, dziwne o_O
Odpowiedz

Oj dzieci, dzieci.. Nie chodzi mi ani o łonowe.. Ani z nosa ani z pachy... Z głowy jak by ktoś nie wiedział.. A to ze z mojej dobrej woli chciałam zapłacić za nie to chyba chodzi o moja uczciwość.. A to ze większość zrobiło sobie z tego pośmiewisko to już świadczy o was moji mili..
Odpowiedz

"Moji" ??
To tak a propos robienia z siebie pośmiewiska.
Odpowiedz

Myślałam ze będą tutaj mądrzejsi ludzie, ale widzę ze, co po nie, którym to brakuje rozumu nie pisze ze wszystkim, ale większości a to ze źle napisałam jeden wyraz to nic a co do tego pana czy pani to sam jesteś jak pośmiewisko.. Nie będę Cię tutaj obrażać, bo głupszemu sie ustępujeSmile a to ze miałam dobre intencje i chciałam odkupić włosy, bo może ktoś ścina, a po drugie już znalazłam dziewczynę, która mi sprzeda, juz zrobione dredy, ale nie na tym forum. Wiec zegnam.
Odpowiedz

Nosić czyjeś śmierdzące gluty na własnej głowie? Za jakie grzechy!
[Obrazek: mallemma.gif]
Odpowiedz

mal napisał(a):Za jakie grzechy!
Nie za grzechy,tylko za kase.
Odpowiedz

Morgaine napisał(a):Myślałam ze będą tutaj mądrzejsi ludzie, ale widzę ze, co po nie, którym to brakuje rozumu nie pisze ze wszystkim, ale większości a to ze źle napisałam jeden wyraz to nic a co do tego pana czy pani to sam jesteś jak pośmiewisko.. Nie będę Cię tutaj obrażać, bo głupszemu sie ustępujeSmile a to ze miałam dobre intencje i chciałam odkupić włosy, bo może ktoś ścina, a po drugie już znalazłam dziewczynę, która mi sprzeda, juz zrobione dredy, ale nie na tym forum. Wiec zegnam.

Kobieto uspokoj sie, chcialas sie wywyzszyc ale sie nie udalo. Gul ci skoczyl i teraz wstydzisz sie do tego przyznac.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Kupować włosy przez internet...? Może na allegro znajdziesz...
[Obrazek: 17f7e7a306e5b45b4a921c98abe849e0f.1.gif]
Odpowiedz