- Liczba postów:
- 3
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Witam chce kupić włosy na przedłużenie dredów! Jeżeli ktoś by ścinał włosy bardzo podobne rzeczy chętnie odkupie je:), ale interesują mnie tylko długie włosy gdzieś około od 40 do... Itp.:) jeżeli jest ktoś zainteresowany proszę pisać na maila: odziana_w_niebo@o2.pl
- Liczba postów:
- 4,127
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
nie żebym sie chcial upierzenia pozbywać, ale tak z ciekawości: ile taka impreza kosztuje??:>
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
- Liczba postów:
- 1,207
- Liczba wątków:
- 15
- Reputacja:
-
0
Ja ma 4m spod pachy do sprzedania i 2 z nosa...
- Liczba postów:
- 1,207
- Liczba wątków:
- 15
- Reputacja:
-
0
Ludzkie? To prawie jak handel organami.
- Liczba postów:
- 3
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Oj dzieci, dzieci.. Nie chodzi mi ani o łonowe.. Ani z nosa ani z pachy... Z głowy jak by ktoś nie wiedział.. A to ze z mojej dobrej woli chciałam zapłacić za nie to chyba chodzi o moja uczciwość.. A to ze większość zrobiło sobie z tego pośmiewisko to już świadczy o was moji mili..
- Liczba postów:
- 931
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
"Moji" ??
To tak a propos robienia z siebie pośmiewiska.
- Liczba postów:
- 360
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
Nosić czyjeś śmierdzące gluty na własnej głowie? Za jakie grzechy!
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Morgaine napisał(a):Myślałam ze będą tutaj mądrzejsi ludzie, ale widzę ze, co po nie, którym to brakuje rozumu nie pisze ze wszystkim, ale większości a to ze źle napisałam jeden wyraz to nic a co do tego pana czy pani to sam jesteś jak pośmiewisko.. Nie będę Cię tutaj obrażać, bo głupszemu sie ustępuje
a to ze miałam dobre intencje i chciałam odkupić włosy, bo może ktoś ścina, a po drugie już znalazłam dziewczynę, która mi sprzeda, juz zrobione dredy, ale nie na tym forum. Wiec zegnam.
Kobieto uspokoj sie, chcialas sie wywyzszyc ale sie nie udalo. Gul ci skoczyl i teraz wstydzisz sie do tego przyznac.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
- Liczba postów:
- 28
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Kupować włosy przez internet...? Może na allegro znajdziesz...