Kupie włosy!! -
Morgaine - 05-04-2006
Witam chce kupić włosy na przedłużenie dredów! Jeżeli ktoś by ścinał włosy bardzo podobne rzeczy chętnie odkupie je:), ale interesują mnie tylko długie włosy gdzieś około od 40 do... Itp.:) jeżeli jest ktoś zainteresowany proszę pisać na maila: odziana_w_niebo@o2.pl
-
-Rene- - 05-04-2006
Łonowe?
-
Tomash - 05-04-2006
nie żebym sie chcial upierzenia pozbywać, ale tak z ciekawości: ile taka impreza kosztuje??:>
-
MaFFej - 05-04-2006
Ja ma 4m spod pachy do sprzedania i 2 z nosa...
-
-Rene- - 05-04-2006
Tomash napisał(a):nie żebym sie chcial upierzenia pozbywać, ale tak z ciekawości: ile taka impreza kosztuje??:>
Zależy od piór(cienkie są zawsze tańsze).Za takie jak koleżanka chce kupić w salonie dają około 30.-
-
MaFFej - 05-04-2006
Ludzkie? To prawie jak handel organami.
-
-Rene- - 05-04-2006
MaFFej napisał(a):Ludzkie? To prawie jak handel organami.
W erze przedłużania sobie włosów,paznokci,doczepiania sztucznych rzęs,pieprzyków,transplantacji organów etc. to normalne..podobno.
-
Balthor - 05-04-2006
^
http://humanupgrades.com/ ekhm... xD
co do tematu.. dziwne, dziwne o_O
Hmmm.. -
Morgaine - 05-05-2006
Oj dzieci, dzieci.. Nie chodzi mi ani o łonowe.. Ani z nosa ani z pachy... Z głowy jak by ktoś nie wiedział.. A to ze z mojej dobrej woli chciałam zapłacić za nie to chyba chodzi o moja uczciwość.. A to ze większość zrobiło sobie z tego pośmiewisko to już świadczy o was moji mili..
-
Flying Corpse - 05-06-2006
"Moji" ??
To tak a propos robienia z siebie pośmiewiska.
-
Morgaine - 05-06-2006
Myślałam ze będą tutaj mądrzejsi ludzie, ale widzę ze, co po nie, którym to brakuje rozumu nie pisze ze wszystkim, ale większości a to ze źle napisałam jeden wyraz to nic a co do tego pana czy pani to sam jesteś jak pośmiewisko.. Nie będę Cię tutaj obrażać, bo głupszemu sie ustępuje
a to ze miałam dobre intencje i chciałam odkupić włosy, bo może ktoś ścina, a po drugie już znalazłam dziewczynę, która mi sprzeda, juz zrobione dredy, ale nie na tym forum. Wiec zegnam.
-
mal - 05-06-2006
Nosić czyjeś śmierdzące gluty na własnej głowie? Za jakie grzechy!
-
-Rene- - 05-06-2006
mal napisał(a):Za jakie grzechy!
Nie za grzechy,tylko za kase.
-
statekx - 05-06-2006
Morgaine napisał(a):Myślałam ze będą tutaj mądrzejsi ludzie, ale widzę ze, co po nie, którym to brakuje rozumu nie pisze ze wszystkim, ale większości a to ze źle napisałam jeden wyraz to nic a co do tego pana czy pani to sam jesteś jak pośmiewisko.. Nie będę Cię tutaj obrażać, bo głupszemu sie ustępuje a to ze miałam dobre intencje i chciałam odkupić włosy, bo może ktoś ścina, a po drugie już znalazłam dziewczynę, która mi sprzeda, juz zrobione dredy, ale nie na tym forum. Wiec zegnam.
Kobieto uspokoj sie, chcialas sie wywyzszyc ale sie nie udalo. Gul ci skoczyl i teraz wstydzisz sie do tego przyznac.
-
Puna - 12-19-2006
Kupować włosy przez internet...? Może na allegro znajdziesz...