- Liczba postów:
- 60
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
A mnie rozczarował. Trochę "bez jaja", takie tam. Widzicie, nawet nie potrafię konstruktywnie opowiedzieć o tym filmie, tak mnie odmóżdżył.
Bywały lepsze rozrywkowe filmy, ale to tylko moja skromna opinia.
"Words you say never seem
to live up to the ones
inside your head
the lives we make
never seem to get us anywhere
But dead. "
- Liczba postów:
- 935
- Liczba wątków:
- 28
- Reputacja:
-
0
Podobał mi się. ALe oczywiście zabili bohatera który najbardziej mi się spodobał. Zawsze tak jest, jak już ktoś mi się spodoba to go k....a zabijają. Myślałam, że mnie szlag trafi.
Ale ogólnie pozytywne wrażenia
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
- Liczba postów:
- 43
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
Ja takze bylem rozczarowany filmem zrobili z tego fantazy raz powinni pokazac jak bylo . to taka gorsza wersja bravehearta tylko ze gosc krzyczy "demokracj"'

albo ten motyw z roznaweniem tych odzialow na lodzie. no bez jaj nieodsc ze nudne to nieprawdziwe...ale kij dla czlowieka ktory nieoczekiwal od tego filmu troche realistosci to dobry pomysl
"In fire in my eyes i see soldiers on the field dead bodies on the ground and children in between..." ::Haggard
- Liczba postów:
- 935
- Liczba wątków:
- 28
- Reputacja:
-
0
wilk_fenriz napisał(a):oczywiscie Prisca mowisz o Tristanie
tak, byl swietny- on i Bors to moi ulubieni bohaterowie z tego filmu
Wyjąłeś mi to z ust
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
- Liczba postów:
- 60
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Prisca napisał(a):Ale oczywiście zabili bohatera który najbardziej mi się spodobał. Zawsze tak jest, jak już ktoś mi się spodoba to go k....a zabijają. Myślałam, że mnie szlag trafi.
dokładnie tak samo miałam.
"Words you say never seem
to live up to the ones
inside your head
the lives we make
never seem to get us anywhere
But dead. "
- Liczba postów:
- 39
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Mnie fiml osobiście przypadł do gustu
Złoty Cierń - Antyludzkie wyzwolenie
- Liczba postów:
- 39
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Żeby tacy ja ty wilk_fenriz mili o czym wspominać
Złoty Cierń - Antyludzkie wyzwolenie
- Liczba postów:
- 481
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Jeżeli mówimy o tym "ostatnim" Królu Arturze, to tak nudny film rzadko sie ogląda... w dodatku dupa zrobili, nie film, bo wolę jak się zgadza z książką... i walić "prawdę historyczną". Bitwy w wykonaniu rycerzy też słabe, jedyna niezła to starcie na zamarzniętym jeziorze.
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.